Ana kuzusu koca, baba olunca değişir mi?

Sende annele konuşuyor mus gibi yap onun özelini anlat ne tepki verecek bak

Tövbe tövbeee ne boş boğaz eşin var ... Kv'yi ne ilgilendirir ? Baba olunca değişmez üzgünüm... 7-70 olayı diye bişey var..

Bir bebek babasinin karakterini nasil degistirebilir ki.

evinin mahreminin içine bu kadar sokuyorsa, her halta böyle dahil ediyorsa anasını; bebeğinizin herşeyine de sanki anası doğurmuş gibi karışmasına müsade edecek o yüzden bebek fikrini biraz erteleyin bence...

Canim kesinlikle degismez artik benim babamda ayni 2 tane evladi var fakat babannem kac gram tuvalete ciktigini bilir yani annemle ayrildilar seneler once ona ragmen simdiki evliligindede ayni zor bi durum sık sık konusman lazim bak bizim evimiz yuvamiz ayri ozel seyler kimseyle paylasilmamali hem dinen de gunah yani ne demek ped aldim ya

çocukların ellerinde sizin anormal kocalarınızı düzeltecek sihirli değnek yok. varolan sorunlarınızı daha da büyütebilir. allah aşkına bırakın çocukları herşey için kullanmaya.

seninkinin bahsettiğine göre kişiliği oluşmamış olgunlaşmamış baba olunca belki biraz ama sanmıyorum

Malesef değişmez.kaynananız ölürse değişir belki. Bir erkek anacıysa ömür boyu geri planda kalırsınız. Annesi hakkında birşey dediğinizde size karşı tavrı önemli. Eğer haklı olduğunuzda sizin yanınızda duruyorsa korkmayın öbür türlü ise asla ve asla değişmem. bile bile çocuk yapmayın lütfen.iyice emin olun. Benim arkadaşım şuan bu tip bir kocadan boşanıyor ve ırtada 1 buçuk yaşında çocuk var. Bir erkek çocuk olunca asla değişmez.etrafınızdaki insanlara inanmayın değişir demelerine. Çocuk olunca anne daha çok müdahale etti ve kız artık dayanamadı. Herşey daha bile kötü oldu

Anneler boy cocuklari niye evlendirir demeyim benim de oglum var cunku. Zor bir durum. Degisirmi demissiniz hayir kesinlikle degismez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…