• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An itibariyle kaynana zedeyim

Canim evlenince her günün zehir olur iyi dusun kocanda annesinin yanina gecerse oylece ceker durursun valla kendini agirdan sat olmazsa da olmasin seni istemiyor kadin cok asikar ve muhtemelen kiskaniyor oglunu hiccc ask mesk deme evlenince hepsi bitiyo boyle anneler sayesinde

ben öyle yuva zor kuruluyor diyen bir tip değilim
olmazsa boşanırım
boşanmak benim için büyütülecek bir durum değil.

sevgilimin onun yanına geçme ihtimali yok denecek kadar az
buraya yazmadığım yazamadığım şeyler de var.
ondan bu kadar rahatım

Ay abla kaynanan kendisini nasil hazir hissetmiomus:silah:Allah yardimcin olsun gönlündeki gibi olur inslah:KK200:

Burda sevgilinin yapacağı tek şey, ben herşeyi yapıcam deyip, onlardan beklentisiz davranması.
O zaman annesine de laf düşmez, o büyük ihtimal maddiyatı kastetti, teferruat falan diyerek.
Maddi beklentisi olmazsa onun söz hakkı da kalkar.
İş sevgilinde bitiyor, bizde aynı şeyleri yaşadık..

Ne manyak kadın bu be :KK53:

Askerlik konusunda haklı ama sanki. Yine de böyle bir düşüncesi varsa evinize gelmemeliydi.

Peki macunu getirirken arkadaşın ve babası fark etmemiş mi? Ne kadar ayıp kız babasına karşı böyle konuşmalar.

ben öyle yuva zor kuruluyor diyen bir tip değilim
olmazsa boşanırım
boşanmak benim için büyütülecek bir durum değil.

sevgilimin onun yanına geçme ihtimali yok denecek kadar az
buraya yazmadığım yazamadığım şeyler de var.
ondan bu kadar rahatım
bekara bosanmak kolay be guzelim.

Kadının kendini hazır hissetmemesi ne demek yahu borcumuz var falan der anlarım ama hazır hissetmiyorum ne sanki kendisi evleniyo :KK70: önemli olan siz ve sevgilinizin hazır olması tabiki yaşınızda küçük değil gayet normal evlilik için. bu kadınla işin var senin

4 gözle ayrılmanızı beklio kadıncağız :KK53: 3 yıl beklemiş 3 yıl daha beklerim bi umut ayrılırlar belki diyor resmen . Yoksa nerde görülmüş böyle diyen kaynana.

Sevgilin ne yapiyo buarada? Eger hic tepki vermiyosa annesinede yol ver gitsinler bence :) sen bu adamla evlensen bile hapiyutarsin solim

Kendi kızı için de iki yıl gezsin sevgiliyse yüzük takmam diyebilir mi acaba? Benimki de iş ciddiye binmesin diye benimle tanışmak istememişti ki o sırada 1 yıldır oğlu benim evimde yaşıyordu ara sıra kendi evine gidiyordu:) sonra bana taşındı sonra evleniypruz dedi bütün prosedürleri es geçip evlendik. O tanışmamakla kaldı:) kayınvalideniz de istememeye devam etsin siz takın yüzüğü.

Ben eşimle 3 sene sevgili olarak kaldım ama bundan benim de bir şikayetim yoktu. Eğer annesi yada babası böyle bir şey deseydi tepkim farklı olurdu. Babanın sözünden çıkma derim ben.

siz evlilik kararı almadan aileleri tanıştırmayacaktınız. benim babama böyle bir laf edilse kıyameti koparırdı. sevgilin de annesini susturamamış mı o ne biçim erkek?
ayrıca ilk görüşmede elini ağzına soktuysa orda mecbur kalıp öpmüşsün ben olsam bir daha kesinlikle öpmezdim. hiç öyle zorlamalara gelemem napıyosa yapsın. el öpmek ne ya iğrenç durduk yere.

İyi de ona soran mı varmış hazır mı diye

Yani karar net olup tarih belirlemeden aileleri bulaştırmamak lazım

Baban doğru demiş

Bu aşamada sus ve bekle sevgilin ne yapacak izle

Çatlak bir kayınvalide ! :KK57:

Arkadaşınız beyefendiyse, onu kafaya takmayın, kervanı yürütün:KK59:

Back
X