• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An İtibariyleee....

tilsim0104

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
30
0
86
Eşimle aynı şirketteyiz, o başka katta başka birimde ben başka katta başka birimde... birbirimizi hiç görmesekte gün içerisinde sonuç olarak biz aynı şirketteyiz 9 aydır evliyiz. azönce bir tatışma yaşadık ve sonra telefonda bu tartışma telefonda öyle bir devam ettiki, oyle ağır şeyler söylediki ben hem şaşkınlıklar içerisindeyim hemde ne yapacağımı bilemiyorum. ben hiçbirşey diyemedim ve artık aynı şirkette olmaktan bıktığımı işi bugn bırakacağımı söyledim... ben ne yapıcam şimdi işi bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert nasıl çözüm bulucam. okadar hakaretlerinden sonra nasıl akşam aynı arabaya binip gidicem. onu beklemeden çıkıp gitsem akşam uzar sabah onu kaldırmadan çıkıp gelirim..ben napayım arkadaşlar yaaa.. her şekilde çok zorrrr

Ayni sirkette ayri katta oldugunuz halde sok mi görüsüyorsunuz

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

mümkünse tartışmanın sebebini öğrenebilir miyim? bu şekilde yorum yapmak pek objektif olmuyor...

Eşimle aynı şirketteyiz, o başka katta başka birimde ben başka katta başka birimde... birbirimizi hiç görmesekte gün içerisinde sonuç olarak biz aynı şirketteyiz 9 aydır evliyiz. azönce bir tatışma yaşadık ve sonra telefonda bu tartışma telefonda öyle bir devam ettiki, oyle ağır şeyler söylediki ben hem şaşkınlıklar içerisindeyim hemde ne yapacağımı bilemiyorum. ben hiçbirşey diyemedim ve artık aynı şirkette olmaktan bıktığımı işi bugn bırakacağımı söyledim... ben ne yapıcam şimdi işi bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert nasıl çözüm bulucam. okadar hakaretlerinden sonra nasıl akşam aynı arabaya binip gidicem. onu beklemeden çıkıp gitsem akşam uzar sabah onu kaldırmadan çıkıp gelirim..ben napayım arkadaşlar yaaa.. her şekilde çok zorrrr

Sen şimdi eşine kızdın diye işi mi bırakacaksın.Akşam arabaya biner evine gidersin.Giderken hiç konuşmazsın.Uuzn bir süre bu tavrını korursun.Ta ki kalkıp sendne özürdileyene kadar.Birdahakinde de mahkeme celbini elinde bulursun dersin.Hakaret etmek ne demek.

Aynı işyerinde evli olmak çok zor...Sorun olduğunda iş hayatın da etkileniyor.Bence bekle,arabaya bin birlikte eve git ama kırıldığını belli et.Eğer çok ağır konuştuysa,kaldıramam diyorsan kendi imkanlarınla eve git,ne kadar uzarsa uzasın,anlasın hatasını bir daha yapmasın.Ama çok da uzatılacak bir mevzu değilse uzatmak sadece başka başka konular açılıp sorunun büyümesine neden oluyor,bir de üstüne barışınca karşı taraf yaptığıyla kalıyor,hatasını da anlamıyor,sen uzatan taraf oluyorsun.
Bu işyerinden cıkınca aynı mevkide ve değerde iş bulabileceksen cıkabilirsin,ama sırf eşinle aynı yerde çalışmamak için ayrılacaksan olmaz bence.

duurduk yere hakaret etmedi galiba ? sebebi nedir acaba ?

hakareti haketmıyorsan nıye onunla eve gıdesın bn anlamadım..kocan dıye mı?

işi bırakmayın bence arabayla yine gidip gelin hiç konuşmazsınız tavır koyun bir süre:26:

Sinirimden ne yazdığımı bile okumadım. benim yanımdaki odaya geldiler bende geçtim gır gır muhabbet oldu. sonra işle ilgili gizli bişey yaptırıyolarmış bende aa bu böyle değilmi diyerek pot kırdım. sonra baktı kaldı bana... iki dk tutamadın çeneni dedi ve gitti.. sonra yazışmalar yazışmalar tekrar okusam yazdıklarını kafayı yerim.... ben nerden bileyim gizli olduğunu....

bence sinirle hareket etme..

sure adlı kullanıcı arkadaş çok ıyı özetlemiş..bellki çevrende yardımcı olacak dertleşecek bırı yok..kararsızsın..

surenın yazdıklarını dikkatle oku..sakin ool ve ıyı düşünüp karar ver.. hayırlısı..

İşle ilgili konularda hele ayrı departmandaysa o konuda bir şey bilmiyorsanız yorum yapmamanız daha iyi olur aynı şeyi eşiniz yapsaydı sonuç olarak siz de iş arkadaşlarınızın yanında kötü duruma düşerdiniz. Ne siz onun deprtmanına ve işlerine karışın ne de o sizinkilere tabi ki iş arkadaşları ve eşiniz toplanıp muhabbet edebilirsiniz ama iş konularına karışmazsınız siz işinizi yapın o da işini yapsın bağımsız olarak. Zaten farklı yerlerdesiniz işten çıkmanız gerekmez. Hem işten ayrılsanız bile şu an için zaten yine onun arabasına binip eve gideceksiniz arabada konuşmazsınız olur biter kaldı ki zaten işten ayrılsanız da eve gelecek akşamları yine konuşacaksınız bence ne kadar kırıldığınızı söyleyin isterseniz konuşmayın ama işten ayrılmak saçma olur kolay m iş bulmak aynı departmanda olsanız neyse.

Sinirimden ne yazdığımı bile okumadım. benim yanımdaki odaya geldiler bende geçtim gır gır muhabbet oldu. sonra işle ilgili gizli bişey yaptırıyolarmış bende aa bu böyle değilmi diyerek pot kırdım. sonra baktı kaldı bana... iki dk tutamadın çeneni dedi ve gitti.. sonra yazışmalar yazışmalar tekrar okusam yazdıklarını kafayı yerim.... ben nerden bileyim gizli olduğunu....

o potu kimin yanında kırdınız bu önemli ama ne olursa olsun size hakaret etmemeliydi...daha önceki ilişkinizde nasılsınız ?? böyle midir her zaman ..ben olsam işten çıkmam ekonomik özgürlğümü eşim yüzünden elimden kaçırmam ama derim ki benim olduğum birime gelme işte görüşmeyelim çok fazla...ayrıca akşam da eşimle gitmezdim ve asla eşimle konuşmazdım o adım atana kadar

aksam eve gittiginizde guzel bi yemek yap ve bugun kotu bi gun gecirdiginizi ve uzgun oldugunu soyle.yeni evlisiniz her evli gibi kavgalarinizin olmasi normal.bi anlik kizginlikla duzenini bozma bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada sizin konular da çok ilgilinç ha http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693076
eşiniz arkadaşlarıyla hep kakara kikiri ama size gelince harakiri ....

hakikaten yaw, hep aynı durum olmuş..

eşiniz size karşı neden hep böyle sert? özellikle arkadaşlarının yanında.. kızdığı konu ne olursa olsun, herhalde devlet sırrı değildi ağzınızdan kaçırdığınız.. herkesin içinde azarlaması çok çirkin.. ama bu konu işten çıkılacak bir konu da değil.. konuşun bakalım neden size böyle davranıyor?

Aynen yaa...
O konudada çok yakın aile arkadaşlarımız burdada şirkett...
nekadar tartışırsak hep başkaları yüzünden...
işte buna çok sinir oluyorummm

eşiniz size karşı neden hep böyle sert? özellikle arkadaşlarının yanında.. kızdığı konu ne olursa olsun, herhalde devlet sırrı değildi ağzınızdan kaçırdığınız.. herkesin içinde azarlaması çok çirkin.. ama bu konu işten çıkılacak bir konu da değil.. konuşun bakalım neden size böyle davranıyor?[/QUOTE]

hayır ya önemli bişey değil... ki önemli olsada ben onun eşiyim bana tepki başkasının yanında veremez.. ben bunu anlatmaya başladıkça o hep benim üzerimden genelleyerek konuşmaya başlıyor..... başkaları olmadımı bizde sorun yok.. nişanlı ikende en büyük kavgalarımız hep başkaları yüzünden oldu

Aynen yaa...
O konudada çok yakın aile arkadaşlarımız burdada şirkett...
nekadar tartışırsak hep başkaları yüzünden...
işte buna çok sinir oluyorummm

ve özellikle o diğer konuda bayanla eşini barıştırmak için uğraşırken , siz tartışırken sana ilgisiz kalması çok irrite edici :47: demek ki eşiniz bunu hep yapıyor..bence ağırlığınızı koymalısınız yani sizi arkadaşları için ya da arkadaşlarının yanında rencide edememeli...bunu onunla konuşun ve devam ediyorsa aynısını ona siz yaşatın...

Back
X