benim eşimde nişanlılık döneminde ana kuzusu idi :)
Bende salak gibi annsine çok değer veriyor banada verir aile olmayı biliyor diye musmutlu geziyordum

Anammmm bi baktım sevgili kayınvalidecim bana başka tavırlara,,, laflar sokmaya beni aşağılamaya başladı nişan alışverişinde ,hemde ailemin yanında .. yıkılmıiştım..
eşime anlattım durum böyle böyle yakın oturmam uzak oturalım dedim

Gelen cümle benim annem öyle yapmaz

(ben yalanmı söylüyordum yani? )
yıkım ve ayrılık yaşadım...
ayrılık bana inanmamasından kaynaklıydı kayınvalidemden dolayı değil..
çok ağladım zırladım acı çektim..yıllarca inandığım adam bana inanmadı..çok iyi annesi olduğunu düşünürken kadın kuyumu kazdı

sonramı ne oldu? her şerde bi hayır var barıştık aylar sonra eşim bana güveniyodu herşeyi anlamıştı..
Kayınvalidem arada oğlunu kıskansada kayınvalidemle birbirimizi baya seviyoruz anne kız gibiyiz

şuan mutlu aile tablosu.. eşime kırgınlığım daha yeni yeni geçiyor ama düzeldi artık bana inanoyo ana kuzusu değil ..
eşim dengeyi sağladığı için kayınvalidem durumu kullanamıyor..
çok iyi anlaşıyoruz çünkü oğlunu artık kandıramıyo..Oğlunu paylaşamayanlardandı öğrendi artık paylaşmayı :)
yaniii sonuç olarakkkkkk nişanlının ana kuzusu durumundan kurtul yoksa anneler bu durumu kullanıyo..
Fakat ana kuzusu olmakk annesine değer vermesi öpmesi koklaması değil ,annesinin asla hata yapmıcağını sanmak seni ikinci plana atmaktır..günde 40 kere yanındayken oğlunu aramasıdır

eş ile anne arasında asla sevgi ölçülemez anne bambaşkadır kabuledelim,eşte bambaşkadır :)
Kayınvalide adayın eşin yanında başka eşin yokken başkaysa YANDINNNN KAÇÇÇÇÇÇÇ :)
Şaka şaka çözüm bul...nişanlılık sözlülük dönemlerinde şeytan çok vesvese verir Allah yardımcınız olsun .