• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An itibariyle kaynana zedeyim

Siz ona bırakmayın bence işleri. Şu zaman istemeye gelinecek diyin sevgilinizle de gidip yüzük alın sizin aile büyüklerinizden biri de yüzüğün kurdelesini kessin tamam oldu bitti gitti

Ne terbiyesiz kadın ya kızın evine gelip babasina bunu söylüyor.edepsiz biri olsa o kadını kolundan tutup atar dışarı benim kızım senin oyuncağın değil der. Baban gereken cevabı vermiş. Bu kadın niye gelmis demişsin işi bozmaya gelmiş. Bu adam 25 te olsa 35 te olsa bu kadın kendini hazır hissetmeyecek. Eş adayını seviyorsan en az 3 yıllık bir savaş bekliyor seni hazırlıklı ol. Sevmiyorsan da kaç...

Kaynana seni sevmemiş olay bu..düşündüğü başka kız vardır oğluşuna.
Savaşmaya değer dersen devam et yoksa yolun zorlu haberin olsun.

Ona da kızdım
Orada vir laf etsem kavga çıkarırdı babana rezil olmak istemedim daha fazla dedi
Ama evde olay çıkmış tabi
Kadın kabul etmiş iyi yüzük takarız dedi

Zaten başta da kabul etmişti. Şimdi tekrar kabul edince yaptığı tüm saygısızlıklar ve dedikodu yapılmamış gibi mi oldu? Yaptığı her şey yanına kar kalmış.

Hiiç kaale alma hatta sinirlerini bozmak istemiyorsan mecbur kalmadikca (isteme, söz, nisan vs...) Asla karsi karsiya gelme.

Bir sey istiyorsan sevgiline soyle o ugrassin ailesiyle. Ben böyle yaptim cok da guzel oldu cok da iyi oldu tecrubeyle sabittir.

Babanız güzel söylemiş.
Bizde de uzun süreli nişanlı kalmak sözlü kalmak yok diyin .
O bizde kelimesini kullanıyorsa ,siz de bunu kullanın onun anlayacagı dilden .
Benim kv de de böyleydi 3 defa geldi guya istemeye geleceklerini söyeyecekti ,söylemedi inatla.
En son dedim ne ailemi oyalıyorsunuz 3 defa hazılık yapıyoz yiyo içiyo gidiyor kadın.
Olursa olur olmassa yokum bu işte dememle 1 hafta içinde söz tatlı vs hepsi oldu.

Kızlar
Geçen konu açmıştım. Kaynanam elimi öpsün” diye önden haber yolluyor diye. Herkes öp demişti.

tanıştık ettik öptüm elini. Zaten öpmeme gerek kalmadı. Kendi elini ağzıma soktu. Mecbur kaldım. Şap diye dudaklarıma yapıştırdı.

Neyse.

İkinci kez görüştük. O görüşmede aileme “çocuklar ne düşünüyor bilmem ama ben ille de yüzük takmam. EN az iki yıl dolaşsınlar sevgili olarak. Ben takmam şimdi” dedi kestirdi attı
Ne ailemin ne de bizim fikrimizi sordu.
Umurunda bile olmadı.
Yaşımız gençmiş (25) hızlı gidiyormuşuz (3 yıldır sevgiliyi)

Sorasım geldi o zaman ne halt etmeye kalkıp evimize geldin sen diye.

BAbamda bizim adetlerde öyle takılmak yoktur. Ya adı konur bu işin. Ya da bitsin burada dedi.
Mosmor oldu kaldı.
Erkek arkadaşım ve babası da hemen istiyorlar söz kesmek
Ama bu kadın kendini hazır hissetmiyormuş.

Öyle paylaşmak istedim :KK43:
gerdek gecesine annesinin keyfi ne zaman gelirse o zaman girecek olan bir erkekle asla evlenmezdim. o ne ya erkek mi o

Kızlar
Geçen konu açmıştım. Kaynanam elimi öpsün” diye önden haber yolluyor diye. Herkes öp demişti.

tanıştık ettik öptüm elini. Zaten öpmeme gerek kalmadı. Kendi elini ağzıma soktu. Mecbur kaldım. Şap diye dudaklarıma yapıştırdı.

Neyse.

İkinci kez görüştük. O görüşmede aileme “çocuklar ne düşünüyor bilmem ama ben ille de yüzük takmam. EN az iki yıl dolaşsınlar sevgili olarak. Ben takmam şimdi” dedi kestirdi attı
Ne ailemin ne de bizim fikrimizi sordu.
Umurunda bile olmadı.
Yaşımız gençmiş (25) hızlı gidiyormuşuz (3 yıldır sevgiliyi)

Sorasım geldi o zaman ne halt etmeye kalkıp evimize geldin sen diye.

BAbamda bizim adetlerde öyle takılmak yoktur. Ya adı konur bu işin. Ya da bitsin burada dedi.
Mosmor oldu kaldı.
Erkek arkadaşım ve babası da hemen istiyorlar söz kesmek
Ama bu kadın kendini hazır hissetmiyormuş.

Öyle paylaşmak istedim :KK43:
baban cok iyi cevap vermis, maddi durunlarindan kaynaklaniyor olabilirmi? genelde boyle olan aileler agirdan almak isterler gerci babasi da istiyor demissiniz bilemiyorum kendinin onemsenmesi icinde yapiyor olabilir tipik kvalide davranislari

O kadının yetiştirdiği cocuktan ne fayda olur olsa da huzur olmaz olasilikla tercih yapması gerekeceginden. Bence kestirip atın babam haklı diye,ailesini sizi gerçekten sevdiğine ikna etmesini bekleyin. Yani siz ve aileniz ayni tarafta olun.

erkek arkadaşımdan yana ne benim ne ailemin bir sıkıntısı yok
Ayrılmayı düşünmüyorum ama savaşacağım

Etrafına ondan özür dilemem gerektiğini söylemiş.
Yani o bana ve aileme ille de istemem derken, ters bir hareket yapmamak için mutfağa gitmem ayıpmış
Özür bekliyormuş.

Bende aynen haber yolladım, bu işin olmasını istiyorsan ailemden özür dileyeceksin
gelmiş kız evine ben kızınıza yüzük takmam, kızınız oğlumla 2 yıl gezsin tozsun diyor
oldu paşam.

erkek arkadaşım hem benden hem ailemden defalarca özür diledi
kadının yaptıklarını da anlatmış akrabalarına
herkes ayıplamış
ne özürü demişler, kız bişi yapmamış bile.

Babası da haftaya gidip isteyelim demiş
kadında sonunda kabul etmiş

ne gerek vardı kendini böylesine düşürmeye?
değdi mi yani?

Klasik bir oglunu paylasmak istemeyen kadin tripleri. Babanizin agzina saglik. Siz daha tanistirmissiniz ustunuze duseni yapmissiniz. Top onlarda adam olan soz istiyorsa sozu yapar .Yoksa kapi orda. Hic assagi yulari dusme. Ama bu kadin sozden sonra durumumuz yok dugun yapamam triplerine girip seni 2 yil oyalamaya calisabilir.

Canim evlenince her günün zehir olur iyi dusun kocanda annesinin yanina gecerse oylece ceker durursun valla kendini agirdan sat olmazsa da olmasin seni istemiyor kadin cok asikar ve muhtemelen kiskaniyor oglunu hiccc ask mesk deme evlenince hepsi bitiyo boyle anneler sayesinde

Back
X