Anacı bir erkek evladı

Bir gün yemek yiyoruz üst üste belki otuz kere görüntülü aradı anne yemek yiyoruz sonra arıcam dedi kapattı fakat aramalar devam etti sonra telefonu alıp yanımdan uzaklaştı ama bağrışlarını duydum rezil ettin arama beni tarzı cümleler kurdu. Kadın biraz değişik annemden görmediğim şeyleri görünce şok oluyorum. Annemin abimin sevgilisine davranışlarını gördükçe o kadar özeniyorum ki
Bence durum çok açık. Asla olumsuz cevap kabul etmiyor. O aradığında telefon açılacak, çağırdığında gidilecek vs liste uzar gider.

Muhtemelen arama mevzusunda da erkek arkadaşını çok bunalttı. O da dönüp sana patladı.

Bu durumda erkek arkadaşınla ters gitmeden, güzellikle halletmeye bak derim. Duruma göre evlilik düşünebilirsin.

eğer gerçekten sevseydin seviyormuyum sevmiyormuyum tarzı bir düşüncen olmazdı, bu net. Artı lafıda ağzıma tıkardın hatta, sen benim sevgimi nasıl sorgularsın diye :)
İsteği bence çokda büyük bişey değil. Yani ne var bunda, ara annemle bir konuş demiş. Bundan ne anacı olduğu sonucu çıkar nede başka bir şey...
Ben oyumu sevmediğin yönünde kullanıyorum.
Sevmediğin birisi ile neden birliktesin artık onun cevabı sana kalmış. Bence her yönden çok yanlış bir şey.
Hakkında hayırlısı olsun :)
Bu da doğru bir bakış açısı ne diyebilirim ki çok haklısınız.
Çocuğun anacılığını bırak kendi sevgini ölç biç derler adama.
Sevgiden emin olmak nasıl olur onu bile bilemiyorum.
Teşekkür ederim.

Bence durum çok açık. Asla olumsuz cevap kabul etmiyor. O aradığında telefon açılacak, çağırdığında gidilecek vs liste uzar gider.

Muhtemelen arama mevzusunda da erkek arkadaşını çok bunalttı. O da dönüp sana patladı.

Bu durumda erkek arkadaşınla ters gitmeden, güzellikle halletmeye bak derim. Duruma göre evlilik düşünebilirsin.
Evet o da öyle diyor yani durduk yere annemi ara demiyor çocuk hakkını yiyemem ama istemiyorum yahu istemiyorum neden anlaşılmıyorum zaten ilerde birçok konu sebebiyle muhatap olucaz bırak da önce oğlundan emin olayım o da benden olsun.

Evet o da öyle diyor yani durduk yere annemi ara demiyor çocuk hakkını yiyemem ama istemiyorum yahu istemiyorum neden anlaşılmıyorum zaten ilerde birçok konu sebebiyle muhatap olucaz bırak da önce oğlundan emin olayım o da benden olsun.
Eğer geleneksel bir aileyse, onların tabiriyle gelin aramalı, gelmeli, gitmeli..

Bazı şeyleri fazlaca abartıp hayatı kendimize zindan ediyoruz.
İkinizde ara bulucu şekilde davranmamışsınız, şimdiden böyle ise ilerisi ne olur muamma.
Zaten koşarak kaçayım mı diye sormanızdan çokta durasınız yokmuş gibi geldi.
Hakkınızda hayırlısı.

Bu da doğru bir bakış açısı ne diyebilirim ki çok haklısınız.
Çocuğun anacılığını bırak kendi sevgini ölç biç derler adama.
Sevgiden emin olmak nasıl olur onu bile bilemiyorum.
Teşekkür ederim.
Yani işin orasını artık sen bileceksin, ki zaten çokda zor bişey değil. O yoksa bende yokumluk bir şey hissetmiyorsan sevmiyorsun demektir. Buda aşırı ama deme zira aşk böyle bir şey...
Artı şimdi bazı yorumlarda adam direk anacı ilan edilmiş. Ya arkadaş şimdi biraz objektif olmak lazım. Bir laf ile ne anacı olduğu nede olmadığı sonucuna varılmaz. Kaldıki bu forumda şikayet edilen kişi erkek ise zaten otomatik olarak suçlu görülür, erkeksen bir sıfır geridesin, KK düzenidir bu, inkar etmek boşuna.
Bu yüzden kendininde belirttiğin üzere burada asıl sorun adamın anacı olması değil senin onu sevip sevmediğindir değerli kardeşim.
Sevgiler...

Bazı şeyleri fazlaca abartıp hayatı kendimize zindan ediyoruz.
İkinizde ara bulucu şekilde davranmamışsınız, şimdiden böyle ise ilerisi ne olur muamma.
Zaten koşarak kaçayım mı diye sormanızdan çokta durasınız yokmuş gibi geldi.
Hakkınızda hayırlısı.
Evet öz eleştiri yapacak olursam dediğim dedik bir insanım ve fena bir inat var ama mantıksız olan hiçbir şeyi kabul edemiyorum belki cidden çok basit belki gerçekten kırmaya değmez ama yok kafam almıyor. Sanırım aşkımdan ölsem de aramam. Durasım evet yok ama yine de fikir almak istiyorum abartı mı ben mi haksızım bir umut..Teşekkür ederim.

Evet öz eleştiri yapacak olursam dediğim dedik bir insanım ve fena bir inat var ama mantıksız olan hiçbir şeyi kabul edemiyorum belki cidden çok basit belki gerçekten kırmaya değmez ama yok kafam almıyor. Sanırım aşkımdan ölsem de aramam. Durasım evet yok ama yine de fikir almak istiyorum abartı mı ben mi haksızım bir umut..Teşekkür ederim.

Evet size mantıksız geliyor ama arkadaşınıza da size bu denli mantıksız gelmesi mantıksız geliyordur belkide.
Sonuçta evrensel bir şey değil ki, inanın kimi arar hiç umursamaz bile, ama siz aşkımdan ölsem bile aramam diyorsunuz.
İşte kişilik bu. Değişmez zaten.
Bir de ilerisi ile ilgili kalıpsal düşünceler bizi bu hale getiriyor.
Şimdi ara dediyse ileride şöyle olur böyle olur düşünceler düşünceler.
İleriyi düşünmekten anı yaşayamıyoruz.
Yinede karar sizin, hayat sizin, bence ortada güzel bir ilişki aşk varsa en ufak anlaşmazlığa kurban edilmez.
Çünkü özel bir duygu aşk ve sevgi.
İnsan hayatında kaç kere yaşıyor böylesi duyguları
Farklı bir açı olsun diye yazdım tekrar, dediğim gibi hayat sizin en doğru kararı verip mutlu olmanız dileğimle :)

Erkek dediğin belli yaşa gelince annesini susturmasini da bilecek. Siz konuşmak istemiyorum dediğinizde o size saygı duymak zorunda daha sözlü bile değilsiniz.

Saygı duyup annesini de bı zahmet o ikna edecek. Benim annem abime bir kez demişti oğlum arasa konuşsak diye, abim de anne gerek yok daha ortada söz falan yok zamanı gelince konuşursunuz demişti. Annem de siz daha iyi bilirsiniz dedi konu kapandiydi.

Burda erkek arkadaşınız annesini susturacak, annesi de size, erkek arkadssinizin kararına saygı duyacak. İlle de benim dediğim olsun diyor resmen kadın. Oğlu da buna engel olmak yerine kız arkadaşına yansıtıyor.

Kimse kusura bakmasın da daha yeni sevgiliyken, sevgiliyi tanırken bı de ailesi ile muhattap olmak zorunda dgeil kimse. Çok istiyorsalar her dk konuşacaklari bir ' gelin ' bulsunlar.

Bu adamlara ciddi ilişki gördüklerinde ‘anacı’ eklentisi falan mı yüklüyorlar, neyle güncelleniyorlar da sonuç bu oluyor anlamıyorum gerçekten.
Yada yılların vefasızlıklarının bedelini kadınlara ödetmeye çalışıyorlar vicdan yapıp..
Ciddi ilişki gördüklerinde aralarının açık olduğu oğulları kıymete biniyor anaların
Birden bire oğluşum moduna giriyorlar
E haliyle hayatında hiç görmediği ilgiyi gören adamın totosu havalanmaya başlıyor
İstiyor ki o ilginin sebebi kız anasıyla hep cicim olsun

Düzeldiğini nasıl anlarım ki ya şimdi kaybetmemek için he der konuyu kapatır ilerde hayatı zehir ederse bu şüpheler ne olacak bilmiyorum.
He demesine kanmayın biraz süründürün ciddiyetinizi anlasın ki bi daha yapmasın . Yok eğer bi kere kurt düştü düzelsede korkarım derseniz ayrılın o vakit yolunuza bakın size ulaşmasına engel olun iletişimi kesin

Şimdi bu erkek ve anaları birbirine düşkün olmaz ta ki devreye sevgili, eş girene kadar. Aa bir bakmışsın ki canciger kuzu sarmaları olmuş.

Benim kv de oğluna düşkün değildi. Senelerce başka ilde çalışmış eşim. Belki senede bir görürmüş belki hiç ama benimle evlenince oğlu bir kıymetli oldu ki. Annesi de eşim için tabi.

Benimki de anamı ara diyip diyip duruyor. Ki kadını günahım kadar sevmem. Bazı şeyler yaşattı bana bunlar unutulacak şeyler değil ya neyse. Bayramdan bayrama arıyorum anca.

Erkek dediğin belli yaşa gelince annesini susturmasini da bilecek. Siz konuşmak istemiyorum dediğinizde o size saygı duymak zorunda daha sözlü bile değilsiniz.

Saygı duyup annesini de bı zahmet o ikna edecek. Benim annem abime bir kez demişti oğlum arasa konuşsak diye, abim de anne gerek yok daha ortada söz falan yok zamanı gelince konuşursunuz demişti. Annem de siz daha iyi bilirsiniz dedi konu kapandiydi.

Burda erkek arkadaşınız annesini susturacak, annesi de size, erkek arkadssinizin kararına saygı duyacak. İlle de benim dediğim olsun diyor resmen kadın. Oğlu da buna engel olmak yerine kız arkadaşına yansıtıyor.

Kimse kusura bakmasın da daha yeni sevgiliyken, sevgiliyi tanırken bı de ailesi ile muhattap olmak zorunda dgeil kimse. Çok istiyorsalar her dk konuşacaklari bir ' gelin ' bulsunlar.
O kadar güzel yazmışsıniz ki elinize sağlık. Teşekkür ederim yorum için.

Şimdi bu erkek ve anaları birbirine düşkün olmaz ta ki devreye sevgili, eş girene kadar. Aa bir bakmışsın ki canciger kuzu sarmaları olmuş.

Benim kv de oğluna düşkün değildi. Senelerce başka ilde çalışmış eşim. Belki senede bir görürmüş belki hiç ama benimle evlenince oğlu bir kıymetli oldu ki. Annesi de eşim için tabi.

Benimki de anamı ara diyip diyip duruyor. Ki kadını günahım kadar sevmem. Bazı şeyler yaşattı bana bunlar unutulacak şeyler değil ya neyse. Bayramdan bayrama arıyorum anca.
Her aramamaniz da kavga tartışma oluyor mu peki ? Yani evliliğe olumsuz bir etkisi oluyor mu bu durum ? Özel değilse cevaplarsaniz sevinirim.

Gaza gelmiş belli ki. Cakacaksin kibriti patlayacak:deli:
Etki altında kalıp size baskı yapması kötü. Demek ki annesi her olumsuz elestirdiginde gelip size cemkirecekti. Ana onun anası meraklıysa kendi arasın. Ne saçma şey. Düzeleceğini zannetmem. Hakkınızda hayırlısı.

Back
X