Merhaba kizlar, ben geldim..
Baya kendime geldim kizlar fit hissediyorum kendimi sukur. Gecen hafta pazartesi ameliyati oldum, cok iyi gecti.. Ben daha acili hayal etmistim. Ayni grip burnun tikanmis ve halsiz hissettim kendimi. Ameliyata girmeden once tansiyonumu olctuler kanimi aldilar sonra sakinlestirici igneyi kalçamdan vurdular. O igneyi zor vurdurttum. Bi yandan gerildim biyandanda gulmek tuttu sonunda igneyi vurdular.. neden ise hic heycan yasamadim, gayet sakindim.. Tabiki beni goturesiye kadar. Hastane elbisemi giymemi soylediler, bende altinda ickiyafetlerimi cikarmamistim bilmiyodum, heheh.. Megersem onunda cikmasi gerekmis.. daha once boyle bi ameliyat gecirmedigim icin bilemedim. neyse giydim ve goturuldum.. Bitek asansorde oldugumu hatirliyorum, sonrada nasilsin sorusu geldi.. iyim derkeneeeeeee gittim.. Uyandigimda odaya geldigimi farkettim tirtir titriyodum.. uzerime hemen yorgan ortuler, emre bey annemle gorusmus iyi geçtigini anlatmis.. arasira sesler duydum ama tam algiliyamadim, megersem emre bey bana konusuyomus. o an ben topuklarim aciyooooo demisim heheh. hafif bi topuk agrisi cektim kizlar ama hemen geçti. Narkozun etkisi tam olarak gectiginde kendimi cok iyi hisettim, hatta cok aciktigimi hissetim yemegimi yedim, hic kusmadim... bazilari kusuyomus. Morluk ve sislikte cok azdi, sevinmistim hatta sismedim diye.. taki ikinci gune kadar. Bir sistim bir sistim gozlerim kapandi. Agrim olmadi yanlizca yuzum sisti 4cu gun indi sislikler hafif goz alti morlugum kalmisti. Kizlar ilginçtir saat basi aynaya bakiyodum ve degisiklikler goruyodum.. Her saatte morluklarim ve sisliklerim iniyodu.. sanki gunler gecmis gibiydi. En kotusuyde gulmekti, ben normalde cok gulen bir insanim hatta stressli anlarimda bana gulme tutar, tutamam kendimi herseye kikirkikir gulerim.. Gulmekten dikislerimi zorladimm, acigini hisede hisede yinede guldum... ve bitane dikisim hasar gormus, kanatlarimin orda.Ameliyattan 3 gun sonra kontrole gittim emre bey bakti az temizledi ve yine eve gittim, ameliyattan 6 gun sonra dikislerim alindi ve tampon cikti. Emre bey dikislerimin bazilarini Hollandada dr.da cikarmam gerektigini soyledi, obur arkadasta hepsini cikarmisti ama iyilesmene bagli. Burun icteki dikisler kendiliginden eriyenlerden, distakilerini aliyor (mesela benim deliklerim daraltigi icin disindada cok dikisim vardi). Burnum cok sis oldugu icin burnumu gostermedi emre bey hemen bantladi, zaten kimseye gostermezmis.. cok sabirsizlaniyorum bantlarimi 3 gun sonra kendim cikaricam artik. suan burnum baya bir sis ama yinede sekli guzel.eski burnumdan kat kat guze;. birde sag deligimden nefes alamiyorum oda cok sukur acildi.. Ameliyat gunumu beklerken simdide sisliklerimin inmesini beklicem heheh. Sukur ona cok sevindim, birde emre bey burnun yine tikanabilir sonra acilir demisti ama hic oyle bisey yok, tikanmadi sukurler olsun. Kizlar ilginçtir ben asla uykumu bolmeden uyuyamazdim simdi hic uyanmiyorum oyle guzel uyuyorumki.. Birde kizlar burdan aldigim bir cild bakim yagi cok faydali oldu cok faydasini gordum ismi bio oil, surdugum an cildim toparlandigini hissediyorum cok faydali oldu, goz altlarim benim cok hassas. Arasira bio oil arasirada arnica kremi kullaniyorum o arnica kremini zaten hastanede satin aliyosun. birde badem yagi recetemde yaziyor, badem yagi ile burnumu temizledim kulak copuyle. Ameliyat olucak amsterdam ekibine duyuru

Bol Bol kulakcopu getirin yaninizda, trdende alabilirsiniz ama burdaki satilanlar sanki daha iyi. Ve rahat ayakabi getirin yaninizda ameliyattan sonra rahatca yuruyun. Dislerinizi ameliyat olmadan once cok iyi fircalayin benim dudagim sismisti oyuzden disimi ilk gunler fircaliyamadim cok acidi.. ve tabiki ameliyat olmadan once iyi bir dus alin, ameliyattan sonra insanin banyoya giresi gelmiyor, banyo yapmakta sakinca yok ama ilik suda yapicaksin sicak su basinc yapar. Birde goz maskeler satilir ya, içinde jel vardir buzdalabina koyarsin sonra takarsin gozunu serinletir. Hemada satiliyor bu arada, onlar cok faydali gozume takiyodum cok serinletiyodu rahatlatiyodu gozlerimi. Birde yaniniza sicak bir hirka alin, bazen fenaa soguk oluyodu bazende gunesliydi hava =) Simdilik bukadar aklima geldi heheh. Bantim bi çiksada artik burnumu gorsem kizlar, valla bazen cikarip sonra geri bantlliyasim var ama yapiskani tutmaz diye yapmiyorum.. (yelo cok az kaldi umarim cooooooooooooooooooook iyi gecer canim))
optumsizi