Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları anakucağı ....

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
meraba arkadaşlar..anakucakları hakkında bir sorum olucaktı..chicco ve fisherprice 2 marka var aklımda.ama modeller arasında kararsız kaldım..öncelikli olarak kendi kendinede sallanabilir bir anakucağı istiorum.yoksa okdr para vermemin bir anlamı olmucak.kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim..

meraba arkadaşlar..anakucakları hakkında bir sorum olucaktı..chicco ve fisherprice 2 marka var aklımda.ama modeller arasında kararsız kaldım..öncelikli olarak kendi kendinede sallanabilir bir anakucağı istiorum.yoksa okdr para vermemin bir anlamı olmucak.kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim..

ben ana kucağı yerine, bebek arabamızın oto koltugunu kullanıyoeum evin icinde. Size sallanan bir ürün almanızı önermem. özellikle bebeklerücüncü aylarında, sartli refleks gelistiriyor. bu aydan itibaren sallanarak uyumaya alisirsa, sallamadan uyuyamayacak hale gelecek. sabit alın derim ben, ama siz bilirsiniz tabi. bi öneride daha bulunayım. hem mama sandalyesi hem ana kucağı olan modelleri var chicconun, boylece 2 masraf yerine tek mastafınız olur.

merhaba arkadasım benım oglumda bebek arabasının anakucagında uyumayı cok sevıyor dıye gıdıp ev tıpı chıcconun ana kucagını aldık ama bosuna almısız onu sevemedı hala arabasının ana kucagında uyumak ıstıyor doktoruna sorduk arabasının anakucagında kendını anne karnında hıssıdyormus eger arabanın ana kucagı varsa hıc alma bence ama tabı her cocuk farklıdır.

bence her çocuk farklı olabiliyor
bizde bebek arabasının anakucağını çok duyduk oğlum hiç sevemedi 2 dk durmuyordu içinde
sonra chicco nun polly salıncağı var görüntüşü o kadar kullanışlı ve rahat ki ondada durmadı
sallanan beşiği vardı onuda hiç sevmedi
en sonunda uyduruk bir anakucağı aldım nasıl olsa bundada durmayacak dedim ama çok sevdi bayıldı gün boyu üstünde oturup yattı uyudu
farklı pozisyonlarda ayarları var ya o çok kullanışlı
uyuyakaldığında hemen yatar pozisyona getiriyordum içinde uyuyabiliyordu
uzun süre kullandım ben anakucağını
şimdi yine hamileyim yine düzgün bir anakucağı alacam başka ekstra bişey düşünmüyorum

Son düzenleme:
belki size saçma gelebilir ama, ben fotoğrafını çektiğim bebeklerden gördüğüm kadarıyla chicco da rahatlar baya :) ama tabii çok çeşit var... seçmek zor... kolay gelsinnn sağlıklı büyüsün bebeğiniz...

teşekkür ederim kızlar verdiğiniz cevaplar için...evet pusetim var..ana kucağında da o yüzden kararsızdım.pusette tüm gün rahat edemez sıkışır die düşünüordum taki bazılarınızın bebişlerinin pusette uyumayı sevdiğini söleyene kadar..henüz netleşmedi fikrim ama :(

Back
X