anamdan babamdan kardeslerimden nefret ediyorum

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
evet hepsinden nefret ediyorum ne zaman hayatım bi düzene girse işleri çığrından çıkarmaya bayılıolar uzak yaşıyorum ama genede yetişiyorlar hepsi ayrı bi manyak ayrı aptal bezdim evliyim benmde oğlum var evliyim bıktım artık onlar yüzünden sıkıntı yasamaktan kendimi öldürmek istiyorm artık

Malesef ailelerimiz seçemiyoruz.bazı kişilere yazdıkların çok vicdansızca gelebilir,anlamayabilirler ama ben çok gördüm bu tarz aileler.Görüşmezsin olur biter.sinirlenme sinirlendirmelerinede izin verme sakin kal.

sizden istedikleri tam olarak nedir? bu insanlar gelip aile huzurunuzu kaçıracak haddi nerden buluyorlaR? Allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin..ama sorunun kaynağı mutlaka vardır yada bunlar eskiden beri hep böylelerse onları öyle kabul edip çok sallamamak gerekiyor. eşinin ve çocuğunun ve tabikide kendi ruh sağlığın içinde çok görüşmemek en iyisi.

sizden istedikleri tam olarak nedir? bu insanlar gelip aile huzurunuzu kaçıracak haddi nerden buluyorlaR? Allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin..ama sorunun kaynağı mutlaka vardır yada bunlar eskiden beri hep böylelerse onları öyle kabul edip çok sallamamak gerekiyor. eşinin ve çocuğunun ve tabikide kendi ruh sağlığın içinde çok görüşmemek en iyisi.

şimdi kardesim bi akrabamıza meiy etti bende önünü kesmek için akrabamız olan adama sen abısin onu kolla abi olarak yanında dur dedim
o se.sizde kardesime demis ki ablan senin bana aşık oldunu söledi sen o yüzden sizinle görüsmüyorum demis ve ben onla görüseli 4 yıl oldu ve asla böle bi konuşma geçmedi ve mal kardesimi inandıramıyorum bıktım artık 3. kişilere inanmalardan

savunma pozisyonununa geçme,nasıl isterse öyle inansın.konuyu kapat.bazen tartışarak karşımızdaki insana bazı hakları veriyoruz mesafeli durmak lazım anlaşılan,saygı duymuyor size bence...

şimdi kardesim bi akrabamıza meiy etti bende önünü kesmek için akrabamız olan adama sen abısin onu kolla abi olarak yanında dur dedim
o se.sizde kardesime demis ki ablan senin bana aşık oldunu söledi sen o yüzden sizinle görüsmüyorum demis ve ben onla görüseli 4 yıl oldu ve asla böle bi konuşma geçmedi ve mal kardesimi inandıramıyorum bıktım artık 3. kişilere inanmalardan

böyle hassas konularda insan ne yapacağını şaşırıyor. ama kardeşin ve ailen seni tanıyorlarsa böyle bişeyin olmayacağını bilmeleri lazım. o akrabanızında sanki kardeşinizde gözü var gibi, ondan biraz uzak durmanızda ve bu konuşmayla ilgili haddini bildirmenizde yarar var. ailenize size inanmadıkları için istediğiniz kadar kızsanız yeridir. ama zaman geçince anlayacaklar. üzmeyin kendinizi bi süre mesafe koyun kızdığınızı belirtmek için.

zaten 2 aydır görüsmüodm ki bu olay patlak verdi yoruldm artık milletin lafına inanıp bana itimat etmeyişlerınden

evet hepsinden nefret ediyorum ne zaman hayatım bi düzene girse işleri çığrından çıkarmaya bayılıolar uzak yaşıyorum ama genede yetişiyorlar hepsi ayrı bi manyak ayrı aptal bezdim evliyim benmde oğlum var evliyim bıktım artık onlar yüzünden sıkıntı yasamaktan kendimi öldürmek istiyorm artık

oy oy esram nasılsın diyeceğim ama pek iyi değilsin

sadece kendin ol oğlun için ayakda dur gerisi boş canım hem uzaksın mesafe koyman daha iyi olur bu dünyada hiç kimseye yaranamazsın

bence boşver herkes konuşsun konuşsun sonra susarlar

en güzel mutlulutk nedir biliyormusun allaha havale etmen bak o zaman için huzurlu olur

Back
X