Ailecek hasta bunlar, okurken içim şişti resmen.
Niye sorun kendinizdeymiş gibi neden böyle hissediyorum normal mi diye kendinizi sorguluyorsunuz ki? Anormal derecede anne bağımlılığı var eşinizde.
Ben şunu da anlamıyorum; insan çocuğunu tabiki sever ama abartıp kendine bağımlı hale getirmesi ne kadar saçma. Hatta Allah sıralı ölüm verirse anne baba olarak biz olmayınca eşine çocuklarına bağlı olsun bizsiz yapamayacak gibi davranmasın diye düşünmeli ebeveynler.
Eşiniz annesini hem anne hem eş yapmış kendine, yazarken bile rahatsız oldum kurduğum cümleden. Ama olay bu, eş eştir anne annedir. İkisini de doğru yere koyarsa dengeyi kurarsa anne gelinini, gelin de kv sini kıskanmaz.
Neden damatlar kayınpederlerini kıskanmıyorlar? Hiç bir kadının eşine canım babam , onun gibisini bulamam ama senin gibisini çok bulurum dediğini duymadım. Yada kayınpederin damadıyla sürekli yarış halinde olduğunu görmedim. Çünkü erkekler biraz düz mantık, bütün bu karışıklıkları kadınlar çıkarıyor. Kv niz eşinizde psikolojik baskı kurmuş abin gibi olma diye diye. Eşiniz de o gazla abarttıkça abartmış, hamile kalmanıza ayrı üzüldüm. Çünkü bu adam düzelmez,üç beş seneye de psikolojik rahatsızlıklar yaşamaya başlarsınız bu insanlarla uğraşa uğraşa.