Tüp Bebek Merkezleri Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba. Aydin bey ve ekibi gercekten turkiyedeki en basarili doktorlardan. Soyle izmirdeki kadin dogum doktorumu aradim ve tup bebek yaptirdigimi soyledim. Kime gittin dedi? Aydin Arici dedigimde bana sorsan bende ona git derdim. Turkiye de en iyi doktor dedi. Ve ekip olarakta oyleler. Tedavi sonrasinda verdikleri destek telefonlarimiza geri donusleri hic bir ayrintiyi atlamamalari benim icin cok onemli. Tedavide merkeze 5700 odedik. Ilaclar sizin bunyenize ve yumurtalarinizin buyume hizina gore degisir. O yuzden burdan rakam vermem dogru olmaz. 5700 arti ilaclar olarak dusunun. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sevgiler.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Sevgiler.

merhabalar aydin bey isinde uzman insan olarakta cok kalender.sadece kendine degil ozellikle ekibine cok guvenen bi doktor cunku bu is ekip isi.insallah hakkinizda hayirlisi olur.ben ne igneleri kullanirken nede yumurta toplaninca ekstra bisey yapmadim sadece transferden sonra 1gun dinlendim sonrada ufak ufak ev isleri yemek falan yaptim kesinlikle ayaga kalktim tutmadiya inanmiyorum.ben transferden once feci grip oldum oksuruk hapsirik haddi hesabi yoktu.yavas yavas islerimide yaptim.suan sonuc pozitif ama yarin tam belli olca
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Güzel haebrlerinizi bekliyoruz.

E elifkap9 merhabalar bugun test gununuzdu sanirim insallah olumlu haberler verirsiniz.haberlerinizi bekliyorumm.bende dun 12.gun testim 115 cikti 9.gun testim 40 cikmisti kendimce hesap yapinca tam olarak katlanmadigini gordum bakalim pazartesi de yapcam ona gore neolcaksa olcak.insallah sizinde degerler cokk yukselmistir

E elifkap9 merhabalar bugun test gununuzdu sanirim insallah olumlu haberler verirsiniz.haberlerinizi bekliyorumm.bende dun 12.gun testim 115 cikti 9.gun testim 40 cikmisti kendimce hesap yapinca tam olarak katlanmadigini gordum bakalim pazartesi de yapcam ona gore neolcaksa olcak.insallah sizinde degerler cokk yukselmistir
Merhaba benimki maalesef 32 ye geriledi. Kismet degilmis:((( sizin gidisat gayet iyi, hic moralinizi bozmayin. Umarim saglikla devam eder hamileliginiz. Ben bir aydinlenip aydin beyle ikinci kez devam edicem. Bu yoldan gecen tum bayanlara bol sans ve hayirlisini diliyorum ve sabir,,hepinize sevgiler..

Merhaba benimki maalesef 32 ye geriledi. Kismet degilmis:KK43:(( sizin gidisat gayet iyi, hic moralinizi bozmayin. Umarim saglikla devam eder hamileliginiz. Ben bir aydinlenip aydin beyle ikinci kez devam edicem. Bu yoldan gecen tum bayanlara bol sans ve hayirlisini diliyorum ve sabir,,hepinize sevgiler..
Saglik olsun boleymis hayirlisi laf olsun die demiyorum kendimde iki kere yasadim bu durumi biliyosunuz.herkes koca gobekleriyle doktora girip cikarken ben onlara bakardim.vardir bundada bi hayir var.tekrar basladiginizda haberlerinizi umutla beklerim.skmayin caninizi sakin

Saglik olsun boleymis hayirlisi laf olsun die demiyorum kendimde iki kere yasadim bu durumi biliyosunuz.herkes koca gobekleriyle doktora girip cikarken ben onlara bakardim.vardir bundada bi hayir var.tekrar basladiginizda haberlerinizi umutla beklerim.skmayin caninizi sakin
Cok tesekkur ederim. Bende hep kendimi iyi tutmaya calisiyorum. Yapimda oyle allahtan. Ben saglikliyim esim saglikli yaptirabilecek imkanim var. hep olumlu taraflarindan bakmaya calisiyorum. sizinde desteginize ve ilginize cok tesekkur ederim. Sans ve tum guzellikler sizinle ve bebeginizle olsun. Umarim iki uc ay icinde sizi tekrar yakalarimKendinize iyi bakin, sevgiler.

E elifkap9 merhaba canimm sana haber vermeden gecmiim dedim bugun kan testim malesef dusmus 89 anlican bende dusuk yapiyorum ama suan kanamam yok.artik dondurulmuslar devam ederim.bende bikac ay sonra tekrar baslarim kismetse.kendinize iyi bakin.belki hastanede karsilasiriz:KK25:

E elifkap9 merhaba canimm sana haber vermeden gecmiim dedim bugun kan testim malesef dusmus 89 anlican bende dusuk yapiyorum ama suan kanamam yok.artik dondurulmuslar devam ederim.bende bikac ay sonra tekrar baslarim kismetse.kendinize iyi bakin.belki hastanede karsilasiriz:KK25:
Merhaba, cok gecmis olsun. Demek ki baska bir bebegin kismeti olacak dunyaya gelmek. Lutfen moralinizi yuksek tutun. Aynen belki karsilasiriz. Hemsire hanimlara sizi sorucam gittigimde. Aydin bey ne dedi? Sizinde ilk dusuk degildi galiba diymi oyle hatirliyorum? Ben dunden beri internette onu arastiriyorum. Tekrarlayan dusuk nedenleri diye. Bir cok sebebi var. insallah bizim nedenler bulunup diger tedavimizde daha ayrintili bakilip cozum bulunur. Kendinize cok iyi bakin. Gorusmek dilegiyle.

Merhaba, cok gecmis olsun. Demek ki baska bir bebegin kismeti olacak dunyaya gelmek. Lutfen moralinizi yuksek tutun. Aynen belki karsilasiriz. Hemsire hanimlara sizi sorucam gittigimde. Aydin bey ne dedi? Sizinde ilk dusuk degildi galiba diymi oyle hatirliyorum? Ben dunden beri internette onu arastiriyorum. Tekrarlayan dusuk nedenleri diye. Bir cok sebebi var. insallah bizim nedenler bulunup diger tedavimizde daha ayrintili bakilip cozum bulunur. Kendinize cok iyi bakin. Gorusmek dilegiyle.
Sagol kismet dgilmis tabi.ben aydin beyi aramadim direk hemsireyle konustum.cuma gunu test yapsin 5 in altina inince gidip nasil bi yol alcagimizi konuscaz.benim 2 dogal 1 tup kimyasal.nedeni yok diolar ama bence var.bakalim bikac ay dinlencem sonra dondurulmuslarla denicem.bolunmede hucrede bi sakatlik varsa vucut direk atar demisti bi doktor.neyse bole iste dune kadar kanama olmasin die bekliyodum simdide kanama olsun die bekliyorum.ne tuhaf hayat iste;))

Sagol kismet dgilmis tabi.ben aydin beyi aramadim direk hemsireyle konustum.cuma gunu test yapsin 5 in altina inince gidip nasil bi yol alcagimizi konuscaz.benim 2 dogal 1 tup kimyasal.nedeni yok diolar ama bence var.bakalim bikac ay dinlencem sonra dondurulmuslarla denicem.bolunmede hucrede bi sakatlik varsa vucut direk atar demisti bi doktor.neyse bole iste dune kadar kanama olmasin die bekliyodum simdide kanama olsun die bekliyorum.ne tuhaf hayat iste:KK66:)
Aynen bende cuma test yaptiricam 5'in altina inmesi gerektigi icin. Aynen hayat cok tuhaf. Ama ben suna inaniyorum baska bir bebegin kismetiymis dunyaya gelmek. Bunlarin degil. Hep onumuze bakicaz, moralimiz yuksek olacak. Oturup aglayip ah vah demek bize hicbirsey vermez. Cok dogru adresteyiz doktor olarak. Ona teslim olup guvenmekten baska caremiz yok. Beni bugun Aydin bey aradi. Esime iki aylik sperm guclendirici promotil tedavisi onerdi. Dondurulmus embryomiz olmadigi icin tedaviye bastan baslayacagiz. 5. Ya da 6. Gunde embryolara genetik test yapicaklarmis. Onun sonucuna gorede 1 ay sonra transfer gerceklestireceklermis. Simdi onumuzdeki iki ayin keyfini cikarip iyice dinlenip saglikli beslenip maratona tekrar basliycam. Her ikimiz icinde hayirlisi olsun tekrar. Ben dun demet hemsireden rica ettim aydin beyle gorusmek istiyorum diye. Onun uzerine aradi beni. Sizde bence bir gorusun kendisiyle. Sizinde muhakkak durum degerlendirmenizi yapacaktir. Sevgiler.

Aynen bende cuma test yaptiricam 5'in altina inmesi gerektigi icin. Aynen hayat cok tuhaf. Ama ben suna inaniyorum baska bir bebegin kismetiymis dunyaya gelmek. Bunlarin degil. Hep onumuze bakicaz, moralimiz yuksek olacak. Oturup aglayip ah vah demek bize hicbirsey vermez. Cok dogru adresteyiz doktor olarak. Ona teslim olup guvenmekten baska caremiz yok. Beni bugun Aydin bey aradi. Esime iki aylik sperm guclendirici promotil tedavisi onerdi. Dondurulmus embryomiz olmadigi icin tedaviye bastan baslayacagiz. 5. Ya da 6. Gunde embryolara genetik test yapicaklarmis. Onun sonucuna gorede 1 ay sonra transfer gerceklestireceklermis. Simdi onumuzdeki iki ayin keyfini cikarip iyice dinlenip saglikli beslenip maratona tekrar basliycam. Her ikimiz icinde hayirlisi olsun tekrar. Ben dun demet hemsireden rica ettim aydin beyle gorusmek istiyorum diye. Onun uzerine aradi beni. Sizde bence bir gorusun kendisiyle. Sizinde muhakkak durum degerlendirmenizi yapacaktir. Sevgiler.
Valla kac yasindasiniz bilmiyorum ama ayni kafadayiz kesinlikle ahlamak vahlamak tarzim degil teslimiyete cok cok inaniyorum allahim istemedi nasipte yokmus derim esim benden daha kotu olmasina ragmen benim guclu oldugumu gorunce keyfi yerine geldi.beimde kanamam basladi muhtemelen cumaya 5 e inmez onceki tecrubelerimden biliyorum biraz yavas dusuyo.esinize kesinlikle keci boynuzu suyu yapin sizde bol bol incir tuketin kesinlikle ama kesinlikle ise yariyo.ayrica dogal besin zarar vermez tersi yarar verir.izmirden gelip gitmeniz zor olcak valla tebrik ederim cok azimlisiniz ben biraz tembelimdir;) istanbulda nasil konakliyosunuz otelde falanmi

Valla kac yasindasiniz bilmiyorum ama ayni kafadayiz kesinlikle ahlamak vahlamak tarzim degil teslimiyete cok cok inaniyorum allahim istemedi nasipte yokmus derim esim benden daha kotu olmasina ragmen benim guclu oldugumu gorunce keyfi yerine geldi.beimde kanamam basladi muhtemelen cumaya 5 e inmez onceki tecrubelerimden biliyorum biraz yavas dusuyo.esinize kesinlikle keci boynuzu suyu yapin sizde bol bol incir tuketin kesinlikle ama kesinlikle ise yariyo.ayrica dogal besin zarar vermez tersi yarar verir.izmirden gelip gitmeniz zor olcak valla tebrik ederim cok azimlisiniz ben biraz tembelimdir:KK66: istanbulda nasil konakliyosunuz otelde falanmi
Tamamdir keci boynuzu duymustum zaten. Muhakkak yapicam. Ben 38 yasindayim:) kontroller esnasinda hep gunu birlik geldim. Yumurta toplama isleminden once hastanenin otelinde kaldik esimle, transfer sonrasida 3-4 gun bi arkadasimin evinde kaldim. Evet zor aslinda ama gezmek gibide oldu bana. Onceden hep avrupa tarafina gelirdim. Anadolu tarafini kesfettim tedavi sayesinde:) Siz kac yasindasiniz?

Tamamdir keci boynuzu duymustum zaten. Muhakkak yapicam. Ben 38 yasindayim:) kontroller esnasinda hep gunu birlik geldim. Yumurta toplama isleminden once hastanenin otelinde kaldik esimle, transfer sonrasida 3-4 gun bi arkadasimin evinde kaldim. Evet zor aslinda ama gezmek gibide oldu bana. Onceden hep avrupa tarafina gelirdim. Anadolu tarafini kesfettim tedavi sayesinde:) Siz kac yasindasiniz?
ay gercekten tebrik ederim gunu birlik gittiniz geldiniz demek.ben 30 yasindayimm ama ruhum 18;) bunu doktora dediimde ama yumurtalarin 30 yasinda demisti oan biraz kotu olmustum.neyse size pgt yontemini soledilermi hic ben biraz arastirdim embriyolarin kaliteligine bakiyolarmis.normalde 5.gune giden ebriyo olsada tutsa bile dusukle sonuclaniyomus tipki bizimki gibi.bunu en basta hastane soleseydi yaptirirdim ama kim ne derse desin para kapisi hersey ticarete donmus 3.denemede soliceklerdi heralde bole bi deneme var die.iste paylasayim dedimm.

ay gercekten tebrik ederim gunu birlik gittiniz geldiniz demek.ben 30 yasindayimm ama ruhum 18:KK66: bunu doktora dediimde ama yumurtalarin 30 yasinda demisti oan biraz kotu olmustum.neyse size pgt yontemini soledilermi hic ben biraz arastirdim embriyolarin kaliteligine bakiyolarmis.normalde 5.gune giden ebriyo olsada tutsa bile dusukle sonuclaniyomus tipki bizimki gibi.bunu en basta hastane soleseydi yaptirirdim ama kim ne derse desin para kapisi hersey ticarete donmus 3.denemede soliceklerdi heralde bole bi deneme var die.iste paylasayim dedimm.
Merhaba nasilsiniz? Ne yaptiniz? Ben tekrar basladim tedaviye. Hatta yumurta toplama islemi bitti bile. Bu sefer 24 kromozom testi yapiliyor embriyolara. Bakalim kismet gorecegiz.

Merhaba nasilsiniz? Ne yaptiniz? Ben tekrar basladim tedaviye. Hatta yumurta toplama islemi bitti bile. Bu sefer 24 kromozom testi yapiliyor embriyolara. Bakalim kismet gorecegiz.
Teşekkür ederim çok sevindim yazınızı görünce.hayırlı olsun inşallahh bu sefer allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin.bende martın ortasında mail attım aydın beye kromozom testi ve tekrar rahim filmi istedi adetimi beklerken doğal hamile kaldım iki haftadır doktorları gidip geldim kesem ve yolk sac büyüdü fakat kesede embriyo yok.doktor kürtaj dedi ama ben 1 hafta bekliyim dedim belki kendi düşer die.diğer 3 hamileliğimde kendi düştü.gerçi hiçbirinde kese görememiştim.ilk kez kese gördüm:)hayırlısı artık.beni süreçten mutlaka haberdar edersen çok sevinirim.bu embriyolara nasıl kromozom testi yapılıyor süreç nasıl.valla sizin için hem heyecanlandım hemde mutlu oldum

Merhaba 5 senelik evliyim 1 aşılama yaptırdım doktorum tüp bebek dedi Anadolu sağlık merkezinde yaptırmayı düşünüyorum .. yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bir günlük işlem mi ağrı sızı oluyor mu .. korkumu yenemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba 5 senelik evliyim 1 aşılama yaptırdım doktorum tüp bebek dedi Anadolu sağlık merkezinde yaptırmayı düşünüyorum .. yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bir günlük işlem mi ağrı sızı oluyor mu .. korkumu yenemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba yeni gördüm msjınızı belki yaptırmıssınızdır ama yinede cvp vereyim en kolay yumurta toplama işlemi bayıltıp alıyolar yumurtalarınızı bütün süreç acısız ağrısız 15 dakkikalık bi işlem uyandığınızda serum biter bitmez yürüyerek çıkıyosunuz htta ben gezmeye gitmiştim:)allah kokaylık versinn

Merhaba yeni gördüm msjınızı belki yaptırmıssınızdır ama yinede cvp vereyim en kolay yumurta toplama işlemi bayıltıp alıyolar yumurtalarınızı bütün süreç acısız ağrısız 15 dakkikalık bi işlem uyandığınızda serum biter bitmez yürüyerek çıkıyosunuz htta ben gezmeye gitmiştim:)allah kokaylık versinn
Merhaba nasilsiniz? Ne durumdasiniz? Benim haziran basinda transferim yapildi. Simdi 12 haftalik hamileyim. 24 kromozoma bakildi bu sefer. 5 embryodan 3unde problem cikti. Sadece iki tanesi saglikli cikti. Sizi merak ettim.

Merhaba nasilsiniz? Ne durumdasiniz? Benim haziran basinda transferim yapildi. Simdi 12 haftalik hamileyim. 24 kromozoma bakildi bu sefer. 5 embryodan 3unde problem cikti. Sadece iki tanesi saglikli cikti. Sizi merak ettim.
Çok teşekkür ederim iyiyim.sizin adınıza çok sevindimm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim son düşükten sonra anca adet düzenim oldu bu ayın 14 de aydın beye gidicem.kromozom testi ve rahim filmimi göstermeye.24 kromozom dediğiniz pgt yöntemimi oluyo.keşke en başta yapsalardı bunları.

Çok teşekkür ederim iyiyim.sizin adınıza çok sevindimm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim son düşükten sonra anca adet düzenim oldu bu ayın 14 de aydın beye gidicem.kromozom testi ve rahim filmimi göstermeye.24 kromozom dediğiniz pgt yöntemimi oluyo.keşke en başta yapsalardı bunları.
Evet pgt yontemi embroyolarda 24 tane kromozomo bakiliyor. Soyle ilk seferde yapmamalarinin sebebi su diye dusunuyorum. Bazi hastalarda buna hic gerek kalmadan hamilelik saglikli bir sekilde olusuyor ve devam ediyor. Birde genetik test embryolari yoran bir test. Yani test sonucuna hicbir embryonuz dayanamayabilir. O yuzden ilk gelen hastaya hemen bu testi yonlendirmiyorlar. Birde maliyeti var tabi. Ben 5 embryo icin neredeyse tedavi ucreti kadar para odedim. Sizinde iyi haberlerinizi alicaz insallah. Aydin beye ve ekibine ben hep cok guvendim. Sizin icinde en hayirlisini diliyorum en kisa zamanda. Sevgiler.

Back
X