- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem kaynanamla aynı köyde o yüzden gitmek istemiyorum ben oralarda yaşayamamSizin aileniz sahip cikmayacak mi size niye korkuyorsunuz.Sozde cocuk icin sabrediyorsunuz ya etmeyin.Ana ogul ne halleri varsa gorsun.Bi birakmiyorlar ogullarini onunda aile oldugunu goremiyorlar herseyin icinde olacaklar illa.Birde dull eyvah eyvah. 2.bir secenek evlendirin k.v yi:)
Yıllarca sustum zaten yaptıklarına konuştuğum en ufak kelimede olan şeyler bunlarKadınlar diyorum çok konuştukça kaybediyor bunu bana yaptılar ettiler böyle oldu şöyle oldu annen bunu yaptı baban bunu vs.Asıl susunca kazanıyor insan..
Mesleğim yok ev hanımıyım lise mezunuyum Nasıl düzen kuracağım konusunda şimdilik fikrim yok maalesefİşiniz ya da bir mesleginiz var mı? Boşanınca nasıl kuracaksınız düzeninizı ? Ailenizin yanına da gitmek istemiyorsunuz
Ne için sabredeceksin? Böyle bir ortamda çocuğunda mutlu olamaz. Boşan, kendine yeniden mutlu olmak için şans tanı. Böyle hayatını çürütme. Sonra daha pişman olursun.8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım
Kv ölecek diye beklerken kadın kahrından ölürse nolucu :)Kayınvalideniz kaç yaşında? Belki ölür gider eşiniz de hak verecek annem kalmadığına göre en iyisi eşime hak vereyim der her şey bir anda değişir :) Öyle çok evlilik var ilk yıllarında karısının kıymetini bilmeyip sonra öve öve bitiremeyen. Yani sabredebiliyorsanız biraz daha sabredin ama kurallarınızı da koyup sizi üzmesine izin vermeyin. Şunu da yapsaydım iyi olur muydu diyeceğiniz bir şey kalmasın. İçiniz vicdanınız rahat olduğunda yapacak hiçbir şeyiniz kalmadığında bu kararı verin. Gidebiliyorsanız eşinizle birlikte bir aile danışmanına gidin.
O noktadaysa zaten bir şey diyemem. Kendini yıpratmasın o kadar yazıkKv ölecek diye beklerken kadın kahrından ölürse nolucu :)
8 yilda degismemis , daha yillarini harcama bu adam icinn...8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım
Vermedi ve hep aldan alan ben oldum ve başkaları bizi barıştırdıDaha önce boşanma konularında eşinin tavrı ne oldu?
Hiç mi çeki düzen vermedi kendine
Kötüye bişey olmaz daha yeni check-up' yaptırdık turp gibiO noktadaysa zaten bir şey diyemem. Kendini yıpratmasın o kadar yazık![]()
Haklısınız öyle benimde çok tanıdığım var fakat eşim gelmiyor kaç kez randevu aldım gelmedi konuşalım diyorum konuşmuyorKayınvalideniz kaç yaşında? Belki ölür gider eşiniz de hak verecek annem kalmadığına göre en iyisi eşime hak vereyim der her şey bir anda değişir :) Öyle çok evlilik var ilk yıllarında karısının kıymetini bilmeyip sonra öve öve bitiremeyen. Yani sabredebiliyorsanız biraz daha sabredin ama kurallarınızı da koyup sizi üzmesine izin vermeyin. Şunu da yapsaydım iyi olur muydu diyeceğiniz bir şey kalmasın. İçiniz vicdanınız rahat olduğunda yapacak hiçbir şeyiniz kalmadığında bu kararı verin. Gidebiliyorsanız eşinizle birlikte bir aile danışmanına gidin.
avazgeçtim yazdım sildim.8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım
Ona sen karar vereceksin iste.Bahane etmiyorum çocuğu ama çocuk olup da çalışmak yeniden hayat kurmak zor ve aile kurmak kolay ama yıkmak çok zor