- Konu Sahibi BaharDoganAy
-
canım benim de aynı sorunum var aynı fitili kullanıyorum ben de olmasa ameliyat olucam ama istanbulda iyi bir genel cerrah arıyorum.anlattığın risklerin hepsini doktor bana da söyledi göze alabileceğimi sanmıyorum ama sanırım kaçışımız yok sanırım eninde sonunda olucaz.eger tedavi edilmezse daha büyük boyutlara ulaşıyormuş.çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşmen dileğiyle
NİL hangi doktora gittin acaba, ist.da mısın?
fitil ve batticonlu suya ben de başladım. biraz yanma yaptı batticonlu su, bu normal mi? ama allaha çok şükür 3 gün evvel tuvaletten ağlayarak çıkıyor, popomun üstüne oturamıyordum. şu an daha iyiyim. moralim düzeldi çok şükür. galiba iyileşiyor. çünkü tuvaletimi yapabildim... oysa tuvalete çıkmak ne kelime, bir şey yemiyordum ki wcye gitmek zorunda kalmıyım diye
bugün bir arkadaşla konuştum. anal fissür ameliyatı olmuş. sonrasında meme çıkmış orda. bana olma dedi. bitkisel şeylerle beslenmeni düzenle dedi. tekrarlıyor dedi. riskleri çok ameliyatın. inşallah gerek kalmaz diyorum ama yine başa dönmekten de korkuyorumsen ne dersin bu hastalıgı çekenbiri oalrak?
ilk zamanlar bu kadar şiddetli değildi. agrı sızı kanama hafifti. son 2 haftadır anamdan emdigim burnumdan geliyor. göztepe şafak hastanesinde bir doktor varmış. ameliyatlıkları iyi etmiş hep. ist.daysan ona git. ben de gitmeyi düşünüyorum ilaçlarım bitsin bi. tendürdiyotlu sıcak suya oturuyorum rahatlatıyor. sen hiç denedin mi bunu?
ben ilk altı ay önce tedavi oldum fitil krem bi de şurup verdi 2 ay kadar tedavi devam etti daha sonra hiç birşey kalmadı ne ağrı ne sancı daha sonra ocak ayının başında tekrarladı tekrar gittim yine ilaç falan verdi ama ameliyat tek kurtuluşu diyo yani ilaçla tedavi oluyo geçiyo ama sonra yine tekrarlıyo.yalnız ben de kanama falan yok sadece ağrı var tendürdiyotlu sıcak suyu hiç denemedim şu anda fitil falan kullanıyorum bakalım olmazsa onu da denerim.
Canim bak ben de c.tesi gunu ameliyat oldum tramboze hemoroid vardi bende..Acil gittim cunku aglamaktan helak oldum geceden sabaha..Degil gecmek her gecen dakika artti..Fissur ve catlak farkli birsey biliyorum ama ben 4 kere de kil donmesi ameliyati oldum o bolgeden..Yani senelerdir yasarim bu dertleri..Benim sizlerin aksine ishal problemim vardi ama hemoroidimi olusturan o oldu..Ameliyattan baska carem yoktu ve tabiki c.tesi gunku kadar agrim yok artik..Hatta ertesi gun rahatladim bile..Bagirsak duzenleyici vitaminler verdi doktor ve her gun agrim azaliyor..Bazen sureyi uzatmadan ameliyata karar vermek dogru olabilir. Cok ameliyat oldum o yuzden inan bana ameliyat sonrasi gercekten catlagin da zor..Ama soyle dusun, ilaclarla uzun sure surunmektense bence biran once ol kurtul..Eger ozel hastane istersen istanbul cerrahinin basindaki genel cerrahi profesorunu tavsiye ederim..Muthis ilgili ve anlayisli bir adam..Sesi bile insana cok iyi geliyor..Allah kolaylik versin cnm..
kızlar dereotunu bir deneyin derim.
zor bir şey değil.
dünya varmış diyeceksiniz.
Kızlar günaydın bu dertten bende 6 yıldır muzdaribim 6 yıl önce 2 haftaya kadar lavaboya çıkamadım lavman yapıldı ve sonrasında müthiş acı kırmızı açık renk kanama ağlıyordum hatta bağırdım bir kaç kez annemler çok üzülmüştü aylarca çektim doktora gittim fitil anastol krem ve bir krem daha verdi sonra ben daha düzenli beslendim düzeldi geçen sene yine çok kabız oldu tekrarladı çok ünlü bir kollektral cerrah profa gittim muayene ettim ameliyat dedi sen her kabız olduğunda bu tekrarlar yapından dolayı dedi ufak tefeğim zaten neyse bende olmadım korktum bana tekrar kremler verdi geçti geçen ay bir şişlik hissettim odayı banyoda sabunla ovunca bildiğiniz iltahap hatta sümük gibi kanlı aktı doktora gittim çatlak apse yapmış antibiyotik suya oturma ve krem verdi kontrole çağırdı adet olmayı bekliyorum gidecem ve kolonoskopi yapacak bu sebeh lavaboya gittiğimde çamaşırımda kahverengi kan gördüm moralim çok bozuldu iyice korktum doktorun bana dediği bu tür şeylerin önlemini almak lazım ileride kötü bir şeye çevirmesin diye gidecem ameliyat derse olacam kötü bir şey çıkmasında ameliyata razıyım olanlarınız varmı genel anestezi ilemi yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim
canım benim doktorumun dediğine göre genel anestezi ile de oluyormuş lokal anestezi ile de çok geçmiş olsun Allah hepimize acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?