bende aynı kararsizlikta kaldim ve bebek arabasinin yanindaki ana kucaginin yetecegi kanaatine vardim :)bebek arabalarının yanında verilen anakucağı ile yeni doğan bebek taşınabilirmi yoksa böyle bebek taşıma çantasımı alınmalı? kafamı karıştıran şey şu eğer yeni doğan bebeği bebek arabalarının yanında verilen ana kucağıyla taşımazsak bebek belli bi süre sonra iyice ağırlaşır ana kucağınında belli bi ağırlığı var o zaman taşımak daha zor olur. şimdi ben ikisinidemi almalıyım yoksa ana kucağı yeterlimi ? yada ana kucağına gerek yokmu ? kafamda deli sorular ?
kanguru yararlımı sizce ?
Oğlum 8,5 kilo civarında. Şu an hala kullanıyoruz ana kucağını. Hastaneye giderken yürüyecekseniz ya kucağınıza alın götürün ya da anakucağını arabasına koyun. Eğer araba/taksi vs kullanacaksanız da iki adımlık yerde anakucağını elde taşımak zor olmuyor.
O valiz gibi şeyi nasıl kullanıyorlar anlamıyorum zaten.
yani ana kucağı daha mı mantıklı geliyo size .
bebe taşıma çantası dediğiniz port bebe sanırım,o zaten ilk bir iki ay kullanılabiliyor,rahatlık açısından daha uygun,ana kucağında yeni doğan bebek rahat edebilirmi bilmem,bide üst kısmı falanda açık,portbebe'nin heryeri kapalı.Anakucağı pek gerekli gibi gelmiyor bana kısa süreli kullanılıcak çünkü,port bebede öyle ama doktora aşıya vs. götürmel için mecbur dışarı çıkılacak o yüzden en gereklisi bu bence,ben ana kucağıda alır sonraki aylarda kullanırım derseniz siz bilirsiniz tabi :)bebek arabalarının yanında verilen anakucağı ile yeni doğan bebek taşınabilirmi yoksa böyle bebek taşıma çantasımı alınmalı? kafamı karıştıran şey şu eğer yeni doğan bebeği bebek arabalarının yanında verilen ana kucağıyla taşımazsak bebek belli bi süre sonra iyice ağırlaşır ana kucağınında belli bi ağırlığı var o zaman taşımak daha zor olur. şimdi ben ikisinidemi almalıyım yoksa ana kucağı yeterlimi ? yada ana kucağına gerek yokmu ? kafamda deli sorular ?
bebek arabalarının yanında verilen anakucağı ile yeni doğan bebek taşınabilirmi yoksa böyle bebek taşıma çantasımı alınmalı? kafamı karıştıran şey şu eğer yeni doğan bebeği bebek arabalarının yanında verilen ana kucağıyla taşımazsak bebek belli bi süre sonra iyice ağırlaşır ana kucağınında belli bi ağırlığı var o zaman taşımak daha zor olur. şimdi ben ikisinidemi almalıyım yoksa ana kucağı yeterlimi ? yada ana kucağına gerek yokmu ? kafamda deli sorular ?
yarınız portbebe yarınız anakucağı diyor iyice kafam karıştı ?çook sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?