- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
Sizin yorumlarınızda hiç dini mesaj yok Siz çok güzel bu kurallara uyuyorsunuz demiMune site kurallarına uymuyor, rahatsız oluyorum . Dini mesaj atıyor
HahahshhshahahahahhAman şu duş hortumunu denemeyin, kabusum oldu duş başlıkları o tavsiye sonrası.
Ya istersem düşman olurum , sizene. Her anal konusuna direkt günah günah sizene yaSizin yorumlarınızda hiç dini mesaj yok Siz çok güzel bu kurallara uyuyorsunuz demi
Bu kadar belli etmeseniz İslama düşmanlığınızı resmen kışkırtıp sonra şikayete geçiyorsunuz
Sen de biri bir şey dese de saldırsam diye hazır olda bekliyorsun. Konu sahibi sağlıksız demelerinden rahatsız olmamış sen uzattıkça uzatıyosun. Raporla geç polemik yapmak da yasak. Sadece bu konu değil genel olarak tetiklenmek için bahane arıyosunYa istersem düşman olurum , sizene. Her anal konusuna direkt günah günah sizene ya
Ya ne alakaaa?Sizin yorumlarınızda hiç dini mesaj yok Siz çok güzel bu kurallara uyuyorsunuz demi
Bu kadar belli etmeseniz İslama düşmanlığınızı resmen kışkırtıp sonra şikayete geçiyorsunuz
İnanmazsın duş başlığını komple söküp temizledim, hortumu da sirkeli suya yatırdım. Bünyeye yeni bir fobi yüklendi, kendi evimden başka bir yerde asla duş alamayacağım.Hahahshhshahahahahh
Eee diyelim öyle ne olmuş?Sen de biri bir şey dese de saldırsam diye hazır olda bekliyorsun. Konu sahibi sağlıksız demelerinden rahatsız olmamış sen uzattıkça uzatıyosun. Raporla geç polemik yapmak da yasak. Sadece bu konu değil genel olarak tetiklenmek için bahane arıyosun
Domestos-çamaşır deterjanı harcının içine de hapsetmek lazım 1 günİnanmazsın duş başlığını komple söküp temizledim, hortumu da sirkeli suya yatırdım. Bünyeye yeni bir fobi yüklendi, kendi evimden başka bir yerde asla duş alamayacağım.
Anal ilişkiyle hiçbir alakası yok muhtemelen Regl ağrısındandır o.Hafif bi karin ağrim var, anal iliskiden mi regli günüm yaklaşti ondan mi bunu nasil ayiracam bilgisi olan yardimci olabilir mi
Düşman olmanız beni ilgilendirmiyor Dini yorum yasak evet şikayet edip geçinYa istersem düşman olurum , sizene. Her anal konusuna direkt günah günah sizene ya
Mağduriyeti yapan kendisi dini yorum yasak diyip derdi insanlara bu konuda saldırmakYa ne alakaaa?Niye hep bir mağduriyet yaratıyorsunuz? Kimse islama düşmanlık etmedi. Sitede dini yorum yasak. Çünkü tam da bu yüzden. Birileri gelip kavga eder, huzur bozulur, konu amacindan şaşar diye.
Tüm bunlarla eğik kulaklı bir kuzuyu kafamda kodlayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Domestos-çamaşır deterjanı harcının içine de hapsetmek lazım 1 gün
Duş hortumunu anlamadım onu popoya mi sokup suyu açıyor.Arkadaşlar lavman sonrası hijyen şartları sağlandığında bol kayganlaştırıcı ile sağlıksız değil. Sürekli de yapılan bir eylem değil, genelde vajinal ilişkiden sonra son birkaç dakika deneniyor zaten. Aman şu duş hortumunu denemeyin, kabusum oldu duş başlıkları o tavsiye sonrası. Dolayısıyla kişiler sağlık boyutuna en az sizin kadar hâkim zaten, doğum bile daha çok hasar verebiliyor; dini boyutu da herkesi enterese etmiyor. Fantazi için gayet iyi çünkü vajinaya baskıyla beraber orgazmı doruklara ulaştırıyor. Ağrı neden bilmiyorum ama muhtemelen yeterince gevşemediniz, partneriniz ani hareketler sergilemiş olabilir. Vajinal ilişkide dahi ilk başlarda ağrı yaşanabiliyor gevşenmediği takdirde.
Sadece yasak deyip şikayet ettim fjdkfkd yaranız var gocundunuzDüşman olmanız beni ilgilendirmiyor Dini yorum yasak evet şikayet edip geçin
Ama siz yasak diyip insanlara saldırıyorsunuz
Ayy sanane benim dinimden itiraf etmişim bi de fjdkfkdkdkekekskeke ahahahah eeee hapise mi gireceğim dkskdkdkdMağduriyeti yapan kendisi dini yorum yasak diyip derdi insanlara bu konuda saldırmak
Ben birkaç konuda daha kendisinin bunu yaptığını gördüm Kavga çıkarmak isteyen kendisi ve İslama düşman olduğunu zaten itiraf etti
Aynen onlar hep mağdur biliyorsun . Ay konu dışında her şeye yorum yapıyorlar şaka gibi arkadaşlar biliyoruz ANAL SEX HEM SAĞLIKSIZ HEM GÜNAH. O yüzden yeter salınYa ne alakaaa?Niye hep bir mağduriyet yaratıyorsunuz? Kimse islama düşmanlık etmedi. Sitede dini yorum yasak. Çünkü tam da bu yüzden. Birileri gelip kavga eder, huzur bozulur, konu amacindan şaşar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?