• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An İtibariyleee....

Merhabalar;

Eşimle bizde aynı işyerinde çalışıyoruz üstelikte büyük bir yer de değil.7 senedir eşimle iş arkadaşıyım.Size tavsiyem iş ile ilgili durumlarda olan anlaşmazlıkları uzatmamanız yani işte bırakmanız.
Daha çok yenisiniz aynı iş yerinde olmak ve durumlara alışmak en az 1,5-2 seneyi alıyor.

Eşimle aynı şirketteyiz, o başka katta başka birimde ben başka katta başka birimde... birbirimizi hiç görmesekte gün içerisinde sonuç olarak biz aynı şirketteyiz 9 aydır evliyiz. azönce bir tatışma yaşadık ve sonra telefonda bu tartışma telefonda öyle bir devam ettiki, oyle ağır şeyler söylediki ben hem şaşkınlıklar içerisindeyim hemde ne yapacağımı bilemiyorum. ben hiçbirşey diyemedim ve artık aynı şirkette olmaktan bıktığımı işi bugn bırakacağımı söyledim... ben ne yapıcam şimdi işi bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert nasıl çözüm bulucam. okadar hakaretlerinden sonra nasıl akşam aynı arabaya binip gidicem. onu beklemeden çıkıp gitsem akşam uzar sabah onu kaldırmadan çıkıp gelirim..ben napayım arkadaşlar yaaa.. her şekilde çok zorrrr

olay ne olursa olsun eşinizin öğrenmesi gereken şey: başkalarının yanında sizi rencide etmemek..
çok ayıp..

Back