anaam canım acıyor

Yuh ya... kuaförler zaten vur diyince öldürmeyi marifet zannediyorlar.

Bir karis sacimi kes dersin 1 metre keserler. A seklini yap dersin B seklini verirler. Boyle makyaj istiyorum dersin sana yakis diye tam tersini yapar palyocaya benzetirler.

Kufore gitmekten nefret ediyorum. Bir tek nisanim haric hic bir gun memnun cikmadim kuaförden.
Bir tek nisanimda cok guzel yaptilar. Kina dugun veye normal kesime gittigimde hic bir zaman memnun kalmadim

Manikur pedikur hic yaptirmadim. Dikkat etsin yaptiranlarda.
Tv de haberlerde izledim. Bir kadin pedikur yaptirmis. Kadinin tirnagini derinden birsey yapmislar. Kadinin parmagini kesmisler galiba. Ciddi bir sorun olmustu.

oylelerine olay cikaracaksin para falan vermeyeceksin.... en gicik oldugum meslek : bilmis becereksiz kuaforler

Gratis'te exfoliating foot mask var. Bir nevi pedikür çorabı, ölü deriyi soyarak tüm ayak bakımı yapıyor. Bebek gibi oluyor. Soyulma işlemi esnasında çorapla gezmekte fayda var tabiî.

Pedikür yaptırıp eziyet etmeden önce bunu deneyin. Pedikür için de daima kendi ekipmaninizi götürün.

Topuklarınız icin de cay agaci yağı ya da çay ağacı özlü kremle nemlendirmenizi tavsiye ederim. Ferahlatır, acınız diner.

Bebhanten tabikide ama merhem olanı. Anında acıyı kesip iyileştiriyor.

O da pek pahalı bacım
Ben zaten hijyen takıntısından kesinlikle dışarda yaptırmam
aliexpresde gayet uygun zaten menseisi çin olan bir ürün canım:) vazelin çorap ikilisi iyi gelir diye düşünüyorum:)Geçmiş olsun.

yves rocherin lavantalı bir ayak bakım kremi var, bütün gün topukluyla gezip akşam acıdan kıvrandığımda sürüyorum anında rahatlatıyor. lavantanın rahatlatma etkisi yüksek, bir kere profesyonel cilt bakımında yüzüm kıpkırmızı oldu "nasıl çıkıcam insan içine?" dedim. daha bitmedi lavantalı maske yapıcaz dediler, maske esnasında cildimin rahatladığını hissettim sonrasında aynaya baktım cildim bembeyazdı.
lavanta candır ;)

E sen gitmezsen ben gitmezsem bu kuaförler ne yicek ne içcek insanlara para kazandırmak gerek :KK70:
Şaka bi yana ben utanırım derdim millete ayak temizletmeye ama arkadaş ortamına uyunca başladık bi kere :) ama malesef boyumun ölçüsünü aldım kendi işimi kendim görecem :)

Kuafore gidiyorumda bu, makyaj olur, kesim olur, boya olur, sac yaptirmak olur bunlara giderim ben. Kisisel temizlik, bakim icin gitmem cok zor seyler degil. Onceki fikrinlede ayni dusunuyorum diyebilirim para verip ayak tırnaklarimi kestiremem ben utanmaktan ziyade hoş gelmiyor bilmiyorum.

Lapidak ayak kremleri var,bephanten,yada vazelin sur gecer

Ya bayanlar dün pedikür yaptırdım... ayıptır söylemesi geçen yazdan beri gitmedim evde ufak tefek kendi çapımda yaptım... kuafördeki kız topukların çok sertleşmiş diye diye bayaa topuk törpüsünü basa basa törpüledi topuklarımı.... aptalliğıma mı bşluğumamı geldi anlayamadım ama gık çıkaramadım... şu ansa fena halde canım yanıyo üstüne basamıyorum diyebilirim... bu acı nasıl geçer bi tavsiye verin
Uyumadan önce vazelin sür bolca sabaha daha iyi hissedersin diye düşünüyorum

Kemiğini de alsaydı !!! yanlış uygulama ile pedikur yapmış . Pedikurde öyle bastıra bastıra bir işlem yok. Bunlar gibi insanlar yüzünden güzelim mesleğimizi kirlendi ! Tavsiye edeceğim bisey yok çünkü böyle bir uygulama yok :/ yani kim böyle bir hataya duser ki ?:/ Ancak krem ile nemlendir ve çok üzerine basma çok zorlarsa acile git canım .

Back
X