• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu yakası kadın doğum doktoru önerisi

mavidiyebiri

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
406
252
23
27
Anadolu yakası özel hastane kadın doğum doktoru önerisi olan var mı? İyi bir kadın doğumcu arıyorum çok acill

Bu konuyu canlandiralim
Anadolu yakasi dogum icin hastane ve doktor onerisine ihtiyacim var
Atasehir memorial ya da kadikoy acibadem dusunuyorum, medipol de olabilir ama henuz gorusmedm hicbiyerle
Tavsiyesi olan varsa sevinirim

Kartal’da oturuyorum ve Pendik medicalpark hastanesinde 19 ekimde doğum yaptım.Doktorum İlknur Sayardı.Çok ama çok memnun kaldım.İlgisi,alakası,dokuz ay boyunca hamileliğimde aklıma ne takılsa tek bir mesajla ulaşıyor olmam beni çok rahatlattı.Doğumumdada normal olması için hem doktorum hemde ebeler elinden geleni yaptı ve normal doğum yaptım.
Doğum ücreti 70.000tl biraz pahalı ama 11 saat sancı çektim her şeyiyle dörtdörtlük ilgilendiler,sancı odam ayrıydı ve orada beni rahat ettirecek her şey mevcuttu verdiğim paraya değdi diyebilirim.

Kartal’da oturuyorum ve Pendik medicalpark hastanesinde 19 ekimde doğum yaptım.Doktorum İlknur Sayardı.Çok ama çok memnun kaldım.İlgisi,alakası,dokuz ay boyunca hamileliğimde aklıma ne takılsa tek bir mesajla ulaşıyor olmam beni çok rahatlattı.Doğumumdada normal olması için hem doktorum hemde ebeler elinden geleni yaptı ve normal doğum yaptım.
Doğum ücreti 70.000tl biraz pahalı ama 11 saat sancı çektim her şeyiyle dörtdörtlük ilgilendiler,sancı odam ayrıydı ve orada beni rahat ettirecek her şey mevcuttu verdiğim paraya değdi diyebilirim.
Evet kesinlikle hastane ve doktor secimi cok onemli, cok sevindim guzel bi dogum gecirmenize, sagliklw buyutun bebeginizi, insallah ben de dogru hastaneye ve doktora denk gelirim

Back
X