! ! ! Anadolu yakasında "Burun Ameliyatı "

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
223
..................................................................

Son düzenleme:

Bu arada Üsküdar Devlet Hastanesi Op.Dr.Nihat Çakır'ı tavsiye ediyorlar bana fikri olan var mı?
Olmazsa oradan randevu almayı düşünüyorum...

Teşekkürler

Ameliyat Hasta İçin Zor mudur : SD ameliyatı, ameliyat tekniğindeki son gelişmeler ile kolay bir ameliyat olarak kabul edilir. Ancak yine de bir ameliyat olduğu unutulmamalıdır. Hem lokal hemde genel anestezi bazı riskler taşımaktadır. Ancak bu da son derece azalmış bir risktir. Ameliyat süresi değişmekle birlikte yaklaşık 1 saat olarak kabul edilir. Ameliyat sonunda hastanın burnuna tampon konur ve bu tamponlar yaklaşık 48 saat yerinde bırakılır. Tamponlar baş ağrısı ve uyuma zorluğu yapabilir. Tamponlar çıktıktan sonra hasta normal hayatına devam eder.

Kolay bir ameliyat sayılabilir diyor
Oof of başıma gelen

Bilsem ki bi devlet hastanesine çok iyi yapan doktor var hemen tercih ederim , öyle ya onlar da doktor en nihayetinde ayrıca bütçemede zararı olmaz
Zaten çok yüksek fiyatlara verecek bütçeyede sahip değilim

Kimsemi ugramaz buraya ya

Pazartesi günü aneztezi uzmanımla görüşüp gün alacağım..
Doktorum septum deviasyon ameliyatı olacağımı, burnu acmayarak gerekli işlemi yapabileceğini söyledi..
En fazla 45 dk sürermiş, ameliyatlar arasında en kolay denilebilecek olanıymıs..

Burun sırtında hafif kemerim var bunu elletmeyeceğim zaten estetiğe giriyor..

Ama sorum; bu deviasyon ameliyatında burun acılmayacagı için şeklinde problem olur mu?

Az da olsa birdeğişiklik olur mu? Bozulmasın bide :S Ne bileyim...

medipol hastanesinin dr larıyla görüştün mü cnm?

medipol hastanesinin dr ları iyi mi tavsiye ediyor musunuz?

ben gidip görüştüm, kbb ve plastik cerrahiyle, dr ları çok ilgili.
özellikle plastik cerrahi de bülent bey.
ama kararsızım işte, revizyon gibi bi ameliyat olacak. bilmiyorum ne yapıcam

ben gidip görüştüm, kbb ve plastik cerrahiyle, dr ları çok ilgili.
özellikle plastik cerrahi de bülent bey.
ama kararsızım işte, revizyon gibi bi ameliyat olacak. bilmiyorum ne yapıcam

ya birazda şans işi sanırım çok iyi burunlar yapan bi doktor sizinkini kötü yapabilir güvenmekten başka çare yok..
bende anadolu yakasında oturuyorum da yakın bi hastane olursa daha kolay olur diye düşünüyorum. ücret için bişey söyleyebilir misin ortalama ne kadar?

medipol de sanırım 3600-4000 gibi bi rakam ödemek gerekiyo.

evet canm o arada yapılıyo medipolde.ben prof dr. hüseyin seven e ameliyt oldm tavsiye edeblrm .

ERSİN ÜLKÜR ü tavsiye ederim kızlar çok iyi bir plastik cerrahtır .ATAŞEHİR ACIBADEM DE YAPIYOR AMELİYATLARI .CADDEBOSTAN DA DA KLİNİĞİ VAR

Kızlar son yorumun üzerinden 3 yıl geçmis, bana da anadolu yakasında bir doktor tavsiyesi verir misiniz? Benimde burnumda deviasyon var :/

Nasıl yani,doktordan hariç hastaneye de mi para ödüyoruz ? Doktorun bize söylediği ücret hepsi içinde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…