Benim 23 haftalik25 hafta... BDT 18.03 Ancak 10 u uygun dogum ıcın dedı doktorum bakalım hayırlısı
Pendik Medicalpark Seyma Araz, iki doğumumda doktorum Şeyma Hanımdı çok memnun kaldım kendisinden.
Benim 23 haftalik
Kızmı erkekmi benim kızRabbım sağlıcakla kavustursun ınsallah AMİN
1 buçuk yolu önce sezeryan doğuma 1900 TL ödemiştik. Şuan ne kadardır bilmiyorum tabi.Evıme 15 dakıka. Doğum fıyatı nedir acaba?
Aşı oldunmu yeni duydum hamileyken aşılar varmis
Bende bilmiyorumNe aşısı?sadece tetanoz aşısı olacagım.digerleri nedir?
Tetenozu nzaman olcaksin ilk defami olcaksin hamilelikte.bana doktor demedi hicGrıp asısı duymustum hamılelere ucretsız denıyor ama dusunmuyorum. Allah mecbur bırakmasın. Amin
Grıp asısı duymustum hamılelere ucretsız denıyor ama dusunmuyorum. Allah mecbur bırakmasın. Amin
MerhabaAman sakın ha grip aşısının içinde köpek dna'sı +bi sürü kimyasal var
İşin tuhafı doktorlar hamileyken bi krem sürmeye bile dikkat edin derler ama tetanozu direkt kana zerkederler
Şimdiki aklım olsa tetanoz olmazdım
İnşallah tekrar hamile kalırsam kesinlikle yaptırmam yurtdışında yaşayan bir bayan hamileyken ülkelerinde tetanoz yapılmadığını söylemişti ama bizim insanlarımızı resmen kobay gibi kullanıyolar ayrıca hiçde gereği yok zaten ameliyathanedeki herşey steril
Aman sakın ha grip aşısının içinde köpek dna'sı +bi sürü kimyasal var
İşin tuhafı doktorlar hamileyken bi krem sürmeye bile dikkat edin derler ama tetanozu direkt kana zerkederler
İnşallah tekrar hamile kalırsam kesinlikle yaptırmam yurtdışında yaşayan bir bayan hamileyken ülkelerinde tetanoz yapılmadığını söylemişti ama bizim insanlarımızı resmen kobay gibi kullanıyolar ayrıca hiçde gereği yok zaten ameliyathanedeki herşey steril
Tetenoz aşısını zararı yok diyor doktorlar.Bende istemiyorum aslında ama göbek bağı kesilirken bebeğe geçer diye korkuyorum kararsız kaldımAman sakın ha grip aşısının içinde köpek dna'sı +bi sürü kimyasal var
Hangi haftalarda yapılıyor bu 2 doz ben daha yaptırmadım 23 haftalikim.Ilk gebelıgımde 2 doz olmustum. Bazı doktorlar onemsemıyor bazısı onemsıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?