• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kuzusu

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Merhaba arkadaşlar şöyle bi olay gelişti sizinle paylaşmak istedim işte bbirinde misafirlikteydik sonra işte kaynanamın bacısı almanyadan geldiğinde gelinleri evini temizliyomuş benim olsa hayatta kimse temizlemez diyo bende dedim anne niye sende olsan bizler yaparız dememe kalmadı yok hiçkimse evimi temizlemez diyo bende iyi sen zaten iki gelinini kötü bil başkalarının gelinlerini öv biz sana saygısızlık etmiyoz başkalarının gelinleri gibi dedim sesini çıkarmadı. Herneyse eve geldim eşime anlattım oda bize çok kaynanalık yapıyoda dedm ama bu lafa köpürdü anasının dediğine birşey demiyo bana sen nankörsünde iyilikten anlamıyonda annem seni çok seviyo bilmem ne sonra birşey demeden yattı konuşmuyo benimle bende sen anakuzusun bilmem ne saydırdım sonra yanaştı yanıma öpmek istedi öptürmedim surat astı yattı haksızmıyım ben sinirlenmekte yaaa !!!

Haksiz deyilsin büyükler birilerinin yaninda cok seviyo şikayeti. Evet esin toz kondurmamis annesine ,neyseki anlamis bak seni kırdini

Evet beni kırdığını anladı ama ondan önce beni baya sucladı yok sen annemi sevmedin ağzına geleni söylüyon bilmem ne bendr hayatta saygısızlık etmedim kadına çokta severim yani

Niye surat asiyormus ne sacma.sende surat as bakalim hos mu olacak?ben anneni sevdimde annen beni sevemedi sevemeyecek belli ki hic 1 firsati kacirmiyor laf sokmak icin deseydin

Evet beni kırdığını anladı ama ondan önce beni baya sucladı yok sen annemi sevmedin ağzına geleni söylüyon bilmem ne bendr hayatta saygısızlık etmedim kadına çokta severim yani
Belki açık konusman yanlis anlasilabiliyodur. Senin icinde kötülük yokken karşıdaki istedigi gibi anlamazmi en uyuz oldugum nokta. Cok uzatmayin sıkma canını

Belki açık konusman yanlis anlasilabiliyodur. Senin icinde kötülük yokken karşıdaki istedigi gibi anlamazmi en uyuz oldugum nokta. Cok uzatmayin sıkma canını

Biraz fazla açık sözlüyüm malesef. Teşekkür ederim...

Niye surat asiyormus ne sacma.sende surat as bakalim hos mu olacak?ben anneni sevdimde annen beni sevemedi sevemeyecek belli ki hic 1 firsati kacirmiyor laf sokmak icin deseydin

Bende surat astım zaten benim kaynanam öyle zaten oğularının yanında melek milletin yüzüne gülüp arkadan konuşan cinsten

Sen temizlikci degil gelinsin sakin o ise girme kiyaslarsa kiyaslasin asla kimsenin evini temizlemem annemin evini bile gerekirse tutarim bi kadin ama kendim yapamam

Benim kayınvalidem öyle laflar etse yanımda hiç sesimi çıkarmam, herkes kendi evinin nasıl temizlerse temizlesin bana ne.
Hasta olur bişey olur, ayarlanır bir şekilde ama yurtdışından geldi diye niye ev temizleyeyim?

Kvle yaşadığın basit olayları bile eşine anlatırsan sonuç bu olurdu tabii, ne bekliyordun?

Ayrıca kv de kendi evini kendi temizlesin yaa kimsenin kölesi falan değiliz geliniz diye.

Ya ne kadar garipsiniz. Canıma minnet valla, benim kaynanam öyle dese 'valla öyle, ben gelinim temizlikçi değil değil' derim en fazla. Ne güzel temizlik istemiyo siz de bi alemsiniz

Ya ne kadar garipsiniz. Canıma minnet valla, benim kaynanam öyle dese 'valla öyle, ben gelinim temizlikçi değil değil' derim en fazla. Ne güzel temizlik istemiyo siz de bi alemsiniz

Bende istememesine birşey demiyorum benimde canıma minnet ama hem istemeyip milletin yanında laf etmesi sanki biz yapmıyomuşuz gibi canımı sıkan bu

Back
X