amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

Gecmis olsun canim, senin gelmeni ve yazmani dort gozle bekliyorduk! Demek zor gecmis :(( Buna uzuldum! Neden 6 saat muayenede bekledin canim?? Cokmu kalabalikti? Bu gorusmede neler konusuluyor neler yapiliyor?

4,5 saat cok uzun bi sure, ama insallah burnun guzel olur canim, cektigin onca sikintiya deger.
Bu narkozdan zor uyanmak olayi ne? Cokmu narkoz veriyorlar ondanmi?

Hem kulagin neresinden aliniyir kikirdak, bu sonra kulaginda fark edilecek kadarmi yani?

Ooof yaaaa morelim bozuldu benim :(

sagol canim, sakin moralini bozma pozitif ol, benim bunyem zayif o yuzden biraz zor gecti ama oldu bitti iste
bundan sonrasi sabir isi! benim vucudum zayif oldugu icin narkozdan cok etkilenmis ama bu herkesde öyle olmuyor..
bugun Emre bey beni aradi moral verdi sagolsun zamana birak dedi cunku cok sistim ben
burnum balon gibi ama az is olmadi egrilik vardi kikirdak azdi ve nefes problemim vardi!
butun gorusmelerim bir gune toplandigi icin uzun surdu, bunu ben böyle istedim cunku fazla vaktim yoktu
sadece 8 gun kalabilecegim icin öyle istemistim.. Emre beyin muayehanesi coooooooooooook kalabalik :nazar: degmesin
o kadar cok ameliyat olan varki ona.. kulagim su anda sis ama gececekmis ve eski haline dönecekmis ya sabir
sen hic korkma moralini yuksek tut ve sakin yalniz gitme yaninda devamli biri olsun, benim ilk üç gunum cok zor gecti
annemin yanimda olmasi cok iyi geldi moral verdi bu cok önemliymis ameliyat sonrasi bunu anladim su anda bile
guzel seyler duymaya ihtiyacim var kolay degil bir anda insanin ifadesi degisiyor zaman herseyin ilaci demisler bakalim :34:

Hem bir hafta kalmak yetiyormu? Ameliyatdan sonra kac kez kontrole gidiliyor???

bence 10 gun gitseydim daha iyi olurdu ya da 14 gun cunku 14. gunde bandaj cikiyor
ben kendim cikaracagim bandajimi
2 gunde bir kontrole gidiyorsun, ben 3. gun 5. gun gittim alçim ve tamponlarim alindi biraz canin yaniyor o kadar
ama rahatliyorsun cok sonra ben 7. gun döndum cunku kuck cocuklarim var esim bakti ise dönmesi gerekiyordu
Sen en az 10 gun kalirsan yeterli olur canim

kizlar nasilsiniz:) ben iyim, yanliz burnum daha sis hatta ucunu hissetmiyorum. Amayinede cok cok mutluyum. :) Resim koymak isterim ama nasil koyulur cozemedim.. bilen varmi aranizda? Bu arada burnum acayip sivilcelendi, normalde keselerimama bu burunla keseliyemem :53: acidan olurummm.. burun stripler kullaniyim bakiyim yardimci olucakmi..

bence 10 gun gitseydim daha iyi olurdu ya da 14 gun cunku 14. gunde bandaj cikiyor
ben kendim cikaracagim bandajimi
2 gunde bir kontrole gidiyorsun, ben 3. gun 5. gun gittim alçim ve tamponlarim alindi biraz canin yaniyor o kadar
ama rahatliyorsun cok sonra ben 7. gun döndum cunku kuck cocuklarim var esim bakti ise dönmesi gerekiyordu
Sen en az 10 gun kalirsan yeterli olur canim

Yelo ilk önce cok gecmis olsun, atlattIn artIk canIm. Evet seninde bünyen zayIfmIs. Bende inanIlmaz sekilde morarmIstIm dudaklarIm falan cok sismisti. InanmazsIn iki ay gecti yanaklarImda hayla sarI izler var. KapatIcI kullanIyorum. InsanI en cok sinir eden durum hIzlI hareket, spor ... yaPamIyorum anInda zonklamaya baslIyo, buyüzden sende yalnIz degilsin canIm. Cok zor cocuklarla, hep dikkat halInde olmak yoruyo. Sana sabIr diliyorum. Kendine iyi bak...

Kizlar bugun 11. gunum ve hala agzimdan nefes aliyorum hic iyku uyuyamiyorum
bu ne zaman gecer, tabi birde temizlik sorunu var kulak çöpunu fazla sokamiyorum burnuma
korkuyorum, ucundaki dikislerim yarin alinacak bandajimda carsamba cikacak
siz nasil temizlediniz, yani burnunuzu nasil açtiniz???

Yelo ilk önce cok gecmis olsun, atlattIn artIk canIm. Evet seninde bünyen zayIfmIs. Bende inanIlmaz sekilde morarmIstIm dudaklarIm falan cok sismisti. InanmazsIn iki ay gecti yanaklarImda hayla sarI izler var. KapatIcI kullanIyorum. InsanI en cok sinir eden durum hIzlI hareket, spor ... yaPamIyorum anInda zonklamaya baslIyo, buyüzden sende yalnIz degilsin canIm. Cok zor cocuklarla, hep dikkat halInde olmak yoruyo. Sana sabIr diliyorum. Kendine iyi bak...

sagol canim, evet yaa ben zor geçirdim ameliyat sonrasini bunyemden dolayi :50:
cildimde yaglanmaya basladi, bandaj cikinca nasil temizledin burnunun üstünü??

kizlar nasilsiniz:) ben iyim, yanliz burnum daha sis hatta ucunu hissetmiyorum. Amayinede cok cok mutluyum. :) Resim koymak isterim ama nasil koyulur cozemedim.. bilen varmi aranizda? Bu arada burnum acayip sivilcelendi, normalde keselerimama bu burunla keseliyemem :53: acidan olurummm.. burun stripler kullaniyim bakiyim yardimci olucakmi..

merhaba yasemin, merakla resimlerini bekliyorum canim, acaba bir bilen yokmu burada
sana anlatsin nasil album açilacagini!! stripler fayda ederse banada bildir ok?
benimde cildim basladi yaglanmaya :44:

Kizlar bugun 11. gunum ve hala agzimdan nefes aliyorum hic iyku uyuyamiyorum
bu ne zaman gecer, tabi birde temizlik sorunu var kulak çöpunu fazla sokamiyorum burnuma
korkuyorum, ucundaki dikislerim yarin alinacak bandajimda carsamba cikacak
siz nasil temizlediniz, yani burnunuzu nasil açtiniz???

Okyanus suyu sıkıyodum ben günde 6-7 defa. kapanmasına izin vermiyodum. Tuzlu suyu sıkıp kafamı geriye doğru yaslıyodum. bi 5-6 saniye kafam geride bekleyip sonra başımı önüme eğiyodum suyun geri akmasına izin veriyodum. Burun içi ıslanınca da kulak çöpünü nazikçe içine sokup temizliyodum. çok ileriye sokma zaten. zamanla açılır burnun, rahatlarsın.

merhaba yasemin, merakla resimlerini bekliyorum canim, acaba bir bilen yokmu burada
sana anlatsin nasil album açilacagini!! stripler fayda ederse banada bildir ok?
benimde cildim basladi yaglanmaya :44:

merhaba yelo, cok gecmis olsun. Neguzel oldu bitti amaliyatin. bende Hollandada yasiyorum. Resim ekleyecekmisin ?? Cok merak ediyorum eski ve yeni halini :)

canIm sen nezaman giyosun, cok heyecanlIsIn. Korkma hersey biranda bitiyo....

Canim bu zonklama hepmi var? Hem ameliyatdan kac ay sonra boyle devam ediyor? Bu zonklama hepmi kalici bisey?

Ben allahin izniyle onumuzdeki pazar gidiyorum, tam bir hafta kaldi. Hemde cooooook heyecanliyim!!

kizlarrrrrrrrrrr ben geldim, bu sabah döndum evime..
size kisaca yazacagim cunku daha cok yorgunum.
benim ameliyatim zor gecti, 1 kasimda 6 saat Emre beyin muayenesinde bekledim butun görusmelerimi
1 gune toplanmisti! kisa görustum Emre beyle ona guvenerek gitmistim zaten herseyi ona biraktim!
beni muayene etti ve burnumda kikirdak azmis öyle dedi, insallah kikirdak yeter dedi yoksa kulagindan alirim dedi
ve öylede oldu 2 kasimda ameliyat oldum ameliyatim 4,5 saat surmus.. narkozdan zor uyandim ve sonrasi cok zor gecti
kulagim kafam sariliydi gözlerimi acamadim morlukdan o gece cok afedersiniz kustum...ertesi gun anca kendime geldim
bir hafta hic evden cikmadim halimde yoktu zaten..bugun annemle bir döndum iyiki oda gelmis benimle
bebek gibi bana bakti.. su anda burnum cok sis ucu kocaman hic inanamiyorum burnumun incelecegine..
size daha sonra ayrintili yazarim optum sizi!!!!!!!!!!!!!!!

cok gecmis olsun canim coktan buraya gelmedim ondan yazamamistim gercekten ameliyatin zor gecmis simdi nasilsin? birde sisliklere kesinlikle kafani takma onlar gun gectikce inecek ve cok guzel olacak
fotolari nezaman koyacan canim

cok gecmis olsun canim coktan buraya gelmedim ondan yazamamistim gercekten ameliyatin zor gecmis simdi nasilsin? birde sisliklere kesinlikle kafani takma onlar gun gectikce inecek ve cok guzel olacak
fotolari nezaman koyacan canim

merhaba canim, sagol! vallahi su anda burnum o kadara siski resim felan dusunemiyorum..yuzum cok degisti gibi geliyor
tabi biliyorum yorum yapmak icin daha cok erken ama aynaya felan bakmak istemiyorum su anda..
dun aksam bandajimi kendim cikardim yandan fena degilde önden çok tuhaf duruyor insallah çabuk iner sisler..
bir kac gun daha beklemek istiyorum ondan sonra resim koyarim belki, disari bile cikmiyorum henuz..

Heyecannnnnn heyecan...heyecannnnn...coooook heyecanliyim..bir kac gun kaldi artik benim icinde.

Pazar gunu Istanbula gidiyorum! Simdiden korkular sardi kizlar.

Ameliyat olanlara once gecmis olsun diyorum, sonra darisi benim basima diyorum... Bende cok arastirmadan sonra sanirim Emre beye ameliyat olacagim. Okadar cok cerrah varki, fakat bu forumda surekli Emre beyden bahsediliyor, umarim anlattiginiz kadarda vardir ve benim burnumuda bir guzel sekle sokar. Bende sanirim bir yil icinde olurum ( suan birikim yapiyorum)... Bende Hollandadan bu arada... Kizlar aranizda bir yil sonra ameliyat olacak olan varmi? Belki birlikte gideriz...

Yasemincigim ozelden yazmissin ama ben yazamiyorum cunki yeterli mesaj yazmamisim. Umarim istedigin gibidir burnun. Resimlerinide eklersen sevinirim. Bende hala birikim yapiyorum, insallah parayi denklestirene kadar zam gelmez :))

merhaba canim, sagol! vallahi su anda burnum o kadara siski resim felan dusunemiyorum..yuzum cok degisti gibi geliyor
tabi biliyorum yorum yapmak icin daha cok erken ama aynaya felan bakmak istemiyorum su anda..
dun aksam bandajimi kendim cikardim yandan fena degilde önden çok tuhaf duruyor insallah çabuk iner sisler..
bir kac gun daha beklemek istiyorum ondan sonra resim koyarim belki, disari bile cikmiyorum henuz..

Merhaba Yelo78, hatirladinmi beni..beraber emre beyin bekleme odasinda hatta sohbet etmistik, sen annenle beraber gelmistin, bende Hollanda'dan. Cok merak ediyorum su an kendini nasil hissediyorsun?
Ben su an cok mutsuzum, senin gibi bende disari cikmiyorum, ayna'ya baktikca sinir oluyorum, ben kisacasi cok pismanim!!!
Seninki'de revizyondu degilmi? oyle hatirliyorum...
Neyse seni merak ettim, umarim simdi daha iyisindir, sislikler indi mi?

Back
X