Amnyosentez yaptiran var mi??

Insallah cnm.. Cok tsk ederim.
Bugun yarin arar insallah ta rahatlarim.

Slm kizlar, dr aradim bekledim bekledim ses yok. Birsey cikmamis!! 😀😆
Yalniz ultrason icin 10temmuz randevum vardi 23 haziran almis 😖
Once gormek istiyormus bu beni biraz tedirgin etmedi degil, daha once neden almiyor dedim sekretere o kadarda acil degil dedi sonra. Kafam karisti.
Ama sonuclar ter temiz 😃

için rahat olsun güzel çıkacak sonra aynı benim gibi üzüldüğünle kalacaksın inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum

Slm kizlar, dr aradim bekledim bekledim ses yok. Birsey cikmamis!! 😀😆

Yalniz ultrason icin 10temmuz randevum vardi 23 haziran almis 😖

Once gormek istiyormus bu beni biraz tedirgin etmedi degil, daha once neden almiyor dedim sekretere o kadarda acil degil dedi sonra. Kafam karisti.

Ama sonuclar ter temiz 😃

Süperr:) çok sevindim adına. Hadi gözün aydın Ben demiştim temiz çıkacak diye. Allah bütün annelere güzel haberler nasip etsin inşallahh

benımde 4lum rısklı cıktı amnıyosentez degılde kan testı yaptırdık prena testı adı amerıkaya gıdecek ordan oda kesın sonuç verıyormus 2 haftada gelıcek sonucum ınsallah temız cıkar

Biz hiçbir testi yaptırmadık, doktorum ikizlerde yapmak çok anlamsız demişti. Bu testlerin doğruluk payı düşükmüş
23 haftada ayrıntılı ultrason yaptırdı sadece.

Biz hiçbir testi yaptırmadık, doktorum ikizlerde yapmak çok anlamsız demişti. Bu testlerin doğruluk payı düşükmüş
23 haftada ayrıntılı ultrason yaptırdı sadece.

evet drun haklı maalesef insanı strese sokmaktan başka bırsey yapmıyor ben 2lıyı yaptırıdm oh temız dıye rahatladım dr 4 lü çıkardı basıma onda risk çıkınca 3 haftadır stresle bekliyorum haftaya cıkıcak sonucum ınsallah rahatlıycam ıyı sonuç alıp hergece rüyamda sonuçlar geliyor bır ıyı bır kötü

Sonuçların seni etkilemesi mümkün değil ama ne olursa olsun bebeğine güven iyi olur herşey.
Benim doktorum Kayserinin en iyi doktorlarından, kendi hastanesinin sahibi olarak hastalarını ağırlıyor.
Testlerin yapılmasının tek nedeni ileride sorun olduğunda doktor yada hastaneler sorunluluk kabul etmemek için bu tür testlerin hepsini yaptırmayı teklif ediyorlar. Bebeğinizin nasıl olacağını Rabbimden başka kimse bilemez.
Bu tür testleri dünyada doğru yapan tek yer varmış oda Amerika. Yani hiç gerek yok stres yapmaya, bebeklerimiz stresten çok olumsuz etkileniyor.
Dediğim gibi biz ayrıntılı ultrason hariç hiçbirşey yaptırmadık.

Sonuçların seni etkilememesi mümkün değil, ama ne olursa olsun bebeğine güven iyi olur herşey. İnsanız ve konu bebeklerimiz olunca çok endişeleniyoruz

Sonuçların seni etkilememesi mümkün değil, ama ne olursa olsun bebeğine güven iyi olur herşey. İnsanız ve konu bebeklerimiz olunca çok endişeleniyoruz

evet canım neysekı benım kanda amerıkaya gıttı ben gıdemedım kanım gıtti diyorum amerikaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…