An itibariyle kusma sezonu açılmıştır 🙂

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Merhaba kızlar ben bugun tam 5 haftalık hamıleyım ve biraz önce yediklerimin hepsini cıkardım 5. Haftadayken başlıyor mu kusmalar benım 3 ay öncekı gebelığimde 7. Haftada başlamıştı bu bıraz erken başladı normal mi

Benim 3.haftamda başlamıştı çok zordu ya Allah yardımcınız olsun her gebelik farklı bunda erken başlamış inşallah erken biter :)

Benim 3.haftamda başlamıştı çok zordu ya Allah yardımcınız olsun her gebelik farklı bunda erken başlamış inşallah erken biter :)
Cok sükür o gunden berı kusmadım ama cok fazla midem kalkıyor ve öğürüyorum

hayırlı olsun bebısınız :) benımde cok erkenden baslamıstı kusmalı zor oluyor saglıklı olsunlar da :) bana leblebı ıyı gelmıstı

hayırlı olsun bebısınız :) benımde cok erkenden baslamıstı kusmalı zor oluyor saglıklı olsunlar da :) bana leblebı ıyı gelmıstı
Valla kusmak bıle hosuma gidiyor ilk gebelıgımde 7. Haftada başladı 2 kere kustum sonra 2 hafta boyunca kusmadım bebeğim öldüğü için belırtıler de gitmiş o yuzden kusmak benı mutlu ediyor aslında kimse istemez ama ben olunca mutlu oluyorum cunku bebegımın yasadıgını bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…