Ananee maaşı

Anneanne yatalaksa bile arasın bankayı kartım çalındı desin kapattırsın. Kv de para falan çekemez..

Peki anneanne gerçekten sadece oğluna mı vermek istiyor para?

Tabiki maaş üzerindeki tasarruf hakkı sadece onun da kv nin dediği gibi ayrımcılık mı vardı?
10 tane cocugu var ama 2_3 cocukta geziyor yazin köye gidecegm cebimde param yok diyor kadincagiz asil sorun o parayi helal etmemesi yoksa dayi yemis kv yemis umrumda olmaz banada o parayi cek dedi ben araci olmak istemiyorum

Yaşlı insanların maaşlarına neden göz dikerler anlamış değilim, kayınvalidenize pes diyorum. Bence siz karışmayın ama eşinize söyleyebilirsiniz kartı siz verirseniz kayınvalidenizle aranız açılır ama eşiniz verirse belki bir şey demez. Bilemedim.
Genelde yaşlılar kendilerine kızları baksın ama tüm parayı oğlumuza ve gelinimiz verelim kafasında nedense :)

Annesi ayrımcılık yapıyorsa kvniz ondan böyle yapıyor olabilir mi?
Ama yine de çok çirkin. Tamam yaşadığı eve yardım yapsın da tüm paraya zorla el koymak nedir, çok yazık.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Eşinizle konuşup halledin bir şekilde bence.

Dayi da eher aynı şekilde yapıyorsa Kayinvalideniz altin yapın deyip karışmıyorsa Parayı çekip anananenizin eline sayın Gizliden verin kimsenin haberi olmasin Oda kimseye söylemesin

Ananeye ver maaşını o da oğluna versin. Kaynananın yaptığı doğru değil ama kadını anlayabiliyorum. Kaynana yine insaflıymış 500 lira para vermiş annesine. Onu da götürür oğluna verir. Kızlar baksın oğlanlar yesin.

Arkadaslar kv 5 aydir yasli annesine bakiyor hemde maasini aliyor ananem 2 maasimi çekme dedi. Kv onuda çekti yedi dün kavga ettiler anane ogluna gitti.
Kaynanam maas kartini vermem bu ayda parasini çeker kartini gönderirim size dedi evde buyuk kavgalar cikti ananem maasini vermek istemiyor helal etmiyor maasi olmazsa bakmayacakmiydin diyorum digerleri hep maasini yedi ben yedigimde mi haram diyor. Kaynanama hep o param hastane paran olsun diye beddua ediyor.
Şimdi kv memlekete gidiyor bize tembhledi ben yokken parasini çekin altin yapın (kendisine ben kurus almam) diye maddi manevi kul hakki yememeye calisiyorum ama bunlara anlatamiyorum suan hamileyim ananemin ettigi ahlar benden cocugumdan cikar diye cok korkuyorum
Acaba onlar memleketteyken kartini goturup versem mi ?yoksa karismayayim mi vicdanim hiç rahat degil
Büyükanneyle yemi kart çıkar kv ye de demesin
Dersinki biz çekmeden gişeden çekmiş bu kartı kapatmış

Siz çekmeyin yatınca da söyleyin anneannesi çeksin, kimin yanında kalıyorsa maaşını da ona vermesi gerekir ki ihtiyaçlarını alsınlar. Ki bir de beddua etmiş bir sürü şey demiş, hiç o vebale girmeyin, biz çekecektik onlar bankadan vezneden çekmiş deyin, içi boştu deyin. Veya onlara çekip gönderin parayı eğer çok yaşlı ve bankaya gidemeyecek durumdaysa ama onlar çekmiş bizden önce deyin. Arada kalmamış kul hakkına girmemiş olursunuz. Veya direkt eşiniz müdahale etsin olaya, haksızlık olmaması için gitsin kartı anneanneye teslim etsin, sizi de karıştırmadan konuşsun annesiyle. Sonuçta yazdıklarınıza göre kayınvalide hatalı duruyor. Para için insanlar ne hallere düşüyor, Allah ıslah etsin diyelim.

ah benim canım anneannem de nur içinde yatsın ölmeden teyzem maaşına göz koymuştu. Anneannem bayramda harçlık dağıtmaya bayılırdı, hasta kadının parasına el koydu da vermedi kimselere, canım anneannem gelen çocuklara torunlarına para verememişti de nasıl boynu bükülmüştü.
yazık yazık bu nasıl kul hakkı yemek, ah almak. o yaşlı insanlar aldıkları iki kuruş parayla kendilerini güvende hissediyolar. bence cidden maaş kartını anneanneye geri verin emin olun çok sevap kazanırsınız yaşlı kadının gönlünü edin.

Kartı almadıysan hiç alma kv.den,ben yapamam de.Eğer aldıysan da anneanne çok beddua ediyor anne hamileyim diye korkuyorum kusura bakma çekemiycem maaşı de.Hiç karışma sen.Onların sorunu.Belliki karışsan maaşı çeksen vicdanın bırakmayacak.

Dayının oğluyla evlisin sanırım di mi? Doğru anladım yani. Öbür türlü kaynananın anneannene bakması çok saçma oluyor çünkü.

Topu eşinin üzerine atmak en mantıklısı zaten, aralarına girersen çıkamazsın.

Dayının oğluyla evlisin sanırım di mi? Doğru anladım yani. Öbür türlü kaynananın anneannene bakması çok saçma oluyor çünkü.

Kv.sinin annesi eşinin anneannesi olduğu için otomatikman kendisi de anneanne diyor.

Esimin anneannesi akrabalik yok ama severim konusur dertlesirim onunla ben bile ona bakmayi teklif ettim kabul etmedi

Valla yaşlanıp şu duruma düşsem giderim bi huzurevine en azından çocuk çoluğumun çirkinleştiğini görmem. Allah kimseyi düşürmesin.

Back
X