ana sinifi zamani...

krmzsyh

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
35
1
6
İstanbul
Merhaba herkese.benimde 2009 subat dogumlu bi oglum var.bu yil anasinifina gidecek.biz esimle ozel okulda okutmak istiyoruz aslnda ama ben kendimce dusunuyorum da ozel okul icin anasinifi icin ne kadar gerekli.aramizda ogrtmn yada cocugu ana sinifinda ozel okulda okuyan vara yardim edermisiniz bana.
Bi arkadasim kes yapistir yapacak sonucta ben olsam devlete verir parasinida kenara koyarim gelecegi icin dedi aklim karisti.gercekten kes yapistirsa tum ogrenecegi cok dogru

Merhabalar benim kızım 2008 doğumlu geçen sene bir özel okulun kurasını kazandı ve gönderdik bu yıl da anasınıfına gidicek ben çok memnun kaldım.Bazen verdiğim parayı hesaplayınca içim cız etti ama kızımdaki gelişmeleri görünce hiç üzülmedim paraların gitiğine.Gerçekten sadece kağıt kesme değil görgü kurallarından tutun yabancı dil eğitimi sosyal ortam müzik vs. eğitimleri farklı.Gözünüz arkada kalmıyor...

Sevindim simdi duyunca cok sagolun.istanbuldaki okullar hakkinda bilgim yok cok malum yeni basliyoruz.gecen yil eve yakin diye bi krese vermistim yanlix kalmasin diye ikimizde memnun kalmadik.hala okula gitme konusunda tereddutleri var.nasil olacak bilmiuorum.kafasi karisiyo insanin boyle zamanlarda

Back
X