Tüp Bebek Merkezleri Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet pgt yontemi embroyolarda 24 tane kromozomo bakiliyor. Soyle ilk seferde yapmamalarinin sebebi su diye dusunuyorum. Bazi hastalarda buna hic gerek kalmadan hamilelik saglikli bir sekilde olusuyor ve devam ediyor. Birde genetik test embryolari yoran bir test. Yani test sonucuna hicbir embryonuz dayanamayabilir. O yuzden ilk gelen hastaya hemen bu testi yonlendirmiyorlar. Birde maliyeti var tabi. Ben 5 embryo icin neredeyse tedavi ucreti kadar para odedim. Sizinde iyi haberlerinizi alicaz insallah. Aydin beye ve ekibine ben hep cok guvendim. Sizin icinde en hayirlisini diliyorum en kisa zamanda. Sevgiler.
Dediğiniz çok doğruu kesinlikle size katılıyorum aydın beye ve ekibinede çok güveniyorum fakat ben ilk tedaviden önce 2 kere düşüğüm vardı belki onu göz önüne alabilirlerde şimdi yaptırmaya kalksam ikinci sefer hem tedavi artı pgt ücreti vermem lazım.belki tutsaydı bunları düşünmezdim ama işte tutmadığı için acabalarım arttı.inşşallah bende güzel sonuçlar alırım.sizede ve bebeğede sağlıklar diliyorum.

Merhabalar şuan güncelde asm ye tüp bebek için giden ve pozitif sonuç gören varmı. Bizde orada tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Gidenler bilgi verirse çok mutlu olurum.

Merhabalar şuan güncelde asm ye tüp bebek için giden ve pozitif sonuç gören varmı. Bizde orada tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Gidenler bilgi verirse çok mutlu olurum.
Merhaba ben asm ye beş dakika mesafede oturuyorum ama istanbul şişli memorial hastanesini tercih ettim ilk tedavi pozitif bir kızım var 2 yaşına girecek Allahın izniyle gidip görüşün görüşmeler ücretsiz içinize sinen yere karar verirsiniz ..

Merhaba ben asm ye beş dakika mesafede oturuyorum ama istanbul şişli memorial hastanesini tercih ettim ilk tedavi pozitif bir kızım var 2 yaşına girecek Allahın izniyle gidip görüşün görüşmeler ücretsiz içinize sinen yere karar verirsiniz ..
Merhaba görüştük ebru hanım ile gayet iyi deyatlı bilgilendirdi. Her soruya cevap verdi. Fakat intertten baktıgımda asm ile ilgili olumlu hiç cevap göremedim. Aydın bey diye biri ile ilgili çok fazla yorum var fakat şuan o gitmiş hastaneden. Ne kadar tuttu sizin ücret birde problem neydi özel olmazsa

Merhaba görüştük ebru hanım ile gayet iyi deyatlı bilgilendirdi. Her soruya cevap verdi. Fakat intertten baktıgımda asm ile ilgili olumlu hiç cevap göremedim. Aydın bey diye biri ile ilgili çok fazla yorum var fakat şuan o gitmiş hastaneden. Ne kadar tuttu sizin ücret birde problem neydi özel olmazsa
Hareketli sperm düşüktü polikistik over görünümü vardı adetlerim düzenli olduğu için o sorun olmadı .. Fiyat net olarak hatırlayamadım ödemeleri parça parça veriyorsunuz zaten sanırım 20 bin buldu çünkü embriyolarıma pgt yaptırdım genetik test .. Allah nasip ettikten sonra yer önemli değil ama insan yinede olumlu yorum pozitiflik arıyor benim arkadaşım asm de yaptırdı benden önce tedavi sürecini anlattı sonucuda negatifti bende negatif etkilendim o yüzden memoriali seçtim ve onun anlattığı tedavi şekliyle benim sürecim çok farklı geçti iyiki memorial seçmişim hakkınızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallah

Merhaba ben gittim ve pozitif oldu siz devam ettiniz mi?

Merhaba devam etmedim şuan Okan üniversitesine gidiyorum. Eray hocaya ondan memnum. Sizn adınıza çok mutlu oldum ben ilk denemeyi orda yaptım negatif oldu.

ben iki kere asm de yaptırdım çok şükür ikisi de pozitif oldu kızım 4 yaşında. ilkini 2016 da aydın beye, ikincisini geçen ay yeni gelen tayfun hocaya yaptırdım, şimdi hamileyim inşallah onu da sağlıkla kucağıma almak nasip olur.

Merhaba Güneş Hanım Asm de tüp bebek tedaviniz ne kadar tuttu acaba ?

ben iki kere asm de yaptırdım çok şükür ikisi de pozitif oldu kızım 4 yaşında. ilkini 2016 da aydın beye, ikincisini geçen ay yeni gelen tayfun hocaya yaptırdım, şimdi hamileyim inşallah onu da sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Merhaba tayfun hocadan memnun kaldınız mı bende Ebru hoca ve tayfun hoca arasında kaldım aydın hoca yapmıştı ilk denemede tuttu ama kendisi Amerika’da 2. Kez kime güveneceğimi bilemedim

Back
X