Merhaba kronikleşmiş makat çatlağım varmış yaklaşık 2 ay önce 1 haftalık kabızlık sonrası cam kesiği ağrısını yaşadım gerçekten canım çok yandı ama tuvaletten sonra ağrım sızım olmadı sadece küçük spazm ağrıları ve kaşıntı olmuştu onlar da günlük hayatımı hiç etkilemedi bende yediğine içtğime çok dikkat ettim ıkınmamaya dikkat ettim zaten kanam vs hiç olmamıştı ama yinede beni tedirgin ediyordu doktora göründüm hem çok stresliyim hemde doktor çok bi bilgi vermeyince iyice stres oldum sadece makat çatlağın var sıcak su tut iyi gelir dedi ama eczacı reçeteye kronikleşmiş yazdığını söyledi bana hiçbir şey demedi biraz tedirgin oldum yara kapanmış mı ameliyat gerekiyor mu hiçbirşeyi konuşmadık yeniden randevu alacağım ama bu durumu yaşayanlar varsa yazabilirler mi acaba daha öncesinde bekçi memem vardı ama makat çatlağımdan dolayı olduğunu hiç bilmiyordum daha yeni öğrendim ve bu zamana kadar hiç ağrım sızım kanama olmadı sizce bu yara kapandı mı hazır ağrım sızım yokken süreci en baştan halletmek istiyorum ya ilerlerse diye çok korkuyorum bu arada kremi ne kadar süre kullanacağım onuda söylemedi siz ne kadar kullandınız