anadolu yakası doktor tavsiyesi

duygutbk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.233
59
363
35
bayanlar 5 aydır çamlıca medıcanaya gıdıyorum doktrum sıbel hnım yaptrmadıgım tetkik kalmadı fakat hala gebe kalmıs degılım bu arada folık asıt hıc doktrum önermdı bnde sormadım acaba bunu içmek bukadr önemlimidir.birde sizden cok rtica edyorum bana bı doktr tavsıyesınde bulunun ya cok arada kaldım bu ay doktra gtmeme kararı aldım cunku cok ılgılendıgını dusunmuyorum butun ılgısı gebelere doktr hanımn yardımcı olun lütfen

bütün tetkiklerim yapıldı hormon testı esımın ıkı kez sperm testı o ıkısıde ızım ıstegımız uzerıne yapıldı smear testım hsg fılmım hepsı temız gecen ay hsg yuzunden korunduk radyasyon aldın dedı bu ay tekrar korunmayı bıraktık sımdı aynı doktrdan bıraz sogudum gtmk ıstemıyom bu ay klomen kullan bıtır 5 adet sonra gel dedı gtmedım ama ılacı kullandım

Medical Park Göztepe Başar Önal. Çok konuşmaz ama işinin oldukça ehli bir doktordur.

Tabi ki soğudunuzsa gitmeyin ancak biliyoruz ki (ben yıllarca uğraşıp sayısız tüp yaptıran biri olarak ) bu iş bütün tetkiklerim normal niye hamile kalamıyorum denecek birşey değil. Tıbbın cevap veremediği noktalar var, bu da yaradanla ilgili. Allah yazdıysa her türlü tetkik anormalde olsa oluyor, yaradan izin vermeyinde olmuyorda olmuyor.

Ben o kötü günleri bu gerekçeye tutunarak aştım. İnşallah çok uğraşmazsınız.

Son düzenleme:
ben biraz sıkıldım acıkcası korkuyom tekrar basa döncek dıe psikolojık olarak gebe kalmadan gtme istegım azaldı muaynesı nekadr pekı :)
ilginiz için tesekkurler

ben biraz sıkıldım acıkcası korkuyom tekrar basa döncek dıe psikolojık olarak gebe kalmadan gtme istegım azaldı muaynesı nekadr pekı :)
ilginiz için tesekkurler

ssk geçiyor, ssk hariç 90 TL idi geçen sene şimdi nedir bilmiyorum. Bu arada korkmamak, umutsuzluğa düşmemek mümkün mü ?

Son düzenleme:
evet zaten son 2 aydır isyanlarım bıttı hersey allahtan vardır bı hayır taBIKI sadce takılıp kaldıgım konu napmam gerektıgını bılemıyorum ve bu arada folık asıtte kullanmaya basladım

iyide snein kadın doğumcuya değil tüp bebek doktoruna gitmen gerek çocuk olmuyorsa. Her doktorun uzmanlık alanı farklı. Acıbadem hast. Tayfun Bağış tavsiye ederim.

aslında biraz hastaneden de sogudum aklıma gelmedı degıl orada baska doktr olabilir ama ozamnda okadr zamn baskasına gt sonra aynı hastanede baska doktra gt cok sacma geldı

ama ben sorun yaşamıyorumkı tuplerım acık asılama yapılmadı sadece doktr konusunda emın deglım

eşime iki kes kendı ıstegımızle ayrı yerlede test yaptırdk hersey normal çıktı

yumurta takibini de bu alanda uzman birine yaptırmalısın. Her halikarda tüp bebek dr.una git takibini o yapsın. Daha verimli olacağı kanaatindeyim..

çamlıca medicanada hüseyin bey var
olumlu şeyler duydum hakkında.
hastaneden soğumayın. iyi bir hastane orası..

acıbadem hastanesının kadın dogum doktorlarının hepsininde basarılı oldugunu duymustum

15 aydır korunmuyorum5 aydırda sibel haınma gıdıyorum 23 yasındayım esımde 29 yasında yumrta takıbım yapıldı ıkı ay hersey normaldı gun verdı doktr ama tutmadı en son hsg cekıldım temız cıktı bır ay korunmamı ıstedı klomen kullan adet olunca 5 tane dedı sonra gel dedı ama ben gtmedım

hüseyın beyı duydm evet ama kararsızım ayıp olmazmı ordan baska bı doktra gtmem

haklısınız ince düşünmekte ama diğer doktorun haberi olur mu acaba?
sonuçta doktor seçmekte özgürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…