- 3 Şubat 2018
- 25.989
- 111.832
- 598
Konuyu kapattı hemen ama ya ilerde evlilikte sorun olursa başkalarina bir yönelimm olursa diye dusundum
Böyle birseyin tabi ki 100% garantisi olamaz. Biraz daha gözlemleyin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu kapattı hemen ama ya ilerde evlilikte sorun olursa başkalarina bir yönelimm olursa diye dusundum
Erkek umursamayabilir evet ama ilişkiye gireceği kadın umursuyor olabilir,ayrılmak isteyince zaten ben sana birsey yapmadım,bakiresin diyebilecek pekala adam.Bekareti erkeğin umursayacağını düşünmüyorum. Kendi zevkine bakar, umurunda olmaz. Cinsel sebeplerden (yazmayayım şimdi buraya) ötürü ters ilişki istiyor.
Agzinizi yoklamis. Istiyorki hayalini kuruyor . Evlenincede bal gibi ister. Madem bu kadar karsisiniz ve netsiniz tekrar dusununSevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
Affedersin bu anal istekleri nedir yani anlamadım ya! Benim eski eşimde öyleydi hatta salatalık sokmak istediği bile söyledi katiyen kabul etmedimSevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
İster ama her istediğimizi yapmak zorunda olmadığımız için saygılı bi insansa bunu sadece istemekte bırakır.Sevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
Haydi haydi isterSevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
Dinini bilse bu muhabbeti hemde nikahında olmayan biriyle yaparmı ?Bu hem dini hem sağlık açısından çok tehlikeli ama dinini bilen biriyse bu teklifte bulunamaz hayal olaraktan kalır
Salatalık sokmak istemek nedir daha neler duyayağizAffedersin bu anal istekleri nedir yani anlamadım ya! Benim eski eşimde öyleydi hatta salatalık sokmak istediği bile söyledi katiyen kabul etmedim![]()
Keşke siz de ona teklif etseydiniz.Affedersin bu anal istekleri nedir yani anlamadım ya! Benim eski eşimde öyleydi hatta salatalık sokmak istediği bile söyledi katiyen kabul etmedim![]()
Ben erkegim demistiKeşke siz de ona teklif etseydiniz.
Olsun, her iki cinste de aynı gt deliğiBen erkegim demisti![]()
Salatalik muz uzuvlari vs ikna etmeye calisti karisik hikaye o neyse ki kurtuldum sükürSalatalık sokmak istemek nedir daha neler duyayağiz
AynenOlsun, her iki cinste de aynı gt deliği![]()
İyiki kurtulmuş sunuz yoksa işiniz çok zormuşSalatalik muz uzuvlari vs ikna etmeye calisti karisik hikaye o neyse ki kurtuldum sükür![]()
Bu ufak detayindan bi kismi iste cok sükür kurtuldum diyorum Allah beni kurtarmis o heriften iyi ki cocugum yok akli selim basindaymissimİyiki kurtulmuş sunuz yoksa işiniz çok zormuş
Ben de benzer bir yorum yazmıştım, mesajımı beğenmeyenler olmuş. Adamla cinsel fantaziler konuşuluyorken sorun yok, adam kendininkini açıklayınca dinsiz ilan edilmiş. Konuyu açarsan arkası gelir yani. Rahatsız olacaksan girme konuya. İstemiyorum cevabına saygı duyacaksa adamın neresi kötü anlayamadım.Sevgilinizi karakterini ilişkinizi biz nerden bilelim ki?
İstemiyorum dediğiniz şeye sizi zorlayacak karakterse bu risk hep var ne yazık ki.
Bir de dinen günah diyip durmuşsunuz. Günahsa yazışmayın da böyle.
Ben de benzer bir yorum yazmıştım, mesajımı beğenmeyenler olmuş. Adamla cinsel fantaziler konuşuluyorken sorun yok, adam kendininkini açıklayınca dinsiz ilan edilmiş. Konuyu açarsan arkası gelir yani. Rahatsız olacaksan girme konuya. İstemiyorum cevabına saygı duyacaksa adamın neresi kötü anlayamadım.