anadolu yakasında normal doğum taraftarı doktor arıyorum!!!

benimde doktorum cevahir hanım son haftam bu hafta daaha bebeğim kanala girmedi son anda sancıyla girebilirmiş öyle söyledi.bana ve eşime kalsa bu hafta sezaryen olsun dedik ama bekleyelim dedi 40 haftası dolduğu gün açıklığa göre suni sancı verecek olmazsa o gün yüksek ihtimalle sezaryen olacam doğum yapınca yazarım tekrar...

umarım minik bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır...bayağıdır giremedim ben buraya ama ilgilenen tavsiye eden herkese çok teşekkür ederim. herşey gönlünüzce olsun...

doktorumu buldum...yüzyıl hastanesinde (gebze) ahmet rıza esmer...ilk gidişimde çok memnun kaldım...iyi ki bölge hastanesi ve banu ergül ü bırakmışım diyorum...

Canım ben de Tuzla'da oturuyorum. Gisbir hastanesi var Tuzla'da, armatörlerin hastanesi, inanılmaz temiz ve doktorları acayip kaliteli doktorlar. Kadın Doğum'da gündüz bir bayan var ama gecesini bilmiyorum. Bayan ilgili ve iyi bir doktor, sorularını yanıtsız bırakmıyor... Ben Tuzla'da oturmama rağmen doğumumu taaaa Avcılar'da Medicana Hastanes'inde Özgür Hanım ile yaptım :))
Özgür Hanım, haftasonu, haftaiçi, gece, gündüz farketmeden mutlaka doğumunuzda yanınızda oluyor ve kesinlikle ama kesinlikle sonuna kadar normal doğum yanlısı.. Öyle de tatlıdır ki enim ablam gibi hissediyorum ben onu....

Gisbir çok iyi bir hastane olduğu için tavsiye ettim. Muayene ücretleri de gayet uygun, bir gidip görüşmekte fayda olabilir. Doktorları o kadar kaliteli ki, orası beni hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum, büyük ihtimalle normal doğum taraftarı olurlar... Farazi bir tavsiye oldu farkındayım ama, hani uygun bir yer bulamazsan bir görüşmende fayda var bence, pişman olacağını sanmıyorum. Benim bir sorunum olduğunda ben hiç şaşmadan oraya gidiyorum çünkü...

Bu arada Bölge Hastanesi'nin kadın doğumuna bir kez 35-36 haftalık hamileyken gitmiştim. Binbir katakulliyle nöbetçi dr beni oracıkta ayaküstü sezeryana almak istedi! "otur bir düşün gel bak ben nöbetçiyim bu gece, gel alalım bebeği" falan diye zorla almak istedi! Üstelik de düzenli gittiğim bir doktorumun olduğunu ve ısarrla normal doğumu istediğimi söylememe rağmen! Bu işler hiç ayaküstü, hadi gel sezeryan yapalım demekle olur mu?! Hem de zaten bir doktorum var, sana ne oluyor be adam! Hiç etik bulmadım, hiç tavsiye etmem... Zor kaçtım, hiç tavsiye etmiyorum..

gisbir e de gittik sorduk ama orda da maalesef doktor doğuma girmiyor, nöbetçi doktor giriyor...o yüzden vazgeçtik...

ama ilginize çok teşekkür ederim...

canim tuzlada oturuyorsun
gebzeye gelme imkanin varsa sana cok mukemmel bir doktor onerecegim

ozel yuzyil hastanesi opr.dr ahmet riza esmer

tamamen normal dogum yanlisi ilgili ve bilgili bir doktor.
ben cok korkuyordum beni normal doguma tesvik etti ve surekli moral verdi dogurdum.ayrica her aradigimda telefonunu acti ve ilgilendi.kendisi de tuzlada oturuyor.doguma cagiriyorlar geliyor...
ebelerden surekli telefonlasiyor.cok fazla dogumda bulunmasa da giriyor yani.gelip bakiyor durum ne.ama benim dogumda o dogurttu...

ucretleri de sskli 32 tl galiba muayene
normal dogum hastaneden bilgi alabilirsin 400 500 galiba
700 falanda sezeryan galiba.daha az olabilir.bunlar sskli fiyati...

saglikla bebisini kucagina almani dilerim.
ama dedigim gibi cok iyi bir doktor.hastalarini %90 normal yapiyor.ama biraz kalabalik oluyor.cok hastasi var.randevulu calisiyor.birdaha anne olmaya karar versem yine ona giderim.doktordan cok arkadasimi abimi buldum diyebilirim...
bir denemeni tavsiye ederim....

sana bir şey sormak istiyorum...gerçekten normal doğum yanlısı değil mi? birisi kafamı karıştırdı da .beni nerdeyse tehdit etti, sezaryen yapalım yoksa bebek de ölür sen de gibi laflar etmiş ahmet bey...sen normal doğum yaptın değil mi? deli oluyorum ya, kafam netleşmişti, yine karıştı.

evet normal yaptim.cvp icin geciktim kusura bakma.
ve tanidigim bir suru kiside ahmet beyde normal yapti...
hatta daha 4 gun once en yakin arkadasim 2 nci normal dogumunu ahmet beyde yapti.ilkini de onda yapmisti o da normaldi...
ne kadar inanirsin bilmem ama
sezeryan gerekliyse yapmistir.
ama asla bir hastasina sen olursun bebek olur demez hic ihtimal vermiyorum.esime de soyledim bunu guldu.
ben muayene icin sedyede beklerken icerde 2nci cocugunu doguracak kadin sezeryan istedi.ahmet bey de kizdi.oyle sey mi olur ilkini normal yapmissin ikinciyi de yaparsin,
kulagimla duydum otesi var mi?
baska bir arkadasimin da tiroidi vardi.ama son ana kadar beklediler normal olsun diye,kac saat sanci cekti ama doguramadi.tabi butun tiroid bilmem ne tahlillerini yapmisti.sonunda bebek ve anne tehlike olusturdu acil sezeryana aldilar.

devaminda da memnun kalmani dilerim.
ben ahmet beyi cok seviyorum.hasta doktor iliskisinden cok bir abi kardes iliskimiz var.yineliyorum bidaha hamile kalsam yine ona giderim
rabbim bebeginizi saglikla kucagina almak nasib etsin
ayrica memnun kalmanizada cok sevindim.
su an kac haftaliksiniz...

evet normal yaptim.cvp icin geciktim kusura bakma.
ve tanidigim bir suru kiside ahmet beyde normal yapti...
hatta daha 4 gun once en yakin arkadasim 2 nci normal dogumunu ahmet beyde yapti.ilkini de onda yapmisti o da normaldi...
ne kadar inanirsin bilmem ama
sezeryan gerekliyse yapmistir.
ama asla bir hastasina sen olursun bebek olur demez hic ihtimal vermiyorum.esime de soyledim bunu guldu.
ben muayene icin sedyede beklerken icerde 2nci cocugunu doguracak kadin sezeryan istedi.ahmet bey de kizdi.oyle sey mi olur ilkini normal yapmissin ikinciyi de yaparsin,
kulagimla duydum otesi var mi?
baska bir arkadasimin da tiroidi vardi.ama son ana kadar beklediler normal olsun diye,kac saat sanci cekti ama doguramadi.tabi butun tiroid bilmem ne tahlillerini yapmisti.sonunda bebek ve anne tehlike olusturdu acil sezeryana aldilar.

devaminda da memnun kalmani dilerim.
ben ahmet beyi cok seviyorum.hasta doktor iliskisinden cok bir abi kardes iliskimiz var.yineliyorum bidaha hamile kalsam yine ona giderim
rabbim bebeginizi saglikla kucagina almak nasib etsin
ayrica memnun kalmanizada cok sevindim.
su an kac haftaliksiniz...

ben de uzun süredir girmiyorum sen de kusura bakma. teşekkür ederim cevabın için çok rahatladım gerçekten. gebze'de oturan arkadaşlarım daha çok söylüyor sezaryenci olduğunu o yüzden kafam karıştı. ama cevabın beni çok rahatlattı. ahmet bey den çok memnunum. haftaya dördüncü kez gidicez. yaklaşımı, konuşarak anlatması, ilgisi ve sevecenliği çok iyi. bebeğimin sağlıklı olduğuna bizim kadar seviniyor. muayene sırasında gözlemliyorum.

eşim de çok beğendi, muayenelere o da geliyor ve giriyor. ahmet bey gerçekten çok iyi bir doktor. ama dediğim gibi ben normal doğum konusunda çok istekliyim son anda bozulsun istemem yani gereklirse o ayrı ama yoksa hiçbişekilde istemem. normal doğum yapayım rahat diye, 16. haftadan beri yürüyorum, 3 hafta oldu yüzmeye başladım. allah sağ salim bebeğimi almayı nasip etsin.

ben 23. haftaya girdim. senin bebeğin ne kadar oldu. ikinci mi ilk mi? kız mı erkek mi? bir de doğum sonrası depresyonu yaşadın mı? hani bebeğini görmek istememe, beğenmeme, ağlama krizleri felan. birçok arkadaşım yaşadı da. çok düşünmüp üzülmüyorum ama hazırlıklı ol diyorlar.merak ettim:))

kendine, bebeğine iyi bak....

ANADOLU yakası için doğum doktoru tavsiyem Dr.Mehmet Güçlü .Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı.Muayenede SGKgeçerli 12-25 tl civarında.Normal doğum taraftarı.Zorda kalmadıkça sezeryan yapmıyor.Doğumlara giriyor.Doğum fiyatları çok uygun.Ekstra masrafta çıkmıyor. ÇAMLICA da eski ÖMÜR hastanesinde çalışıyor.O bölgenin en iyi doktorları orda.444 50 60 tan randevu alınıyor.

arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde hamile değildim ve genel konrol için acıbadem koşuyolu hastanesinde elif meşeci'ye gittim ve herkesın tabir ettiği başından savdı çok ilgisiz ve tatminsizdi bekleme odasında beklerken cem öncüoğlunun ı odasına baktım bır an gonlum oraya kaydı ve odadan bı hanım cıktı ona sordum ıstenmeyen hamılelık yaşadığını ama cem beyın onu cok rahatlattıgını söyledi. kesinlıkle cem öncuoglu tanımama ragmen cok ıcıme sındi...ama malesef eşim erkek doktor istemiyor bende ne yapacağımı bılmıyorum.

arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde hamile değildim ve genel konrol için acıbadem koşuyolu hastanesinde elif meşeci'ye gittim ve herkesın tabir ettiği başından savdı çok ilgisiz ve tatminsizdi bekleme odasında beklerken cem öncüoğlunun ı odasına baktım bır an gonlum oraya kaydı ve odadan bı hanım cıktı ona sordum ıstenmeyen hamılelık yaşadığını ama cem beyın onu cok rahatlattıgını söyledi. kesinlıkle cem öncuoglu tanımama ragmen cok ıcıme sındi...ama malesef eşim erkek doktor istemiyor bende ne yapacağımı bılmıyorum.
Acibadem çok pahalı olduğu için ben pek yanaşamadım yanına.
Bu arada sağlıkta erkek doktor kadın doktormu olur canım ya. Eşini ikna et bir şekilde.

merhaba ben MEDICAL PARK GÖZTEPE hastanesinde DR.MİNE KAYMAKÇI ile birlikte yürüttüm tüm hamileliğimi,
ben zorunlu olarak sezeryan ile yaptım ama doktorum kesinlikle normal doğum taraftarı, hatta arkadaşımı da yönlendirmiştim ve onun 42.haftaya kadar bekledi kendiliğinden doğsun diye..
çok memnun kaldım doktorumdan..
SGK ile de anlaşmalı hastane,
E-5 üzerinde Göstepe sapağından 1 durak sonra , otobüsle giderseniz,
özel araba ile önünden geçip göztepe köprüsünden maltepe yönüne dönüyorsun hemen sağda zaten..
kesinlikle tavsiye ederim doktorumu..

Back
X