An itibariyle kusma sezonu açılmıştır 🙂

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Merhaba kızlar ben bugun tam 5 haftalık hamıleyım ve biraz önce yediklerimin hepsini cıkardım 5. Haftadayken başlıyor mu kusmalar benım 3 ay öncekı gebelığimde 7. Haftada başlamıştı bu bıraz erken başladı normal mi

Benim 3.haftamda başlamıştı çok zordu ya Allah yardımcınız olsun her gebelik farklı bunda erken başlamış inşallah erken biter :)

Benim 3.haftamda başlamıştı çok zordu ya Allah yardımcınız olsun her gebelik farklı bunda erken başlamış inşallah erken biter :)
Cok sükür o gunden berı kusmadım ama cok fazla midem kalkıyor ve öğürüyorum

hayırlı olsun bebısınız :) benımde cok erkenden baslamıstı kusmalı zor oluyor saglıklı olsunlar da :) bana leblebı ıyı gelmıstı

hayırlı olsun bebısınız :) benımde cok erkenden baslamıstı kusmalı zor oluyor saglıklı olsunlar da :) bana leblebı ıyı gelmıstı
Valla kusmak bıle hosuma gidiyor ilk gebelıgımde 7. Haftada başladı 2 kere kustum sonra 2 hafta boyunca kusmadım bebeğim öldüğü için belırtıler de gitmiş o yuzden kusmak benı mutlu ediyor aslında kimse istemez ama ben olunca mutlu oluyorum cunku bebegımın yasadıgını bılıyorum

Back
X