Doğuma Hazırlık ana kucağımı bebe taşıma çantasımı yardım edinnn.,!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yani ben annem uzman çocuk pediatristi onun görüşünü yazdım. Kendim de ona göre davranacağım. Bence en doğrusunu hekimler bilir.
annenize söyleseniz ana kucağının içine bel destek minderi koysak fikri değişirmi acaba ? :)

annenize söyleseniz ana kucağının içine bel destek minderi koysak fikri değişirmi acaba ? :)
İlahi :) Ben de aynı soruyu sordum ama en doğrusu bu demişti. Yalnz genel olarak çoğunluk yine kullanıyor, siz bilirsiniz. Ben anne sözünden çıkmadım

korkmuyomusun doğumuna az kalmış .. ben senin yerinde olsam evde turluyodum şimdi korkudan

korkmuyomusun doğumuna az kalmış .. ben senin yerinde olsam evde turluyodum şimdi korkudan

Daha iki haftam var gibi, bu takvim bebeğin ultrasonda çıkardığı tarih. Bu haftasonu doktor bakalım ne diyecek tarih için. Heyecan da var, korku da var. Böyle ufak tefek şeylere çok takılıyorum bu ara işte ondan. Senin de bir şey kalmamış. 30'u gördükten sonra zaman çok hızlı geçiyor.

aynen hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ...

aynen hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ...
Amin amin inşallah sağa sağlim:) sizin kız mı erkek mi? Nasıl hazırlıklarınız filan. O haftalarda biz annemle bebek dolabını yerleştirmiştik.

erkek.. ben hazır denzci bebek odası alıcam. yalnız bizim durum biraz karışık. taşınma işimizde var. bebek doğmadan 20 gün önce taşınıcaz. off çok işim var.. eşim yarın bebek arabası almaya gidicek. yavaş yavaş başladık.

Ben ana kucagi alacagim icine gerekirse rahat etmesi icin yatak yaparim.. cunku o bezden tasima cantalari bana hep korkutucu gelmistir sanki bagi kopacak ya da bebek icinden dusecek falan diye hep itici gelmistir onlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…