• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ana kucaği kullanan var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
Arkadaşlar,ben ana kucağına kızım oturtmayı beceremedim bir türlü..sanki beli rahat olmyor...çukurda kalıp oturur pozisyonda duruyor....sizin nasıl???

Arkadaşlar,ben ana kucağına kızım oturtmayı beceremedim bir türlü..sanki beli rahat olmyor...çukurda kalıp oturur pozisyonda duruyor....sizin nasıl???

Derya günaydın, nasılsın, inşallah her şey yolundadır.Bende bi kere sağlık ocağına giderken koydum fakat olmuyo bende rahatsız oldum.Biraz daha büyüyünce iyi olacak sanki şu anda çok erken gibi. Dahada çok yeniler, tenleri falan..
Ortasına altaçmanın yastığınıda diklemesine koydum ama ne bileyim. bide koştururken bizimkilerine elde ince battaniye ile taşımak daha iyi geldi. Bende üstelemedim. Ama en azından şu ayı atlatsın onda taşıyacağım.Ben bayağı bi sorunlar yaşıyorum aslında. Biraz sonra yazacağım zaten. Bana dua edin.
Bye

Ben de hastaneye ve sağlık ocağına giderken kullandım ama çok eğreti oldu,yazık kızım hiç rahat görünmüyordu,sanırım biraz daha büyümeleri gerekiyor.

deryacım ana kuçağı bildiğim kadarıyla 2. aydan sonra kullanılmaya başlanıyor.bebek küçük olduğu için kullanımı zor oluyormuş dediğiniz gibi .çevremdekil tecrübeli anneler hemen kullanamayacağımı söylediler bana da.
en güzeli battaniyeye sarmak oluyormuş.

ben bayramda izmire gideceğim kızımla...nasıl götüreceğim?tüm yolda kucağımda da eziyet çeker.....40 ı yeni çıkmış olacak....

Öncelikle bebeğini hayırla büyütmeni dilerim canım,benim kızlarımın ikisinide ana kucağında büyüttüm,ama bende iki yada üç aydan sonra ana kucağını tavsiye ederim,bende memlekete giderken uzun yolda bebek taşıma çantası kullanırdım,arabada fermuarlarını açar,yastığını üstüne koyup fermuarının kapatmadan giderdim,ben araba kullanırken ise yine çantanın içine koyar ama fermuarını kapatırdım,biraz büyüyüncede zaten ana kucağında götürürdüm gideceğim yere çok rahat oluyor,tekrar kolay gelsin canım Şeniz

ben cocuk doktorumuza sordum bel kısmına takviye ettikden sonra bi sonrun olmaz ilk zamanlar dedi.ben güvenle kullanıyorum.

deryacımm diger bebeklerle ilgili sorunlar kısmındada duygunun dru da tavsiye etmemiş yaa. bende yatırıyordum ama yazıyı okuduktan sonra bel kısmı dedikleri gibi pek rahat durmuyor gibi.bizimde yarın 20 kırkımız çıkıyor bende annemle Aydın'a gitmeyi düşünüyorum bakalım pusetinin içine koymayı düşünüyorum. saglık ocagına giderken hep kucagımda battaniye ile götürdüm gayet rahattı. bir iki ayı atlatıp öyle yatırmayı düşünüyorum artık.

kızlar bu konunu açılması süper oldu valla bende bu sorunu çok düşünüyodum ee hastneden çıkarken anakucağına koymıcas o zaman o zaman battaniyeye mi sarcaz.. ya keşke gerçekten bilgisi tam olan biri cvp verse bu soruya...teşşekürler bu soru için...

kızlar bu konunu açılması süper oldu valla bende bu sorunu çok düşünüyodum ee hastneden çıkarken anakucağına koymıcas o zaman o zaman battaniyeye mi sarcaz.. ya keşke gerçekten bilgisi tam olan biri cvp verse bu soruya...teşşekürler bu soru için...

canım benimki 3 hafta 5 günlük ben hastaneden de battaniyeye sarıp kucakta çıkardım,nereye gittiysek oralara da öyle götürdük...kızımı 24 günlükken cafeye bile götürdüm ama hep kucağımdaydı :))))

deryacımm diger bebeklerle ilgili sorunlar kısmındada duygunun dru da tavsiye etmemiş yaa. bende yatırıyordum ama yazıyı okuduktan sonra bel kısmı dedikleri gibi pek rahat durmuyor gibi.bizimde yarın 20 kırkımız çıkıyor bende annemle Aydın'a gitmeyi düşünüyorum bakalım pusetinin içine koymayı düşünüyorum. saglık ocagına giderken hep kucagımda battaniye ile götürdüm gayet rahattı. bir iki ayı atlatıp öyle yatırmayı düşünüyorum artık.

canım puset dediğin şey bebek arabası değil mi?ben anlamadım nasıl götüreceğini?sen götür bakalım bana da anlat ben de izmire öyle götüreyim :))

Kızlar Oto koltuğuna arkadaşım bebeğini ancak içine destek koyarak kullanıyordu ki onun bebeği bi iki aylık değil,5 aylıktı.
Sanırım Oto koltuğuyla ilgili fazla hayal kurmuşuz :(
Ben içini yastık,minder gibi şeylerle doldurup,üste de alt açma koyup kullanmayı düşünüyorum.
Normal ana kucaklarına benzeyecek bu şekilde.Ama diğer türlü de içi çok oyuntulu.
Hatta Realde Oto koltuğu için sünger bile gördüm.Bu oyuntuyu dolduracak bişeydi.Keşke alsaydım şimdi pişmanım.Ama ne bilecektim ki böyle olacağını.

Back
X