ANACI KOCAM VAR BOŞANIYORUM

Ducksung

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
13
1
1
8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım

8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım

8 yıldır sabretmişsiniz, değişen bir şey oldu mu?
annesini geçtim, eşiniz hep size soğuk davranıyormuş, hiç yaranamamışsınız, şiddet de görmüşsünüz
ben olsam iki çocukla bile çoktan boşanmıştım

Cesaretiniz varsa bosanirim 1 an bile pişman olmam diyorsanız çocuğu bahane etmeden ayrılın. Ben umudu kestim 3 yıllık evliliğimden bebek geldi tüm önlemlere rağmen biraz daha zamanim varmış demekki görecek günlerim varmış benim . Yapabiliyorsaniz kurtulun. Ruh hastası ediyorlar bizleri analarina yapışık oğulları.

Bahane etmiyorum çocuğu ama çocuk olup da çalışmak yeniden hayat kurmak zor ve aile kurmak kolay ama yıkmak çok zor
Ama bunlar çocuğu bahane etmek zaten:) Kuran çok güzel kuruyor çocuğuna da bakıyor zor gelen de sizin gibi ama çocukla zor diyor işte. Ki küçük de değil kızınız.

Boşanın boşanmayın beni ilgilendirmez ama kızınıza senin için sabrettim demeyin bi gün

Yapan eden değil konuşan suçlu oluyor emin olun şikayet etmeseydiniz haklı çıkan hep siz olurdunuz erkekler böyle...

İster boşanın ister boşanmayın ama daha önceden de yazdıkları gibi kızınız ileride "Anne neden böyle mutsuz bir aile ortamında büyüdüm, neden boşanmadınız?" diye sorarsa "Senin için boşanmadım" demeyin. Zira siz anne babalıktan boşanmıyorsunuz, birbirinizden boşanıyorsunuz. Bunda çocuğu bağlayan bir şey yok. Çok çocukla konuştum, "Keşke annem babam boşansaydı da annemin babamdan dayak yediğini görmeseydim/birbirlerine bağırışlarını duymasaydım" diyen.

Sizin aileniz sahip cikmayacak mi size niye korkuyorsunuz.Sozde cocuk icin sabrediyorsunuz ya etmeyin.Ana ogul ne halleri varsa gorsun.Bi birakmiyorlar ogullarini onunda aile oldugunu goremiyorlar herseyin icinde olacaklar illa.Birde dull eyvah eyvah. 2.bir secenek evlendirin k.v yi:)

25 sene sorunlu bir evliliğin içinde büyüdük kardeşimle..
Şiddet yoktu,para boldu,karı kız da yoktu..

Sadece şiddet olmayıp,para olunca da huzurlu aile olunamiyor malesef..

Ben evlendim,kardeşim üniversite çağına geldi annem ayrılık kararı aldı..

Birgün konuşurken sizin için sabrettim ben dedi,bize sordun mu sabretme kararı alırken dedik açıkçası..

Keşke 20 yıl önce ayrılık kararı alsa idi de sizler için sabrettim dediği hayata bizi layık görmeseydi..

Diyeceğim o ki kimse için değil,kendiniz için karar verin ve doğru olanı yapın..

Back
X