amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

Yelocum, fatoscum ve tatlitugcecim, size iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, bugun biraz daha iyiyim, disariyi az gezdiz.. alçinin rengi pembe ve cok dikkat cektigi icin gozler uzerimdeydi, marketteki amcalar hayirdir burnunumu kirdin yoksa kemikmi vardi diye soruyor heheh. hii deyip gecistiriyorum hahah. sisliklerim hala var.. Kizlar emre beye kesinlikle guvenin; okadar uzman olmuski hemen kimsenin farketmedigi seyleride goruyo bi bakista. ve neyi istedigini cok iyi dinliyen bi doktor, kesinlikle cok iyi bir secim.. gonlum cok ferrah o yonden iyiki baska doktora olmadim. benim kanatlarimida genisletti emre bey cunki cok dar ve mandalla kapatilmis goruntu olur yoksa dedi. Cok kemerli ve birbirine yakin burun kanatlarim vardi cunki. Eski burnumun resimlerini cektim yeni alcili halinide yarin tamponlar cikiyor.. cok heycanliyim. ondan sonrada donuyorum evime. size yakin zamanda resimlerimi gostericegim kizlar bekleyin. optum sizi

Yelocum, fatoscum ve tatlitugcecim, size iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, bugun biraz daha iyiyim, disariyi az gezdiz.. alçinin rengi pembe ve cok dikkat cektigi icin gozler uzerimdeydi, marketteki amcalar hayirdir burnunumu kirdin yoksa kemikmi vardi diye soruyor heheh. hii deyip gecistiriyorum hahah. sisliklerim hala var.. Kizlar emre beye kesinlikle guvenin; okadar uzman olmuski hemen kimsenin farketmedigi seyleride goruyo bi bakista. ve neyi istedigini cok iyi dinliyen bi doktor, kesinlikle cok iyi bir secim.. gonlum cok ferrah o yonden iyiki baska doktora olmadim. benim kanatlarimida genisletti emre bey cunki cok dar ve mandalla kapatilmis goruntu olur yoksa dedi. Cok kemerli ve birbirine yakin burun kanatlarim vardi cunki. Eski burnumun resimlerini cektim yeni alcili halinide yarin tamponlar cikiyor.. cok heycanliyim. ondan sonrada donuyorum evime. size yakin zamanda resimlerimi gostericegim kizlar bekleyin. optum sizi

ayy yasemin içimi rahatlattin vallahi, gunlerim yaklastikca korku artti bende
senden haber bekliyordum! uçus belgesi aldinmi Emre beyden? bende az kalacagim Istanbulda
insallah gunler yeterli olur.. dikislerinde alinacakmi yarin? ara ara yine bize yaz oke?
kendine iyi bak canim gecmis olsun

yasemin cok mutlu oldum senin adina. Sen ne zaman ameliyat oldun? Yani kac gun sonra alci ve tamponlar cikiyor? Hem kac gun sonra donebiliyorsun evine?
Fotogarflarini merakla bekliyoruz

canim cok sevdim ameliyatin iyi gecmesine senin tampon kac gun kaldiki 5 gun oldumu?

ayy yasemin içimi rahatlattin vallahi, gunlerim yaklastikca korku artti bende
senden haber bekliyordum! uçus belgesi aldinmi Emre beyden? bende az kalacagim Istanbulda
insallah gunler yeterli olur.. dikislerinde alinacakmi yarin? ara ara yine bize yaz oke?
kendine iyi bak canim gecmis olsun

canim sen ne isinde calisiyordun cunku en ac 3 hafta gitmemini tavsiye ederim iyi dinlenmen lazim

Son düzenleme:
merhaba canim, ben ilk gece otelde kalacagim ertesi gun görusmeler ve 2 kasimda ameliyatim var, yanimda
arkadasim gelecek refakatçi olarak ama o ameliyattan sonra dönecek. Bende akrabalarimin yaninda kalacagim bir hafta..
Bende merak ediyordum bantli haliyle disari çikabilirmiyim diye sen alçiyla bile gezmissin :1:
bende Istanbula gelmissken son gunumde gezerim diye dusunmustum tabi bu benim halime bagli..

kizlar gezmeyi bos verin ya burnunuz iyi olsunda seneyede sadece tatil icin gidip gezersiniz yeni burnunuzla:9:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, ben geldim..

Baya kendime geldim kizlar fit hissediyorum kendimi sukur. Gecen hafta pazartesi ameliyati oldum, cok iyi gecti.. Ben daha acili hayal etmistim. Ayni grip burnun tikanmis ve halsiz hissettim kendimi. Ameliyata girmeden once tansiyonumu olctuler kanimi aldilar sonra sakinlestirici igneyi kalçamdan vurdular. O igneyi zor vurdurttum. Bi yandan gerildim biyandanda gulmek tuttu sonunda igneyi vurdular.. neden ise hic heycan yasamadim, gayet sakindim.. Tabiki beni goturesiye kadar. Hastane elbisemi giymemi soylediler, bende altinda ickiyafetlerimi cikarmamistim bilmiyodum, heheh.. Megersem onunda cikmasi gerekmis.. daha once boyle bi ameliyat gecirmedigim icin bilemedim. neyse giydim ve goturuldum.. Bitek asansorde oldugumu hatirliyorum, sonrada nasilsin sorusu geldi.. iyim derkeneeeeeee gittim.. Uyandigimda odaya geldigimi farkettim tirtir titriyodum.. uzerime hemen yorgan ortuler, emre bey annemle gorusmus iyi geçtigini anlatmis.. arasira sesler duydum ama tam algiliyamadim, megersem emre bey bana konusuyomus. o an ben topuklarim aciyooooo demisim heheh. hafif bi topuk agrisi cektim kizlar ama hemen geçti. Narkozun etkisi tam olarak gectiginde kendimi cok iyi hisettim, hatta cok aciktigimi hissetim yemegimi yedim, hic kusmadim... bazilari kusuyomus. Morluk ve sislikte cok azdi, sevinmistim hatta sismedim diye.. taki ikinci gune kadar. Bir sistim bir sistim gozlerim kapandi. Agrim olmadi yanlizca yuzum sisti 4cu gun indi sislikler hafif goz alti morlugum kalmisti. Kizlar ilginçtir saat basi aynaya bakiyodum ve degisiklikler goruyodum.. Her saatte morluklarim ve sisliklerim iniyodu.. sanki gunler gecmis gibiydi. En kotusuyde gulmekti, ben normalde cok gulen bir insanim hatta stressli anlarimda bana gulme tutar, tutamam kendimi herseye kikirkikir gulerim.. Gulmekten dikislerimi zorladimm, acigini hisede hisede yinede guldum... ve bitane dikisim hasar gormus, kanatlarimin orda.Ameliyattan 3 gun sonra kontrole gittim emre bey bakti az temizledi ve yine eve gittim, ameliyattan 6 gun sonra dikislerim alindi ve tampon cikti. Emre bey dikislerimin bazilarini Hollandada dr.da cikarmam gerektigini soyledi, obur arkadasta hepsini cikarmisti ama iyilesmene bagli. Burun icteki dikisler kendiliginden eriyenlerden, distakilerini aliyor (mesela benim deliklerim daraltigi icin disindada cok dikisim vardi). Burnum cok sis oldugu icin burnumu gostermedi emre bey hemen bantladi, zaten kimseye gostermezmis.. cok sabirsizlaniyorum bantlarimi 3 gun sonra kendim cikaricam artik. suan burnum baya bir sis ama yinede sekli guzel.eski burnumdan kat kat guze;. birde sag deligimden nefes alamiyorum oda cok sukur acildi.. Ameliyat gunumu beklerken simdide sisliklerimin inmesini beklicem heheh. Sukur ona cok sevindim, birde emre bey burnun yine tikanabilir sonra acilir demisti ama hic oyle bisey yok, tikanmadi sukurler olsun. Kizlar ilginçtir ben asla uykumu bolmeden uyuyamazdim simdi hic uyanmiyorum oyle guzel uyuyorumki.. Birde kizlar burdan aldigim bir cild bakim yagi cok faydali oldu cok faydasini gordum ismi bio oil, surdugum an cildim toparlandigini hissediyorum cok faydali oldu, goz altlarim benim cok hassas. Arasira bio oil arasirada arnica kremi kullaniyorum o arnica kremini zaten hastanede satin aliyosun. birde badem yagi recetemde yaziyor, badem yagi ile burnumu temizledim kulak copuyle. Ameliyat olucak amsterdam ekibine duyuru:P Bol Bol kulakcopu getirin yaninizda, trdende alabilirsiniz ama burdaki satilanlar sanki daha iyi. Ve rahat ayakabi getirin yaninizda ameliyattan sonra rahatca yuruyun. Dislerinizi ameliyat olmadan once cok iyi fircalayin benim dudagim sismisti oyuzden disimi ilk gunler fircaliyamadim cok acidi.. ve tabiki ameliyat olmadan once iyi bir dus alin, ameliyattan sonra insanin banyoya giresi gelmiyor, banyo yapmakta sakinca yok ama ilik suda yapicaksin sicak su basinc yapar. Birde goz maskeler satilir ya, içinde jel vardir buzdalabina koyarsin sonra takarsin gozunu serinletir. Hemada satiliyor bu arada, onlar cok faydali gozume takiyodum cok serinletiyodu rahatlatiyodu gozlerimi. Birde yaniniza sicak bir hirka alin, bazen fenaa soguk oluyodu bazende gunesliydi hava =) Simdilik bukadar aklima geldi heheh. Bantim bi çiksada artik burnumu gorsem kizlar, valla bazen cikarip sonra geri bantlliyasim var ama yapiskani tutmaz diye yapmiyorum.. (yelo cok az kaldi umarim cooooooooooooooooooook iyi gecer canim))
optumsizi:1:

merhaba yasemincim cooooooook gecmis olsun!
cok guzel anlatmissin yasadiklarini, ne guzel ameliyata pozitif girmissin onun içinde hersey guzel geçmis
insallah benimkide seninki gibi geçer, haftaya sali görusme çarsamba ameliyatim :18:
bende valizimi orataya çikardim yavas yavas birseyler koyuyorum, yarin bir hemaya ugrayayayim bende maske icin
bende vaselin kremi almistim oda iyi olurmu acaba cilt icin??

su anda bantliyken bile yüzünün sekli degistimi?? nasil görunuyor?

birde sana özelden mesaj atmistim gördunmu canim?

Yasemin gecmis olsun yazamana cok sevindim. Hersey cok guzel gecmis cok sukur:) Cok sevindirici bu :)

Herseyi ne guzel anlatmissin, insallah bizdede kolay gecer hersey:)

Fotograf yuklecekmisin? Merak ediyoruzzzz :)))

yelo senin ameliyatina cok az kaldi heyecan nasil canim?

merhaba fatoscum, iki gun sonra Istanbula uçuyorum çarsamba ameliyatim Insallah!
artik bir an önce olsun bitsin istiyorum korkmuyorum artik, döndukten sonra size herseyi yazarim
ve insallahda resimlerimi paylasirim :21:

sen ne yaptin karar verdinmi ameliyata?

merhaba fatoscum, iki gun sonra Istanbula uçuyorum çarsamba ameliyatim Insallah!
artik bir an önce olsun bitsin istiyorum korkmuyorum artik, döndukten sonra size herseyi yazarim
ve insallahda resimlerimi paylasirim :21:

sen ne yaptin karar verdinmi ameliyata?

selam yelo, demek carsamba günü sIra sende. Kimbilir nekadar heyecanlIsIn. Hersey diledigin gibi olur insaallah. BurasInI takip edecegim. YakInda güzel haberlerini bekliyoruz. By By

Kizlar sisliklerim inmeye basliyor mutluyum, biraz daha insin hemen resim ekliyorum!

Yelo bugun istanbulda :72::72: InsAllah hersey guzel geçer yelo!

kizlarrrrrrrrrrr ben geldim, bu sabah döndum evime..
size kisaca yazacagim cunku daha cok yorgunum.
benim ameliyatim zor gecti, 1 kasimda 6 saat Emre beyin muayenesinde bekledim butun görusmelerimi
1 gune toplanmisti! kisa görustum Emre beyle ona guvenerek gitmistim zaten herseyi ona biraktim!
beni muayene etti ve burnumda kikirdak azmis öyle dedi, insallah kikirdak yeter dedi yoksa kulagindan alirim dedi
ve öylede oldu 2 kasimda ameliyat oldum ameliyatim 4,5 saat surmus.. narkozdan zor uyandim ve sonrasi cok zor gecti
kulagim kafam sariliydi gözlerimi acamadim morlukdan o gece cok afedersiniz kustum...ertesi gun anca kendime geldim
bir hafta hic evden cikmadim halimde yoktu zaten..bugun annemle bir döndum iyiki oda gelmis benimle
bebek gibi bana bakti.. su anda burnum cok sis ucu kocaman hic inanamiyorum burnumun incelecegine..
size daha sonra ayrintili yazarim optum sizi!!!!!!!!!!!!!!!

kizlarrrrrrrrrrr ben geldim, bu sabah döndum evime..
size kisaca yazacagim cunku daha cok yorgunum.
benim ameliyatim zor gecti, 1 kasimda 6 saat Emre beyin muayenesinde bekledim butun görusmelerimi
1 gune toplanmisti! kisa görustum Emre beyle ona guvenerek gitmistim zaten herseyi ona biraktim!
beni muayene etti ve burnumda kikirdak azmis öyle dedi, insallah kikirdak yeter dedi yoksa kulagindan alirim dedi
ve öylede oldu 2 kasimda ameliyat oldum ameliyatim 4,5 saat surmus.. narkozdan zor uyandim ve sonrasi cok zor gecti
kulagim kafam sariliydi gözlerimi acamadim morlukdan o gece cok afedersiniz kustum...ertesi gun anca kendime geldim
bir hafta hic evden cikmadim halimde yoktu zaten..bugun annemle bir döndum iyiki oda gelmis benimle
bebek gibi bana bakti.. su anda burnum cok sis ucu kocaman hic inanamiyorum burnumun incelecegine..
size daha sonra ayrintili yazarim optum sizi!!!!!!!!!!!!!!!

Gecmis olsun canim, senin gelmeni ve yazmani dort gozle bekliyorduk! Demek zor gecmis :(( Buna uzuldum! Neden 6 saat muayenede bekledin canim?? Cokmu kalabalikti? Bu gorusmede neler konusuluyor neler yapiliyor?

4,5 saat cok uzun bi sure, ama insallah burnun guzel olur canim, cektigin onca sikintiya deger.
Bu narkozdan zor uyanmak olayi ne? Cokmu narkoz veriyorlar ondanmi?

Hem kulagin neresinden aliniyir kikirdak, bu sonra kulaginda fark edilecek kadarmi yani?

Ooof yaaaa morelim bozuldu benim :(

Back
X