SaGeçmiş olsun. Bende de doğumdan sonra kabız olunca bu rahatsızlığa yakalandım. Bir yıl çektim bebeğimi nasıl büyüttüm bilemedim. Niye bir yıl çekmişim onu da bilmiyorum ameliyattan kaçıyordum yine olur diyorlardı. Ama ameliyattan sonra hemen iyileştim ben. Senin niye geçmedi ki
Öncelikle geçmiş olsun ins bir daha yasamazsiniz. Ben sadece lis ameliyati oldum. Sadece kası bi miktar kestiler. Flep ki ameliyat değildi. Dun 3. Diskilamami yaparken gayet normaldi. Katlanabilir bi agrisi vardi. Ama ben işimi şansa bırakmadım. Anestol krem ve parol aldim.dun gayet normal bir gün geçirdim. Bakalim bugun nasil olacak. Peki siz suan acı baharatlı vs yiyebiliyor musunuz? Ameliyat sonrası nelere dikkat ettiniz biraz bahseder misiniz?Geçmiş olsun. Bende de doğumdan sonra kabız olunca bu rahatsızlığa yakalandım. Bir yıl çektim bebeğimi nasıl büyüttüm bilemedim. Niye bir yıl çekmişim onu da bilmiyorum ameliyattan kaçıyordum yine olur diyorlardı. Ama ameliyattan sonra hemen iyileştim ben. Senin niye geçmedi ki
Benim yıllar oldu. 23 yıl kadar :) ilk zamanlar dikkat ettim sadece. Ama en ugak bir şeyde kabız olurdum korkardım yine olacak diye. Şuan iyiyim şükür.Sa
Öncelikle geçmiş olsun ins bir daha yasamazsiniz. Ben sadece lis ameliyati oldum. Sadece kası bi miktar kestiler. Flep ki ameliyat değildi. Dun 3. Diskilamami yaparken gayet normaldi. Katlanabilir bi agrisi vardi. Ama ben işimi şansa bırakmadım. Anestol krem ve parol aldim.dun gayet normal bir gün geçirdim. Bakalim bugun nasil olacak. Peki siz suan acı baharatlı vs yiyebiliyor musunuz? Ameliyat sonrası nelere dikkat ettiniz biraz bahseder misiniz?
Bende tam ishal degilim ama yakınım. Aklim çıkıyor. Ne zor bir hastalıkmışBenim damar yakma yapıldı eski usul. Ama kesi var bende de. Yani ameliyat kesisi vardı
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Aslinda hep tahıllı ekmek tüketiyorum. Bi de alaturka tazeleme gidiyorum artık. Bugun biraz kan vardi. Kirmizi olması beni çok korkuttu. Bu arada dikisim çıkmıştı ya orası suan oyuk durumda. Ve enfeksiyon belirtisi var. Yeşil ve sarı enfeksiyon cikiyor. Igne batırıyorlar gibi. Yarin kontrole gidecegim. Ins tekrar dikis gerekmez. Sadece antibiyotikle kurtarırım. Bu ara emziriyorum nasil olacak onu da bilmiyorumKepek ekmeği ye. İnanmayacaksın ama ben öareyi sanah uyandığım gibi sıcağa yakın bir bardak suyu bir dikişte içmekte buldum. Kabızlığa çok iyi geliyor.
Hemoroid ameliyatı demek mi oluyor bu arasındaki fark ne yada fark var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?