- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi biryudumsu02
Bekarlık aklım olsaydı bende nevar ara derdim .Ama evlenince anlıyosun degmezzzz mesafeni korumakla çok iyi etmişsin .hakkında hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz teşekkür ederizTek tek bütün mesajları alintilamadan topluca yazmak istedim. Hepsini okudum ve yorumlarınız çok güzeldi teşekkür ederim. Sanırım gerçekten annesini seçti simdiye kadar otuz kere arardı. Yani ah vah edeceğim ugrasacagim bir durum kalmadi. Herkese çok teşekkür ederim.
Terkedemez sanıyodur nasılsa açarsın engeli diyeTek tek bütün mesajları alintilamadan topluca yazmak istedim. Hepsini okudum ve yorumlarınız çok güzeldi teşekkür ederim. Sanırım gerçekten annesini seçti simdiye kadar otuz kere arardı. Yani ah vah edeceğim ugrasacagim bir durum kalmadi. Herkese çok teşekkür ederim.
Yok rol kesemez çünkü sevgili değildik. Bağırışlar kizmalar arama beni demeler bunları sevgili olmadan önce duymuştum denk gelmişti daha doğrusu aynı ortamdaykenEn başta anacı gibi görme diye rol kesmiş gerçek yüzü şuanki. Ayrıca sevmiyorsunuz.
Ben evlenmeden önce de eşimin bu şekilde ailesi özellikle de annesi ile arasında soğukluk var gibiydi . Sonra sonra artarak ,ve azitma derecesinde anneci oldu . Kızlar kv sevmez die belki de, erkekler annesine olan bağlılığını başta saklama çabasına giriyorlar (her ne kadar saçma da olsa )Merhabalar, direkt konuya geçiyorum.
Bir erkek düşünün ben hatirlatmasam asla annesini aramayan , bazı konuşmalarında ona bagrislarina denk geldiğim...
Şimdi aynı erkeği son iki haftadır sürekli annemi ara diyen bir hale bürünmüş düşünün.
7 aylık bir ilişkim var ailelerin bildiği birçok konu rayına oturmuş fakat son iki haftadır aynı konuyla uğraşıyorum.
Bugün patlak verdi...
Arada söz nişan olmadan yani ciddiyet olmadan annenle konuşmak istemiyorum saygı göstermek zorundasın dedim bu cumleden sonra patladı ne demek bu yani arada ciddiyet yok mu ne olur sanki bir kere arasan nasılsın desen kapatsan arada ben kalıyorum o ordan konuşmak istiyorum GELİNİMLE (şu kelime bile itici geliyor şu an hiç tanımadığı bir kıza gelinim demek) sen burdan konuşmak istemiyorum ben de insanım bir sürü iş stresim var bir de senin SAYGİSİZLİGİNLA ugrasiyorum. Bu cümle de benim patlama noktamdi. Saygıyı aramakla ölçen bir aileyle uğraştığıma inanmıyorum annenle mutluluklar dilerim sana dedim. Lütfen engelle beni cik hayatımdan dedi. Tek kelime etmeden engelledim. Sorun şu ki annesini hiç aramayan onlardan uzakta yaşayan ciddiyeti buna bağlayan bir erkekten cidden koşarak uzaklasmali miyim ? Eminim ki farklı yerlerden tekrar ulaşmaya çalışacak fakat yol yakınken dönmek mi lazım ne yapacagimi şaşırdım... Bu durumu yaşayan var mı aranızda şimdiden teşekkür ederim.
Arar oTek tek bütün mesajları alintilamadan topluca yazmak istedim. Hepsini okudum ve yorumlarınız çok güzeldi teşekkür ederim. Sanırım gerçekten annesini seçti simdiye kadar otuz kere arardı. Yani ah vah edeceğim ugrasacagim bir durum kalmadi. Herkese çok teşekkür ederim.
Umarım aramaz da ben de iki güzel söze kanip devam etmem bu ilişkiye..Arar o
Henüz erken
Şimdi senden geri vites bekliyordur hepsi o
Mevzu anası olunca öyle herzamanki gibi davranmasını bekleme
Direnir biraz daha :)
Çok teşekkür ederim kesinlikle oyle. Sahiplenme falan değil bu yıllarca ayri şehirde çalışan adami hiç arama ortaya ben çıkınca benden aramami bekle düşündükçe kafayı yicem.Gerçekten o kadar sahiplenseler.. Zaten anne istememeli böyle birşeyi.. Çocuklar karar verir, iş ciddiye biner, gidersiniz kızın evine ailecek tanışmaya.. İyice herşeyin suyu çıktı
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun.Ben evlenmeden önce de eşimin bu şekilde ailesi özellikle de annesi ile arasında soğukluk var gibiydi . Sonra sonra artarak ,ve azitma derecesinde anneci oldu . Kızlar kv sevmez die belki de, erkekler annesine olan bağlılığını başta saklama çabasına giriyorlar (her ne kadar saçma da olsa )
İleride bir anne ,hakikaten evladinin mutluluğu yerine kendi egosunun tatmin olma mutluluğunu koyuyor . Rabbim doğrusu ne ise ,hayırlısı ne ise onu nasip etsin