Ana kucağında terleme sorunu

ochre

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
67
2
6
35
Ankara
Hanımlar selamlar herkese malum havalar sıcak bebişler de gezmeye bayılıyorlar 5.5 aylık bi kızım var benim de gezmeyi çok seviyoruz ama otokoltuğunda her defasında sırılsıklam oluyo sürekli yattığı için ilk başlarda normal geliyordu ama sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemiyorum artık acaba diyorum bizim otokoltuğunda mı bi sıkıntı var sizler nasıl çözüm buluyorsunuz acaba? Her gittiğim yere 5 kat takımla gidiyorum nerdeyse ama pusette sırılsıklam oluyo yatıramıyorum yani o kadar. Tecrübeli pratik annişlerden öneri bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar selamlar herkese malum havalar sıcak bebişler de gezmeye bayılıyorlar 5.5 aylık bi kızım var benim de gezmeyi çok seviyoruz ama otokoltuğunda her defasında sırılsıklam oluyo sürekli yattığı için ilk başlarda normal geliyordu ama sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemiyorum artık acaba diyorum bizim otokoltuğunda mı bi sıkıntı var sizler nasıl çözüm buluyorsunuz acaba? Her gittiğim yere 5 kat takımla gidiyorum nerdeyse ama pusette sırılsıklam oluyo yatıramıyorum yani o kadar. Tecrübeli pratik annişlerden öneri bekliyorum

Valla cnm benim oğlum da aynen öyle pusette sırılsıklam oluyo. Değiştiriyorum sürekli bende. Ama puset ıslanmasın diye altına bişeler serin yatırıyorum ben. Bi çözüm bulamadım.:)

Valla cnm benim oğlum da aynen öyle pusette sırılsıklam oluyo. Değiştiriyorum sürekli bende. Ama puset ıslanmasın diye altına bişeler serin yatırıyorum ben. Bi çözüm bulamadım.:)

Ne seriyorsun altına penye battaniye falan mı bilemedim ben de ne sersem

Ne seriyorsun altına penye battaniye falan mı bilemedim ben de ne sersem

Ewet cnm penye battaniye seriyo rum. Bi de bizim araba koltuğu kraft ın diadem olanı hiç gördün mü bilmiyorum ama oğlum içinde rahat edemiyor orta kısmı biraz aşağı doğru çökertilmiş orta kısıma yastık koyuyorum üzerine penye battaniye seriyo rum, kemerini bağlıyorum. Öyle daha rahat oluyo. Zaten biliyo san bu markayı anlarsın gerçekten de hiç rahat değil. Keşke almasaymışım. Buna verdiğim para ile daha güzel ini alırdım bence. Yastık koyuyorum daha da terliyo sen düşün artık. Ama dediğim gibi penye battaniye ser. Sonra bebişinin sırtına atletinin içine ağız bezleri var ya, onlardan bi tane koy,ya da kağıt havlu. Terlediğinde terinin çoğunu çekiyor. Ben sürekli böyle yapıyorum. Çünkü teri üzerinde kuruyunca hasta oluyo. Bi dene istersen inşallah işine yarar.

Bugüne kadar bel desteği kullanmıştık biz de artık büyüdük die çıkardım onun hep bel desteğini suçlamıştım ama değişen bişi olmadı maalesef

Bugüne kadar bel desteği kullanmıştık biz de artık büyüdük die çıkardım onun hep bel desteğini suçlamıştım ama değişen bişi olmadı maalesef

Sende ki ne marka. Bende ki kadar kötü mü? Yok cnm bel desteği ile alakası yok. Onu kullanmadım bi defa yine sırılsıklam oldu oğlum. Bi de çok huzursuz oldu hiç durmadı içinde. Kolları sıkışıyo bende mecbur. Destek olarak yastık kullanıyorum.

Nobler travel sistem benimki de çok araştırmadan aldık maalesef :( keşke baksaymışıx diyorum şimdi belki terletmesi az olan vardır. Hsonu gidersek bebiş mağazasına sorucam

Nobler travel sistem benimki de çok araştırmadan aldık maalesef :( keşke baksaymışıx diyorum şimdi belki terletmesi az olan vardır. Hsonu gidersek bebiş mağazasına sorucam

Bizde araştırmadan aldık ve inanılmaz pişmanım aldığıma. Olabilir belki dediğin gibi vardır terletmeyen.

Yarın bakayım ben de belki bebek mağazalarında vardır yoksa burdan alırım artık valla bıktım dışarı çıkmak çok zor geliyor

eevet cnm aynen hala terlıyor ama daha ıyı sankı e bebekte var yakınlarda magzası varsa
ordan temın edebılırsın cnm

Back
X