- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
hatta mesaiye kalırdı eve gelmeden beni arardı ki yemeğini yedin mi benim gelmem yaklaşık şu saat olur derdi bende salak gibi tamam derdim sonrası mı mesai dönüşü altınd anasıl olsa şirket arabası eve gelmeden annesi ilk uğruyor orda vaktini geçiriyor ve eve geliyor oysaki biz yeni evliyiz ve ben o gelmeden ne uyur ne yemek yerdim.herşey onunla güzel ya benim için.ne iştah kalırdı ne bişey 66 kilodan 55 düşmüştüm.duşa girince telefonuna bakardım önce beni arıyor sonra ailesini arıyor ve orda vakit geçirip öyle geliyor.duştan çıkınca hep buğulu gözlerle gözlerinin içine baktım yüzüne vurmadım kavga çıkmasın diye.yüzüme baka baka yalan söyledi evlendiğine alışamadı derdim biraz daha fedakar davrandıkça tepeme çıkıp durdu.sonra itiraf etti mesaideyim diye geç geliyorum aileme gidiyorum dedi.biliyorumki dedim nasıl dedi boşver dedim.bu eve gelmek istemiyorum dedi annesinin şefkatli kolları daha tatlı sanırım.anakuzusu sanırım benim hayatımdaki insana deniyor tamda sanırım...sorularına yanıt özetle uzun oldu ama sen adımlarını sağlam at benim gibi yanma....çünkü öyle bir koyuyorki içine atlatması çok zor...
Canım, ne kadar çekmişsin ama en sonunda kurtulmuşsun hepsini okudum çok çok üzüldüm böyle insanlar evlenmemeli ya sana da yazık. Bilemiyorum şimdi kimse kimsenin ne olduğunu bilemez ilerde. Benim en büyük korkum bu beni üzmez umarım bu konuda bakalım şimdilik hep benim yanımda ailesi bi tuhaf kendisi de kabul ediyor.
Sonumuz ne olacak bakalım yorumların için teşekkür ederim canım