Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kullanabilirsin fakat bazıları derin oluyo, bebek içinde oturuyomuş gibi duruyo benimki öyleydi kullanmaya korkuyodum.içine battaniye katlayıp koymuştum o şekilde kullanmıştım bebeğim rahatsız olmasın diye..
ay ben bebeğim doğduğu gün kullanmaya başladım hastaneden eve onunl taşıdık sonuçta sonuçta anakucağı onun için alınıyo hata ben sezeryanla doğum yaptım bizim ana kucağımız arabaya tek başına bağlanabiliyor ben iki hafta boyunca oğlumu arabasında anakucağından uyuttum. dikişlerim olduğu için beşiğe eyilip kalkmam zor oluyodu arabadan almam çok rahat oluyodu
anakucagina dogdugu andan itibaren koyabiliyorsun canim.zaten onun amaci da o.. bazilarinin ortasi derin oluyor ince bir yastikla beline destek koyabilirsin bebegin..anakucagin oto koltugu olabilme ozelligi varsa da guzelce arabaya baglayip dogdu gunden itibaren yine ayni sekilde kullanabilirsin
ben doğduğu günden beri kullanıyorum hastaneden onunla çıktık..yalnız ortası çukur olduğu için içine destek olsun diye minik bi yastık koydum..çok rahat kullanıyoruz..
ben de ana kucağını bugün kullanmaya başladım.oğlum içinde rahat etti.ama çukur mu içi anlamadım..yani hangi markaydı çukur olanlar?marka ismi erebiliyor muyuz?
biz de pierre cardin in oto koltuğunu kullanıyoruz
ortası çukur gibi gelmişti minik bir battaniye ile destek yapmıştım
,ilk günler şimdi çıkardım oğlum neredeyse 4 aylık olacakçünkü