Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

İnan kafayı yedim düşünmekten bosanmaka bosanmamak arasında ki ince cizgideyim . eşim hale anamin evi yakın nolmus ki diyor :) Su an dedi bunu . yakın diye ordan dusmiycen mi dedim . sen bunlarla kafayı yemissin diyor. Dedim yedirdiniz ana ogul .... Bugünde gitme sebebi kardeşi hergün ki ordaymis :) zaten ordan çıkmıyor ki şaşırmadım . konseyi topladiniz yani dedikodu kazanı dedim . ya benim kocam olcak adam anası bacisiyla çay için karısından tut herkese dedikodu yapıyor. Tiksindimmmmmm

gizli gay bence :-)

şaka bir yana işin zor..anası bencil oğlu memeden kopamamış....

Artık 2 günlük üyelerin aynı konularına bakmaktan gerçekten derdi olanları okuyamaz olduk.

bakma ozaman ?
gören derki 50 tane konu açmışım
hayır benim konularımda sizi tutanda yok zaten . :KK14:
bu da benim derdim !
ben burda saçımı ne renk boyatcam karar veremiyorum demiyorum
derdimi paylaşıyorum
sorun nedir ????

10 günlük evliyiz. Aylardan haziran.Gittik kaynanama. O zaman görümcem bekar. eltimde kaynanamla altlı üstlü oturuyor biz de oturduğumuz ilin deniz kenarı bir ilçesindeyiz. Evi alırken de dedim. İki gün sonra burası deniz kenarı diye tası tarağı toplayıp size tatile geldik derlerse bak kavga çıkar. Ben bekarken buna benzer bir olaydan dolayı nefret etmiştim. Konuyu biliyorsun bak sorun olmasın diye de konuştuk. O da dedi ki olmayacak ben izin vermem. Tam kapıdan çıkıyoruz, el öpüyorum,kaynanam demez mi e biz size ne zaman kalmaya geleceğiz. Görümceme döndüm, ee ben size bu yaz tatile geleyim dedi. Sonra eltim size kalmaya gelelim değişiklik olsun dedi. Bunların hepsi aynı anda söylüyor, fakat aradaki mesafeden dolayı hiç biri birbirini duymadı. Allah hayatımda hiç bu kadar cinayet işleyesim gelmemişti. Arabaya bindik. ben bunu eşime söyledim. " ya 10 günlük evliyiz, ne işleri var bunların bizde başımızı mı beklemeye gelecekler" dedim. Bir kavga bir kavga öldüreceğiz birbirimizi arabada... üstünden 6 ayıl geçti, ben hala aklıma geldikçe o anı birebir yaşıyorum... Hala daha annemler bize gelmedi kalmadı,şöyle olmadı böyle olmadı. Bende hiç oralı olmuyorum. Otel değil burası. Lohusalığımda 20 gün kaldı. O muydu lohusa ben miydim bilmiyorum. Hadi yemekleri güzel olmuyor diye mutfağa sokmadım. Hergün elektrikli süpürgeyle evi süpürdüm. Elimden alıp da ya sen otur da ben süpüreyim demedi. Koca evi hem sildim. Hem süpürdüm. Bütün evin işini ben yaptım. O bütün gün örgü örüp uyudu. Ama ben de oraya gittiğimde elimi bile sürmüyorum. Eteğimi silkip kalkıyorum.Bu arada onların evle bizim ev arası arabayla taş çatlasa yarım saat.

Aynı şehirde ne kalması bu... ne görgüsüz yüzsüz medeniyetsiz insanlar... ay tıkandım...

Amin teşekkürler herkesin gönlüne göre olsun inşallah :)

aminnnn.... gönlüme göre bir dediğimi iki etmez, annesiyle karısını idare etmeyi mutlu etmeyi bilen kocam var... temiz kalpliymişin benden yana duan kabul oldu... seninde gönlüne göre bol görümceli bol anneci hadi inşallah....

aminnnn.... gönlüme göre bir dediğimi iki etmez, annesiyle karısını idare etmeyi mutlu etmeyi bilen kocam var... temiz kalpliymişin benden yana duan kabul oldu... seninde gönlüne göre bol görümceli bol anneci hadi inşallah....

Ne mutlu size .. inşallah, teşekkürler :)

Bermuda şeytan ücgeninin arasında kalmışın,valla yol yakınken kurtul,,,cocuk yok diye söylüyorum,zor durum... Öyle adamlar asla adam olmaz,,,

walla cnm naparsın bılmem ama ewde olanı aıleye yetstrmek bıle cok yanls bnce gerısını okumadımm bıle...ınsallahduzelr aranz yuvayıkmak cok kotu bseyy allah yardmcn olsun...

Back
X