- Konu Sahibi wisteria89
-
Ozel goztepe hastanesi gülşen hanımMERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Doktorun ismi nedir acaba?Başkent üni. Erkek Bi hekim varmış. Çok iyi olduğunu biliyorum eltim onda doğum yaptı
Ozel goztepe hastanesi gülşen hanımsen sormasan bile o her seyinle ilgileniyor.kuzenlerim onun elinde dogdu bende korkunc bir hamilelik geciriyorum ilk 5 ay kustum hastanede yatirip orda bakti kilolu hamile oldugum icin takibimi daha sık yapti keske orda dogum yapabilseydim esimle izmire donmem gerekti burda medical parka egepole ege uniye....bir suru hastaneye gittim ozel hastane sonucta bedava bakmiyolar ama gorsen lutfedip sorularina cevap veriyolar.o ilgiden sonra burda kafayi yedim [/QUOTE
Teşekkürler. randevu alacağım en kisa surede. peki muayene fiyatları nasıldı. çok pahaliysa gidemem çünkü
İsmini öğrenirim senin için inşlhDoktorun ismi nedir acaba?
Teşekkürler. peki muayene fiyatları nasıl. istanbulda bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor. karsilayamam çünkü
Bu söylediğim hastanede doğum 1000 lira yada 1200 yani uygunTeşekkürler. peki muayene fiyatları nasıl. istanbulda bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor. karsilayamam çünkü
İsmini öğrenirim senin için inşlh
Bu söylediğim hastanede doğum 1000 lira yada 1200 yani uygun
Tatlim ben yazin giderken 92tlydi ssklilara.telefonda randevu alirken yinede sorabilirsinTeşekkürler. peki muayene fiyatları nasıl. istanbulda bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor. karsilayamam çünkü
Tatlim ben yazin giderken 92tlydi ssklilara.telefonda randevu alirken yinede sorabilirsin
Merhabalar,MERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Merhabalar,
Kozyatağı Central Hospital / Başak Sel diyebilirim.
Selamün aleyküm canım kadıköy bahariye de Gülden Önal diye bi kadın doğum uzmanı var zeynep kamil hastanesinin eski başhekimi ayrıca emekli olunca kendine özel klinik açtı evide hemen üst katında benim annanemden tut teyzem annem hepimiz ona gidiyoruz sana da tavsiye ederim herşeyiyle süper bi doktor hatta benim icin bi abla muayene ücreti 160 tl ben şuan devamlı ona gidiyoruz ve daha dün hamile olduğumu öğrendimMERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Tuzlada oturuyorum özel gisbir hastanesine gidiyorum ferda hanim istersen bir arastir daha öncede ümraniye sur hastanesinde Pinar hanim diye birine gittim ona da iyi diyorlarMERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Dogumuna geliyor mu doktor ? Benim sorduklarim gelmiyor. Gelen var mi bildiginiz kizlar Tuzla Pendik civariTuzlada oturuyorum özel gisbir hastanesine gidiyorum ferda hanim istersen bir arastir daha öncede ümraniye sur hastanesinde Pinar hanim diye birine gittim ona da iyi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?