Insallah cnm.. Cok tsk ederim.
Bugun yarin arar insallah ta rahatlarim.
için rahat olsun güzel çıkacak sonra aynı benim gibi üzüldüğünle kalacaksın inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Slm kizlar, dr aradim bekledim bekledim ses yok. Birsey cikmamis!! 😀😆
Yalniz ultrason icin 10temmuz randevum vardi 23 haziran almis 😖
Once gormek istiyormus bu beni biraz tedirgin etmedi degil, daha once neden almiyor dedim sekretere o kadarda acil degil dedi sonra. Kafam karisti.
Ama sonuclar ter temiz 😃
Süperr:) çok sevindim adına. Hadi gözün aydınBen demiştim temiz çıkacak diye. Allah bütün annelere güzel haberler nasip etsin inşallahh
kızlar ben 1 aydan fazla oldu vereli ve sonuç malesef down sendromlu
Canim çok üzüldüm.Allah yardim etsin
Biz hiçbir testi yaptırmadık, doktorum ikizlerde yapmak çok anlamsız demişti. Bu testlerin doğruluk payı düşükmüş
23 haftada ayrıntılı ultrason yaptırdı sadece.
hayat durdu sanki ilerlemiyor
evet drun haklı maalesef insanı strese sokmaktan başka bırsey yapmıyor ben 2lıyı yaptırıdm oh temız dıye rahatladım dr 4 lü çıkardı basıma onda risk çıkınca 3 haftadır stresle bekliyorum haftaya cıkıcak sonucum ınsallah rahatlıycam ıyı sonuç alıp hergece rüyamda sonuçlar geliyor bır ıyı bır kötü
Sonuçların seni etkilememesi mümkün değil, ama ne olursa olsun bebeğine güven iyi olur herşey. İnsanız ve konu bebeklerimiz olunca çok endişeleniyoruz
evet canım neysekı benım kanda amerıkaya gıttı ben gıdemedım kanım gıtti diyorum amerikaya
İyi olur inşallah herşey, Rabbim hepimizin evladını başlasın.
İyi olur inşallah herşey, Rabbim hepimizin evladını başlasın.
canım merhaba dün sonucum geldi sorun yok temiz cıkmıs
Canım benim çok sevindim hep mutlu ol inşallah sevdiklerinle ve bebeğinle tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?