Canım ben de Tuzla'da oturuyorum. Gisbir hastanesi var Tuzla'da, armatörlerin hastanesi, inanılmaz temiz ve doktorları acayip kaliteli doktorlar. Kadın Doğum'da gündüz bir bayan var ama gecesini bilmiyorum. Bayan ilgili ve iyi bir doktor, sorularını yanıtsız bırakmıyor... Ben Tuzla'da oturmama rağmen doğumumu taaaa Avcılar'da Medicana Hastanes'inde Özgür Hanım ile yaptım :))
Özgür Hanım, haftasonu, haftaiçi, gece, gündüz farketmeden mutlaka doğumunuzda yanınızda oluyor ve kesinlikle ama kesinlikle sonuna kadar normal doğum yanlısı.. Öyle de tatlıdır ki enim ablam gibi hissediyorum ben onu....
Gisbir çok iyi bir hastane olduğu için tavsiye ettim. Muayene ücretleri de gayet uygun, bir gidip görüşmekte fayda olabilir. Doktorları o kadar kaliteli ki, orası beni hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum, büyük ihtimalle normal doğum taraftarı olurlar... Farazi bir tavsiye oldu farkındayım ama, hani uygun bir yer bulamazsan bir görüşmende fayda var bence, pişman olacağını sanmıyorum. Benim bir sorunum olduğunda ben hiç şaşmadan oraya gidiyorum çünkü...
Bu arada Bölge Hastanesi'nin kadın doğumuna bir kez 35-36 haftalık hamileyken gitmiştim. Binbir katakulliyle nöbetçi dr beni oracıkta ayaküstü sezeryana almak istedi! "otur bir düşün gel bak ben nöbetçiyim bu gece, gel alalım bebeği" falan diye zorla almak istedi! Üstelik de düzenli gittiğim bir doktorumun olduğunu ve ısarrla normal doğumu istediğimi söylememe rağmen! Bu işler hiç ayaküstü, hadi gel sezeryan yapalım demekle olur mu?! Hem de zaten bir doktorum var, sana ne oluyor be adam! Hiç etik bulmadım, hiç tavsiye etmem... Zor kaçtım, hiç tavsiye etmiyorum..