- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nsjsnannsbn
kardeşim 10.sınıfı bu sene bitirdi mesleğe geçmek istiyo geçiş yapılırmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zannetmiyorum gecis yapilacagini, 10. Sinifta basliyor mesleki dersler 11. Sinifta staja gidiyorlarkardeşim 10.sınıfı bu sene bitirdi mesleğe geçmek istiyo geçiş yapılırmı?
Bizde bunun için uğraşıyoruz. Birde şu anda nakil sistemi kapalı. Ne zaman açılır bilginiz varmı. Ya da bilgi edinirseniz yazabilirmisiniz.kardeşim 10.sınıfı bu sene bitirdi mesleğe geçmek istiyo geçiş yapılırmı?
nakil sistemi ne zman açılacak peki, bilginiz varmı10. Sınıfın başında geçiş yapması gerekiyordu.
Maalesef bilmiyorumnakil sistemi ne zman açılacak peki, bilginiz varmı
9.sinifin 1.doneminin sonundan itibaren meslege gecilmiyor, yonetmelikteki son degisiklikle.kardeşim 10.sınıfı bu sene bitirdi mesleğe geçmek istiyo geçiş yapılırmı?
Meslek derslerine 10. sınıfta başlanıyor zaten 9. sınıfta meslekte okusa bile düz gibi okuyorlar yani bütün liselerin 9. sınıfları aynı ortak dersleri görüyor 10. sınıfa geçince artık meslek derslerine başlandığı için geçiş yapılıyor. Bende meslek lisesinde okuduğum için iyi biliyorumkardeşim 10.sınıfı bu sene bitirdi mesleğe geçmek istiyo geçiş yapılırmı?
Kardesi 11. Sinifa gecmis, 10. Siniftaki mesleki dersleri almadigi için gecis yapamazMeslek derslerine 10. sınıfta başlanıyor zaten 9. sınıfta meslekte okusa bile düz gibi okuyorlar yani bütün liselerin 9. sınıfları aynı ortak dersleri görüyor 10. sınıfa geçince artık meslek derslerine başlandığı için geçiş yapılıyor. Bende meslek lisesinde okuduğum için iyi biliyorumTabi şuan ki sistemden çok haberim olmamakla birlikte değiştiğini düşünmüyorum. Ben 11. sınıfta meslekten mesleğe geçmiştim bi hocam sayesinde normalde 11 de geçiş olmuyor mesleğe anca düz liseye oluyor. Puan sıkıntısı olmadığı sürece ve en önemlisi zayıfı olmazsa evet mesleğe geçebilir :)
Ay yanlış okumuşum çok pardon ben 10. sınıfa geçiyor diye okudumKardesi 11. Sinifa gecmis, 10. Siniftaki mesleki dersleri almadigi için gecis yapamaz
Mesleki eğitim merkezine geçebilir.hem çalışıp para kazanır hemde okul bitirebilir.kardeşim 10.sınıfı bu sene bitirdi mesleğe geçmek istiyo geçiş yapılırmı?