Gelinlik Modelleri Anafartalar Çarşısı Gelinlik Siparişi

tuuceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
3
0
36
Ankara
Kızlar ankara Anafartalar çarşısı narin gelinlik e sipariş verdim. ancak gerçekten kafamda soru işaretleri var. hazırlarda istediğim gibi bulamadığım için diktirmeye karar verdim. dikeriz dediler olmazsa para almayız dediler ama beni anlayıp anlamadıklarından ve istediğim gibi dikeceklerinden emin değilim. bu modaevini bilen var mı? 1500e anlaştık ama kumaş kalitesinden emin değilim.

cumartesi günü bende gittim oraya çalışanları çok sıcak yakın karşılıyorlar ama modelleri bana güven vermedi gelinlikleri hep deneme yapıldığı için yıpranmış duruyor dediler. Anlaşmada kapora verdin mi ?

hrb elegant modaevi. teli:418 43 73..izmir 1.cad 22/16necipbey apt.

burayı cok övüyorlar arkadasım b sıtedede cok okudum bıkac buraya gıden arkadasımda oldu memnunlar

Bende cok telaş içindeydim istediğim gibi bulamıcam die cok strese girmiştm ama bugün gelinliğimi teslim aldm müthiş olmuş kesinlkle aklınızda şüphe kalmasn gercekten cok güzel olmuş bu kadar ben bile beklemiodm herkezn eline sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…