Anadolu yakasında kadın dogumcu onerileriniz

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.784
4.638
333
Kızlar sancaktepe cekmekoy tarafında oturuyorum umraniyede cekmekoyde ya da buralara yakın bi hastane veya kadın dogumcu öneriniz var mi. Ben afiyeti düşünmüştüm fakat orda doğum yapan bir tanıdığımdan duyduğum kadarıyla hastane benim istekleri mi karşılamıyor. Ben doğuma eşimle girmek istiyorum ve sancilarimi çekerken de odamda eşim olsun ya da ailem olsun istiyorum afiyette ikisine de izin vermiyorlarmis. Afiyet düzeyinde ortalama fiyatli bir özel hastane ve doktor öneriniz var midir şimdiden teşekkür ederim.

Ümraniye'de ve Üsküdar'da Erdem hastanesi var fiyat olarak uygun ve temiz .Ümraniye'de hisar hastanesi de guzel bir hastane ..Medical park,Memorial ,Acibadem,Şifa bu 4'lü daha büyük ve daha temiz ,güvenilir hastaneler ama saglik sigortan yoksa çok maliyetli.bir de kozyataginda central diye bir hastane var o da ekonomik ve tercih edilen hastanelerden.Medipol de var en iyileri bunlar canim.Ben Acibadem kadikoye gidiyorum ama sigortam yok o yuzden benim icim cok maliyetli oluyor ama riskli olunca mecbur gidiyorum .Yukardaki hastanlerden seçtğin olursa doktor önerebilirim .

Sakin ol :) inş sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebeğini.

Afiyet hastanesinde bi tanıdık doğum yaptı. Ama 5 sene olmuştur. İçini bilmiyorum. Hic gitmedim. Ama nedense bana güven veren bi yer değil. Biraz da standart özel hastanelerden daha ucuz sanıyorum fiyatlar o bakımdan hizmet kalitesiyle paralel mıdır ?.. Öyleyse kotu...

Oralarda Erdem hastanesi var, hatta birkaç şubesi var biri çakmak koprusu tarafında orda iki arkadaş doğum yaptı. Ora hakkında birkaç olumsuz haber okumuştum seneler önce gazetelerde ama bu arkadaşlar bir iki sene önce doğum yapti ve Dr larından, hastaneden memnundu. Bi arkadaş da bu hastanenin sanıyorum çamlıca tarafında bi şubesi var orda doğum yaptı normal doğum. o ki çok zor beğenen bi kadındır hastaneyi beğenmişti. ama Dr u kim bilemiyorum.

Başkent üni Alp beyi şiddetle tavsiye ederim mükemmel bir Dr eltim onda Doğum yaptı bende İstanbul'da bi süre onda muane oldum fiyat olaraktan iyi
Cok sagol cnm ama orasi erdemden pahalli hemde bana uzak nekadar yakin olursa o kadar iyi benim icin peki eltin normal dogum mi yaptı ne gibi yardimlari oldu hastahanenin

Cok sagol cnm ama orasi erdemden pahalli hemde bana uzak nekadar yakin olursa o kadar iyi benim icin peki eltin normal dogum mi yaptı ne gibi yardimlari oldu hastahanenin
Canım elitinin Dr u bi bayan dı . Kadın sürekli sezeryan sezeryan diyordu. Boyun kısa kilolusun bebek dönmedi eşin aşağıda gibi bahaneleri vardı en son 41 hafta oldun bebeğine bişey olursa sorumluluk almam dedi. Araştırdık hastanede çalışan tanıdıklarımız vardı eltimi 20. Haftada sezeryan tarihi vermiş sistemden . Alp bey yeni gelmişti hastaneye o sıra. Bebeği kontrol etti. Normal doğurabilirsin tabi ki bebeğin ve sen hazırsınız dedi. Öteki Dr bebeğin kilosu 5 e yakın demişti. Alp bey 3200 gr geçeceğini sanmıyorum dedi. Yiyenimiz Alp beyin kontrolünde 3050 gr normal bi şekilde doğdu ve geçe yarısına kadar bekledi Doğum için. Bende plesentada kanamam var diyerek gitmiştim beni çok rahatlattı. Çok tecrübeli çünkü daha önce devlet Dr uymuş yeni özele gelmiş. Harika bir Dr

Back
X