Anadolu yakasında önereceğiniz hastane??

Pendik Medicalpark Seyma Araz, iki doğumumda doktorum Şeyma Hanımdı çok memnun kaldım kendisinden.

Çokta harıka bır hastane dıye duyuyorum cevremden. Mucıze doktor dızısının cekıldıgı hastane sanırım.

Ne aşısı?sadece tetanoz aşısı olacagım.digerleri nedir?

Grıp asısı duymustum hamılelere ucretsız denıyor ama dusunmuyorum. Allah mecbur bırakmasın. Amin

Ilk gebelıgımde 2 doz olmustum. Bazı doktorlar onemsemıyor bazısı onemsıyor.

Grıp asısı duymustum hamılelere ucretsız denıyor ama dusunmuyorum. Allah mecbur bırakmasın. Amin

Aman sakın ha grip aşısının içinde köpek dna'sı +bi sürü kimyasal var
İşin tuhafı doktorlar hamileyken bi krem sürmeye bile dikkat edin derler ama tetanozu direkt kana zerkederler
Şimdiki aklım olsa tetanoz olmazdım
İnşallah tekrar hamile kalırsam kesinlikle yaptırmam yurtdışında yaşayan bir bayan hamileyken ülkelerinde tetanoz yapılmadığını söylemişti ama bizim insanlarımızı resmen kobay gibi kullanıyolar ayrıca hiçde gereği yok zaten ameliyathanedeki herşey steril

Merhaba
Merak ettim hamile kalmadan önce tetenoz aşısı vurulsak oluyor mu acaba
Hamileyken benide tedirgin ediyor bu aşı

Grıp asısını yaptırmam zaten. Kuzenım yurtdışında yasıyor tetanoz aşısı ve şeker yuklemesı yapılmıyormuş yurtdışında kendısı orda dogum yaptı hiçbiri yapılmamıs.

Tetenoz aşısını zararı yok diyor doktorlar.Bende istemiyorum aslında ama göbek bağı kesilirken bebeğe geçer diye korkuyorum kararsız kaldım

Vonu tam olarak bılmıyorum ama saglıkocagı 5.ayda cagırmıstı beni gitmedim henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…