• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kuzusu olduğunu nasıl anlarız?

hatta mesaiye kalırdı eve gelmeden beni arardı ki yemeğini yedin mi benim gelmem yaklaşık şu saat olur derdi bende salak gibi tamam derdim sonrası mı mesai dönüşü altınd anasıl olsa şirket arabası eve gelmeden annesi ilk uğruyor orda vaktini geçiriyor ve eve geliyor oysaki biz yeni evliyiz ve ben o gelmeden ne uyur ne yemek yerdim.herşey onunla güzel ya benim için.ne iştah kalırdı ne bişey 66 kilodan 55 düşmüştüm.duşa girince telefonuna bakardım önce beni arıyor sonra ailesini arıyor ve orda vakit geçirip öyle geliyor.duştan çıkınca hep buğulu gözlerle gözlerinin içine baktım yüzüne vurmadım kavga çıkmasın diye.yüzüme baka baka yalan söyledi evlendiğine alışamadı derdim biraz daha fedakar davrandıkça tepeme çıkıp durdu.sonra itiraf etti mesaideyim diye geç geliyorum aileme gidiyorum dedi.biliyorumki dedim nasıl dedi boşver dedim.bu eve gelmek istemiyorum dedi annesinin şefkatli kolları daha tatlı sanırım.anakuzusu sanırım benim hayatımdaki insana deniyor tamda sanırım...sorularına yanıt özetle uzun oldu ama sen adımlarını sağlam at benim gibi yanma....çünkü öyle bir koyuyorki içine atlatması çok zor...

Canım, ne kadar çekmişsin ama en sonunda kurtulmuşsun hepsini okudum çok çok üzüldüm böyle insanlar evlenmemeli ya sana da yazık. Bilemiyorum şimdi kimse kimsenin ne olduğunu bilemez ilerde. Benim en büyük korkum bu beni üzmez umarım bu konuda bakalım şimdilik hep benim yanımda ailesi bi tuhaf kendisi de kabul ediyor.
Sonumuz ne olacak bakalım yorumların için teşekkür ederim canım

Bilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar

bi gariplik hissediyorsan sorun vardır muhakkak..kadın özellikle nişanlılık evrensinde çeyizine aldığın yatak örtüsünün rengine bile karışıyorsa misal, evinede karışacaktır...

cocuk "anaaam anaaaam" diyor ve annesi de "kuzuuum kuzuum" diye seviyorsa anakuzusudur.
fakat bu sorun edilecek birsey degil
aksine birbirlerine deger verdiklerini, aralarindaki bagin guclu oldugunu gosterir.

Ne zaman ki partneriniz/esiniz "meee" lemeye baslar, o vakit tedirgin olabilirsiniz.

çok güldüm yaaa:-):-):-)

bi gariplik hissediyorsan sorun vardır muhakkak..kadın özellikle nişanlılık evrensinde çeyizine aldığın yatak örtüsünün rengine bile karışıyorsa misal, evinede karışacaktır...

Dur bakalım daha nişanlılık falan yok orta da ben biraz erken karıştırdım kafamı

Bekarım tam da böyle durum umarım değişmez ne diyim :KK12:

Mesafeni koru enbüyük sorunbu oluo
İçli dışlı olunca herşeye karışıolar
Adamlarda anam ne derse o durumuna düşüo
Evlenmeden önce senden başkasını gelin istemem aileme iyiki sizin kızınızla evlenio başkasını Bukadar sevemezdim dien kadın şimdi beni istemîo :)
Sorun var mı dersen bende onu istemiorum

Mesafeni koru enbüyük sorunbu oluo
İçli dışlı olunca herşeye karışıolar
Adamlarda anam ne derse o durumuna düşüo
Evlenmeden önce senden başkasını gelin istemem aileme iyiki sizin kızınızla evlenio başkasını Bukadar sevemezdim dien kadın şimdi beni istemîo :)
Sorun var mı dersen bende onu istemiorum

Canım şuan sevgilim o kadar karşı ki ailesene.
Araları düzelsin isterim ama bu gidişle daha da açılcak.
Adam evlenince değişmezse iyi en mantıklısı çöpsüz üzüm vallahi tövbee... :KK11:

2 yıllık ilişkimiz var gözlemlediğim kadarıyla önemli birşey olmadıkça o annesini aramıyor ama annesi sürekli arıyor. Sevgilim annesine pek düşkün değil sanırım ama benim saygılı olmamı istiyor benim yanımda annesine annesinin yanın da bana laf ettirmiyor. Bana şikayetle gelme arada kalmayı sevmiyorum diyor.
Şu an askerde annesinden çok beni arıyor..
Ama ben KK'da okuduklarım yüzünden çok korkuyorum o_O
Küçük ipuclarıyla ailesine düşkünlüğünü nasıl anlarız...
her erkek evlendikten sonra bir kaç basamak üste çıkarak ailesine daha düşkün hale gelir. ama istisnasız hepsi kıymetlidir evlendikten sonra. ben hiç aksiyle karşılaşmadım.
ha bunun denegesini kuran var, eline yüzüne bulaştırıp karısını anası için döven de var.

Canım şuan sevgilim o kadar karşı ki ailesene.
Araları düzelsin isterim ama bu gidişle daha da açılcak.
Adam evlenince değişmezse iyi en mantıklısı çöpsüz üzüm vallahi tövbee... :KK11:

Hiç karışma ailesiyle ilişkisine bağırsın gitmesin oralı olma
Verdiğin akıllar gelip sonra seni tırmalıo

her erkek evlendikten sonra bir kaç basamak üste çıkarak ailesine daha düşkün hale gelir. ama istisnasız hepsi kıymetlidir evlendikten sonra. ben hiç aksiyle karşılaşmadım.
ha bunun denegesini kuran var, eline yüzüne bulaştırıp karısını anası için döven de var.

Evet haklısınız sanırım bunu anca aynı evin içine girince tam olarak anlayabiliriz

evlenince 180 değil 360 derece değişiyorlar.nişanlıyken nasıl olsa elde edememiş oldukları için senden tarafı oluyorlar sen haklısınlar görme sabret gibi sözler sürekli dile getiriyorlar.nişanlılık döneminde tartışmalar oldu ama nişanlım hep dediki deniz sabret kendi krallığımıza çıkana kadar söz karışmıcaklar karıştırmıcam diyordu.ayrı evimiz ve üstelik arada mesafe vardı ailesiyle tartışmış gecenin bir yarısı yürüyerek nişanlım tuttuğumuz eve gitmiş annesine tepki olarak.hafta sonları görüşebiliyoruz ancak örneğin sahild eyürüyoruz annesi sürekli arıyor nerdesin nezaman geleceksin yemeğe gelmiyormusun diye arardı.en sonunda kızdım neden arıyor sen küçük çocukmusun dediğimde annem işte derdi.sonradan anladım ki telefonun sesini kısmış bu birgün babası bir kızdı neden teli açmıyorsun diye benim yanımda kızardı pes dedim bende koskoca adamsın nişanlıyız ve saygı göstersinler haftasonu nerde olabilirsinki ne bu sitem merak diye kavga etmiştik.aramızdada 2 sokak vardır evleriyle.akşam iş çıkışı 10 dak birbirimizi görelim derdik ozmanda arardı annesi nerdesin diye...nişanlıyken ezmedi ailesine karşı.evlendik çok değişti.anneci oldu çıktı.günd esanırım 3 kez konuşurdu annesiyle ailesiyle.hatta öğle tatillerinde yarım saat vakti kalıyomuş beyfendinin şirket arabasıyla annesini görüp işe dönüyomuş bunu son kavgalarımızda itiraf etti.annesini görüyo ve yol üstündeki benim şirketime uğramıyor değere bakın.akşam evimizde oturuyoruz annesi arar nasılsın diye kapanır babası arar napıyosun diye o kapatır erkek kardeşi arar nasılsın diye pes derdim bana yaptığı açıklama biz ailece birbirimize düşkünüz. b..k düşkünler sırf beni sinir etmek için yaparlardı.doğru aslında bekarken kimsenin umrunda olmayan eşim evlendikten sonra altın değerinde kıymetlendi nedense...annesi sorarmış hissediyorum sen mutsuzsun boşan gel oğlum diyomuş o da diyomuş ki öyle böyle idare ediyorum işte demiş bunu annesi söyledi son gün.ağzım açık kaldı açıkçası ben oğlunuzun tepesinemi biniyorum dedim.bebek gibi bakıyodum.iş kıyafetlerini bile makineye atmazdım temiz olmuyor diye balkonda zeminde fırçalardım dizlerimi yere koyup hey gidi salak aklım hey...evdeki her konuşma durum rapor edilirdi ailesine.takıları aiklesine verecekti vermedim götürdüm anneme verdim.kaynana şeytanı en son takıları istedi getir hesabıma koyucam dedi bende vermeyince oğluda boşadı benim adım altıncı oldu.altınları alıp yine boşatacaktı oğlunu ama öyle yapılmaz al böyle yapılır dedim oğlunu kapı önün eben koydum.kadın olan o oldu anneciğine döndü bende evimde oturuyorum.annemi özledim derdi.kardeşini özlermiş onunla vakit geçircekmiş.ve bizim tek bir pazarımız var vakit geçireceğimiz ama özlem duyduğu maalesefki ailesi düşünün.annesi paket yapıp börek falan gönderirdi arkadaşından inanılmaz kıymetli olur anasının yemeği oysaki tatsız tutsuz ben yapsam bu kötü olmuş der ama annesininki kıymetlidir.yılbaşı doğumgünüydü özel başbaşa program yapıyorum hayır annemle kutlucam dedi.ağladım tamam senin günün dediğin gibi olsun dedim oysaki biz daha yeni evliyiz ve ilk kez dışarda başbaşa yemek yiyelim düşünüyorum yinede annem dedi.düğün kasedimizi tüm aile hep beraber izler değil mi ama biz sünnet kasedini ailesiyle izlemek zorunda kaldım.onlar kasedi izlerken bende onların yüzlerine baktım bide eşim müsveddesi tanımadığım insanları bana bu şu falan diye tanıtıyo.bir sabah benden gizli annesine mesaj atmış ve üstelik yataktayız yani neler neler...madem bu denli birbirinize düşkündünüz beni neden yaktın dediğimde pardon dedi ...anlıyamazsın yani ...

sana bir akıl geniş ol relax ol herkesin yüzüne gül eşinle ailesi yüzünden sakın kavga etme lafta taşıma.emin ol bir numara gelin olursun.ben dar kalıbın insanı olduğum için ayak uyduramadım onların pis evlerine pis düzenlerine mayaları genişmiş...kendimle grur duyuyorum iyikide boşanmışım diye geç bile kalmışım hatta...

Annem hep derdi git öksüz yetim birini bulda hayatın boyunca kafan rahat olsun..Okuyunca anladım,geçmiş olsun sizede gerçekten iyiki kurtulmuşsunuz

Back
X