- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Tetenoz aşısını zararı yok diyor doktorlar.Bende istemiyorum aslında ama göbek bağı kesilirken bebeğe geçer diye korkuyorum kararsız kaldım
Grıp asısını yaptırmam zaten. Kuzenım yurtdışında yasıyor tetanoz aşısı ve şeker yuklemesı yapılmıyormuş yurtdışında kendısı orda dogum yaptı hiçbiri yapılmamıs.
Merhaba
Merak ettim hamile kalmadan önce tetenoz aşısı vurulsak oluyor mu acaba
Hamileyken benide tedirgin ediyor bu aşı
Tetenoz aşısından sonra erken dogum yapmismiydin senYanı bu sonuclara gore her ıkısınıde yaptırmamak en ıyısımı arkadaslar.. Annemde ısrar edıyor ıkısını yaptır ne olur ne olmaz dıye kafam ıyıce bulandı herseyden korkar olduk
Tetenoz aşısından sonra erken dogum yapmismiydin sen
Zaten ilkokulda verem aşısıdan dolayı keloid oldu omuzum şişti kaldi oyle.yine öyle olur diye aşıdan korkuyorumCanım bana sorarsan hiç gereği yok
Allah aşkına tetanozdan ölen varmı siz duydunuzmu ben duymadım
Ameliyathanede herşey zaten tek kullanımlık steril sanki paslı şeyler mi kullanıyolar?
o kadar gerekli bişey olsaydı yurtdışında yasak olmazdı. Orda yasak olan bişey bizim ülkemizde neden yapılıyor?
Şeker yükleme bile yapmıyolarmış
Orda o kadar sağlıksız beslenenler olmasına rağmen...ben pişmanım yaptırdığıma gereği yoktu hiç
Yanı bu sonuclara gore her ıkısınıde yaptırmamak en ıyısımı arkadaslar.. Annemde ısrar edıyor ıkısını yaptır ne olur ne olmaz dıye kafam ıyıce bulandı herseyden korkar olduk
Yanı bu sonuclara gore her ıkısınıde yaptırmamak en ıyısımı arkadaslar.. Annemde ısrar edıyor ıkısını yaptır ne olur ne olmaz dıye kafam ıyıce bulandı herseyden korkar olduk
Yani ana yüreği tabi o da içgüdülerinden yaptırmanı istiyor ama yaptır dediği şeylerin içeriğinde ne var biliyomuyuz? Belki yavrularımıza yarar değilde zarar veriyoruz bilmeden. Bizde yavrularımızın sağlığı için en doğru kararı vermek zorundayız
Açıklasınlar o zaman aşıların prospektüslerini ki okuduklarımın içeriğine şok olmuşken ben bidaha o riski göze alamam
Rabbim bütün yavrularımızı korusun
Hastanede gebelik egitimi veriliyormuş gitcekmisin gittin mi hicYanı bu sonuclara gore her ıkısınıde yaptırmamak en ıyısımı arkadaslar.. Annemde ısrar edıyor ıkısını yaptır ne olur ne olmaz dıye kafam ıyıce bulandı herseyden korkar olduk
Hastanede gebelik egitimi veriliyormuş gitcekmisin gittin mi hic
Ersoy hastanesinde ve başka hastanelerdede veriliyor arkadaşım gitmişHangı hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?