• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal ilişki evlilikte sorun

Mezcb56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
7
3
1
27
Sevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba

Sevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
Bu hem dini hem sağlık açısından çok tehlikeli ama dinini bilen biriyse bu teklifte bulunamaz hayal olaraktan kalır

Aklı sıra ağzınızı yokluyor,uzak durun.

Sevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu isterm

Zaten sana acik acik soylemis sen teki verince geri cekilmis ama evlenince oyle olmaz zevk almiyorum anal isterim diye beyninizi yer biraz zaman verin bakalim tekrar size boyle bisi hayal ediyorum derse bundan vazgececigini sanmiyorum sizde ona gore kararinizi verirsiniz yani saglik acisindan cok tehlikeli kansere kadar yok acacagini duymustum dini konusuna girmiyorum bile bir iliski iki kisi cinsel haz ortak noktalariyla olmali sadece kendini dusunen degil analdan kadinlarin zevk aldigini hic sanmiyorum yokturda herhalde

Son düzenleme:
Tabiki ister

İster,bunlar da alıştırma turları..
İlk önce sorar,sonra bu konu üzerinden şakalar yapar,ardindan milleti örnek göstermek suretiyle seni cesaretlendirmeye calisir.
Ayrıca pek hayal gibi değil bu,sanki önceden tecrübe edip devamını istiyor gibi bu adam..

İster,bunlar da alıştırma turları..
İlk önce sorar,sonra bu konu üzerinden şakalar yapar,ardindan milleti örnek göstermek suretiyle seni cesaretlendirmeye calisir.
Ayrıca pek hayal gibi değil bu,sanki önceden tecrübe edip devamını istiyor gibi bu adam..
:super:

Ee ister tabii. Direkt demez belki düşüncenizi bilmediği için ama bir iki ima eder.
Çok istiyorsa belki başka yerlere gider.
Siz de biliyorsunuz bunu bize sormanızın gereği bile var mı?

Zaten sana acik acik soylemis sen teki verince geri cekilmis ama evlenince oyle olmaz zevk almiyorum anal isterim diye beyninizi yer biraz zaman verin bakalim tekrar size boyle bisi hayal ediyorum derse bundan vazgececigini sanmiyorum sizde ona gore kararinizi verirsiniz yani saglik acisindan cok tehlikeli kansere kadar yok acacagini duymustum dini konusuna girmiyorum bile bir iliski iki kisi cinsel haz ortak noktalariyla olmali sadece kendini dusunen degil analdan kadinlarin zevk aldigini hic sanmiyorum yokturda herhalde
Benim icin en önemlisi dinen fakat ben bu insanla evlensem hayalinde bu olan birisi gercekte de istermi diye dusunmeden edemedim

Anal ilişki iki kişinin isteğine bağlı dini yönden sakıncalı ama yinede iki kişinin isteğine bağlı isteyen yapar istemeyen yapmaz

Yol yapıyor şu anda sizinle sevişmek icin.
Anal istemesinin sebebi de bekaret konusundan dolayı.
Ağzınızı aramış sizin.
Bekareti erkeğin umursayacağını düşünmüyorum. Kendi zevkine bakar, umurunda olmaz. Cinsel sebeplerden (yazmayayım şimdi buraya) ötürü ters ilişki istiyor.

Dinsel bakamıycam kimisi o yönden sorun gprmuyor. Ama oyleyse bile cırcır olun kız o yuzden sen hiç izin verme,😄 saglıklı degil. Affedersin o grecek delik arıyor elinde sen varsın sen de normal yoldan olmayınca agzını aramıs anal olsa diye

Bir domuz eti yeme bir de anal ilişkiye girme nedense toplumda günahların en büyükleri gibi lanse ediliyor. Oysa çok daha büyük günahlar var. Siz de flört etmenin, cinsellik konuşmanın günah olduğunu biliyor ama yapıyorsunuz. Buraya karar sorun yok da anal ilişki konusu açılınca mı sorun oluyor? Bakış açınızı öncelikle bir değiştirin. Zinaya karşılıklı yaklaşmışsınız.

Sevgilinizin niyeti önemli burada. Eğer bekaret yüzünden cinsel ilişkiye girmiyorsanız böyle diyerek sizi yoklamış. Zaten ilişkiye giriyorsanız anal ilişkiyi de denemek istemiş. Birinci durum tehlikeli, ikinci durum anlaşılabilinir. Kabul edip etmemek size kalmış. Ama adamın dininin konumuzla alakası yok.

Back
X