Hanımlar selamlar herkese malum havalar sıcak bebişler de gezmeye bayılıyorlar 5.5 aylık bi kızım var benim de gezmeyi çok seviyoruz ama otokoltuğunda her defasında sırılsıklam oluyo sürekli yattığı için ilk başlarda normal geliyordu ama sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemiyorum artık acaba diyorum bizim otokoltuğunda mı bi sıkıntı var sizler nasıl çözüm buluyorsunuz acaba? Her gittiğim yere 5 kat takımla gidiyorum nerdeyse ama pusette sırılsıklam oluyo yatıramıyorum yani o kadar. Tecrübeli pratik annişlerden öneri bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla cnm benim oğlum da aynen öyle pusette sırılsıklam oluyo. Değiştiriyorum sürekli bende. Ama puset ıslanmasın diye altına bişeler serin yatırıyorum ben. Bi çözüm bulamadım.:)
Ne seriyorsun altına penye battaniye falan mı bilemedim ben de ne sersem
Bugüne kadar bel desteği kullanmıştık biz de artık büyüdük die çıkardım onun hep bel desteğini suçlamıştım ama değişen bişi olmadı maalesef
Nobler travel sistem benimki de çok araştırmadan aldık maalesefkeşke baksaymışıx diyorum şimdi belki terletmesi az olan vardır. Hsonu gidersek bebiş mağazasına sorucam
benım kıımda aynı sekılde sırılsıklam oluyo pazen serdım bıraz ıyı oldu ama
http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=1866&gclid=CPvb7_3gzr8CFbDKtAodeVgAog
bu urunu aldım memnun kaldım kızlarr
Güzel bişeye benziyor. Zaten bizim puset kraft. Bunu kullandığın da terlemiyo mu?
benım kıımda aynı sekılde sırılsıklam oluyo pazen serdım bıraz ıyı oldu ama
http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=1866&gclid=CPvb7_3gzr8CFbDKtAodeVgAog
bu urunu aldım memnun kaldım kızlarr
eevet cnm aynen hala terlıyor ama daha ıyı sankı e bebekte var yakınlarda magzası varsaYarın bakayım ben de belki bebek mağazalarında vardır yoksa burdan alırım artık valla bıktım dışarı çıkmak çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?