anadolu yakası kadın doğum uzmanı arıyorum

selentar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
7
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

gruba yeni katıldım.şiddetle tavsiyelerinize ihtiyacım var.12 haftalık hamileyim fakat hala iyi bir doktor bulamadım.bugüne kadar iki doktora gittim ama ikiside uygun görünmedi bana. biri çok agresifdi,diğeri ise ağzının içinde konuşuyor .normal doğum yanlısı ,psikolojimizden anlayan,iyi bir doktor arıyorum .anadolu yakasında doktor tavsiyelerinizi bekliyorum .

Hayırlı olsun cnm..

Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu şiddetle tavsiye ederim benim doktorum kendisi çok memnunum bende hamişim bu arada...

sitesi var istersen bi bak derim...

Merhaba. Ben de Maltepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde yrd.doç.dr. Berna Haliloğlu'nda doğum yaptım. Mutlaka tavsiye ederim. Hem alanında çok başarılı hem çok ilgili ve sıcak...

4 haziran da medical park göztepe- banu çiftçi ile randevum war.
gözlemlediklerimi yazarim,kendisne ilk defa gideceğim.

canım umranıye santralde reyhan topuzu tavsıye edıyorum ozel muayenehanesı var ben kızımda ona gıtım cok guzel ılgılenıor kendı sahsı doktorum dıye demıorum sıdet ıle tavsıye ederım canım

Dr.Lalehan Kutlay.Harika ötesi bir doktor internetten araştırabilirsin.

canım evin anadolu yakasının neresinde bilmiyorum ama bence evine yakınlarda bi hastane tercih et.her açıdan rahat edersin.eğer evine ters değilse koşuyolu medipol LEYLA ALTUNTAŞ derim.bi dene.

merhaba arkadaşlar,

gruba yeni katıldım.şiddetle tavsiyelerinize ihtiyacım var.12 haftalık hamileyim fakat hala iyi bir doktor bulamadım.bugüne kadar iki doktora gittim ama ikiside uygun görünmedi bana. biri çok agresifdi,diğeri ise ağzının içinde konuşuyor .normal doğum yanlısı ,psikolojimizden anlayan,iyi bir doktor arıyorum .anadolu yakasında doktor tavsiyelerinizi bekliyorum .

Bu konuda Acibadem Hastanesi Bagdat Caddesi Poliklinigi'nden Dr. Tayfun Osmanagaoglu'nu oneririm. Kendisi konusunda cok uzman, sakin, anlayisli, sorulariniza net cevaplar veren cok iyi bir doktor.

öncelikle bebeğini kucağına hayırlısıyla almanı dilerim:D yeni doğum yaptım ben de:))) sana 9 ay boyunca yanımda olan, beni hep teskin eden rahatlatan ve doğumumda da sakinliğinden ve desteğinden ödün vermeyen doktorumu GÜLNİHAL BÜLBÜL' ü şiddetle tavsiye ederim:DD normal doğumu başarmama yardımcı gözüm kapalı güvendiğim tek dr. doğal doğum yanlısı dr bulmak çok zor.

merhaba arkadaşlar,

Dr. Ibrahim Sozen'i tavsiye ederim. Asm'den ayrilip kendi muayenehanesinde devam ediyor.cok ilgili her zaman ulasabileceginiz biri.ben hamileligimin 7.ayina kadar yurtdisinda idim,kritik olan tum testleri(2'li test vb) kendisi yapti,ve yurtdisindan ne zaman mail telefon vb. arasam ulasip cevap aldim ki bu hamilelikde cok onemli.her muayeneye gittigimizde bebekle ilgili, ilerleyen donemlerle ilgili,cok cok detayli bilgi veriyor.kesinlikle normal dogumu destekleyen bir doktor,ben 40+6. haftada normal dogum yaptim suni sanci ile.tum gun hastanede bekleyip tum kontrollerini kendisi yapti, ebe kullanmiyor,hastaneye gittiginiz andan itibaren sizinle birlikte kac saat surerse sursun.internetten bir arastirin derim.oldukca guven verici bir doktor.ben rutin kontrollerim icin de kendisine gidiyorum ve su an bile arasam hemen cevap verip yardimci oluyor.

Maltepe Üniversitesi Hastanesi Berna Haliloğlu. 33. haftamdayım. Başta tereddütlerim olmadı değil ama doktor olarak öyle güven verici ki Berna Hanım.

Arkadaslar Istanbul Anadolu yakasinda SSK nin isledigi ve ucreti pahali olmayan ancak guvenilir, alaninda oldukca iyi, tecrubeli bir kadin dogum doktoru ariyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genelde gordugum ozel hastanelerdeki doktorlar tavsiye edilmis fakat ne yazikki butcemi asabilme olasiligi var o doktorlarla gebelik surecine devam edip dogumu da onlarla yapmam durumunda. Bu yuzden yardimlarinizi bekliyorum. Saygilar, Sevgiler...

Back
X